Pasiziurejau...laaabai brangus..
Ilgai dvejojau, koki siurbli rinktis ciklonini ar su vandens filtru. Ir vis del to issirinkau su vandens filtru ARNICA BORA 4000 ir galiu pasakyti, kad per pastaruosius kelis metus tai mano pats geriausias pirkinys nera jis labai didelis ir sunkus. Lengva isplauti, uztrunku pora minuciu ji sutvarkyti. Dar galima pilti kvapa, kad namai butu gaivus. Issiurbus jokiu dulkiu kvapo nesijaucia. As tikrai labai patenkinta
QUOTE(irina2t @ 2014 03 30, 10:14)
Pasiziurejau...laaabai brangus..
bet daiktas
Papildyta:
QUOTE(Sijuri @ 2014 03 30, 11:45)
Ilgai dvejojau, koki siurbli rinktis ciklonini ar su vandens filtru. Ir vis del to issirinkau su vandens filtru ARNICA BORA 4000 ir galiu pasakyti, kad per pastaruosius kelis metus tai mano pats geriausias pirkinys nera jis labai didelis ir sunkus. Lengva isplauti, uztrunku pora minuciu ji sutvarkyti. Dar galima pilti kvapa, kad namai butu gaivus. Issiurbus jokiu dulkiu kvapo nesijaucia. As tikrai labai patenkinta
saunu,kad jus patenkinta.....as rinkausi siurbli,kurio sutvarkymui skiriu lygiai nuli minuciu ir tiek pat sekundziu .....ta laika prasedziu prie teliko su alus bokalu arba siame forume
As kai pamaciau filmuke kaip traukia plaukus is to vandens, omg tokiais slapiais koltunais. Ir kur juos det? Kanalizacija juk uzkis, turi kazkur isgrebt, ismest. Jei netureciau kaciu gal ir buciau svarscius toki varianta.
QUOTE(irina2t @ 2014 03 29, 15:33)
Negaliu apsispresti tarp Electrolux ZSC6940 ir ZE355R....
Kas kiek laiko keiciat maiselius? Mastau apie ze355r...
QUOTE(Sijuri @ 2014 03 30, 10:45)
QUOTE(Forgete @ 2014 03 30, 12:59)
As kai pamaciau filmuke kaip traukia plaukus is to vandens, omg tokiais slapiais koltunais. Ir kur juos det? Kanalizacija juk uzkis, turi kazkur isgrebt, ismest. Jei netureciau kaciu gal ir buciau svarscius toki varianta.
Turiu metus laiko...vargeli tu mano, tai pats blogiausias mano pirkinys Turiu ir auksaspalvį retriverį, tai šėrimosi sezonu, kai siurblio reikia n kartų per dieną....patampu žiežulų žiežula, bet nėr ko kaltint dėl pasirinkimo
Ir plaukų gumulų išrinkimas po siurbimo, paskui plovimas ir sausinimas užtrunka tikrai daugiau nei 2 minutes. Viena iš didesnių blogybių, kad iškart negali surinkt ir padėt, nes arba reik gerai išluostyt, arba džiovint
Žodžiu, moviau pro šalį su pasirinkimu ir dabar ieškau antro, kasdieninio naudojimo siurblio...nors BORA kaip "išeiginis", tai yra kapitaliniam tvarkymui, ir ne tai.
...kur dedu šlapius plaukus? Taigis išgrėbiu, išgręžiu ir nešu į konteinerį o kas daryt? Gerai, kad kiemą turiu, tai siurblį tvoros kampe išpilinėju, nes nei kaltūnus į WC pilt, nei žemes, nes du dvikojai ir vienas gauruotas keturkojis vasaros metu, kai durys neužsidaro ir lekiama per namus kiaurai...dar ir žemių prineša. Žodžiu, mano atveju šitas siurblys, bėda o ne pagalbininkas. Ne jis man, o aš jam tarnauju LAukiu nesulaukiu kol nusprogs ir nori/nenori reiks kitą pirkt
vajeeee isigykit koki piguti ir nebus bedu.
mergaites, kaip manot, ar uztenka cikloniniam dulkiu siurbliui 1800W galios?isiurbimo galia 410W kuo tos galios skiriasi?i kuria galia daugiau demesio kreipt?
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2014 04 03, 10:35)
mergaites, kaip manot, ar uztenka cikloniniam dulkiu siurbliui 1800W galios?isiurbimo galia 410W kuo tos galios skiriasi?i kuria galia daugiau demesio kreipt?
Tas 1800W rodo kiek elektros siurblys naudos.
410W siurbimo galia padorus skaičius cikloniniam dulkių siurbliui.
Papildyta:
QUOTE(DainaKRK @ 2014 04 03, 10:41)
gal kas naudojate robotus (pvz iRobot).
Apie robotus yra kita tema.
QUOTE(DainaKRK @ 2014 04 03, 08:41)
Su pigiais dažniausiai būna taip: pasinaudoji truputį, išmeti ir perki brangesnį. Gal išimčių ir pasitaiko.
Visada buna optimalus variantas. Ar Jus galvojate, kad kas brangu tas ir kokybiska, o kas pigu -atvirksciai?
QUOTE(Forgete @ 2014 04 03, 10:14)
Visada buna optimalus variantas. Ar Jus galvojate, kad kas brangu tas ir kokybiska, o kas pigu -atvirksciai?
ne taip negalvoju, bet kiek tik pataupydavau, po kažkiek laiko išleisdavau daugiau, geresnio daikto pirkimui.
Siandien nusprogo mano Philips FC9071 tiesiog issijunge besiurbiant ir amen, neijungiu as jo...nezinau, ar verta dar vezt kazkur taisyt, ar jau ieskotis naujo. Sitas siurbliukas man atitarnavo kazkur 5-6 metus, diena dienon siurbdavau...Pradejau dairytis, kokia pasiula dabar, kainos...tai nusprendziau, kad nereikia man jokiu su vandens filtrais, nes kate namuose plaukuota ir nenoriu uztrukt po siurbimo dar bile kiek laiko tvarkant siurbli. Dabar tik galvoju, cikloninis ar paprastas, su maisiukais