Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 4

QUOTE(esis @ 2013 12 27, 13:35)
Turiu sita, tikrai nesigailiu, trauka superine, veikia tyliai, korpusas apsaugotas nuo dauzymosi. Vieno maiselio uztenka iki pusmecio, siurbliuojant karta per savaite 40 kv/m buta. Vienintelis minusas spalvai - ant baltos matosi purvvo demes, bet tai nusivalo. Na ir nusitrina greitai migtuko uzpaisymai, bet tai smulkmena. Iki tol turejome ciklonini, tai daugiau jo ne prisiminti nesinorisi, nes cia filtracine sistema geresne.

Kaip tik sita ir issirinkome, turetu siandien atvezti thumbup.gif Jusu isvardinti minusiukai tikrai, kad nera tie pagrindiniai, svarbu pagrindines siurblio funkcijos, del cikloninio as tokios pacios nuomones, nes turejom, kol kas sulyginti negaliu, bet turetu buti tikrai geriau, mane taip pat patrauke filtracijos budas, rimtesnis smile.gif
Atsakyti
O kaži kiek užtektų vieno maišelio turint katę, kuri ištisus metus šeriasi? doh.gif siurbti reikia dažniau nei kartą per savaitę...
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2013 12 28, 11:59)
O kaži kiek užtektų vieno maišelio turint katę, kuri ištisus metus šeriasi?  doh.gif siurbti reikia dažniau nei kartą per savaitę...

esis rase, kad 40 kv.m bute jai uztenka pusei metu, man taip pat aktualu sis klausimas, bet tikiu, kad nelabai ilgai, nes mes turim labradora, siaip i virsu neleidziame tai buna apacioje, salione, bet salionas pas mus nemazas, plotas po kuri jis vaiksto kazkur apie 55kv. m. tad siurbliuoju net kelis kartus per diena. Primetu, kad teks daznai keisti doh.gif bet vistiek, vien del plauku ir visu dulkiu filtracija vilioja smile.gif
Atsakyti
Turim Karcher DS 5500. Esu labai patenkinta. thumbup.gif Siurbiam daug, namuose yra gyvūnai.
Prireikė dar vieno siurblio. Norėtusi KAŽKO plaunančio. ax.gif
Žiūrinėjam Thomas Twin T 1 aquafilter
Ką patartumėt už panašią kainą. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2013 12 28, 13:59)
O kaži kiek užtektų vieno maišelio turint katę, kuri ištisus metus šeriasi?  doh.gif siurbti reikia dažniau nei kartą per savaitę...

nemanau, kad per metus reiketu daugiau nei 3 maiseliu. Mes kate irgi turim, seriasi, bet kambarius paprastai pravalome karta per savaite, kartais dazniau, tai siurbli turim apie 1,5 metu ir pries menesi idejome 3 maiseli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esis: 28 gruodžio 2013 - 21:27
Laba, su tarpsvenciu 4u.gif
...sugedo manasis 36 metuku siurbliukas ir emiau ieskoti naujo, nebrangaus be plovimo funkcijos, taciau su dulkiu sodinimu i vandenuka. Perskaiciau ko gero visas zinutes is S-mamos forumo. Kaip ir apsistojau ties Arnica Bora 4000 modeliuku, taciau neramina keletas dalykeliu (apie tai cia nebuvo rasyta):
-instrukcijoje raso, kad reikia sekti siuksliu/purvo misinio lygi;
-taip pat sekti ar nekyla putos; doh.gif
Kituose (brangesniuose) arnicos siurbliuose - palunanciuose - nenurodoma sekti, ten buna plude, kuri atjungia siurbli jam uzsipildzius.
Gal gali kas nors is jau kuris laikas naudojanciu Arnica Bora 4000 modeliuka parasyti kaip yra praktiskai. Ar labai ten trukdo darbui tas perdetas sekimas, ar nekaista siurblys po pusvalandinio darbo, ar nesugenda jam pavirtus ir issipylus vandenukui (gal taip neivyksta ?) ???
Kitus pastebejimus is praktinio darbo, ar siurbimo galia atkelia kilima ?

Ir dar, ... Bora 5000 modelis skiriasi nuo 4000 dviem papildomais sepeciais, guminiais ratukais bei variklio galios reguliavimu. As, kaip seno sukirpimo zmogus, galios reguliatoriu matau kaip papildoma technika, kuri gali sugesti.
Kazin ar kas naudojates galios mazinimu, ar surbiate pilna galia ... juk galios niekada neperdaug ?

Dekui uz atsakymus,
Pagarbiai
AliusV4
Atsakyti
QUOTE(aliusv4 @ 2013 12 30, 15:18)
Laba, su tarpsvenciu  4u.gif
.... Kaip ir apsistojau ties Arnica Bora 4000 modeliuku, taciau neramina keletas dalykeliu (apie tai cia nebuvo rasyta):
-instrukcijoje raso, kad reikia sekti siuksliu/purvo misinio lygi;
-taip pat sekti ar nekyla putos;  doh.gif
Kituose (brangesniuose) arnicos siurbliuose - palunanciuose - nenurodoma sekti, ten buna plude, kuri atjungia siurbli jam uzsipildzius.
Gal gali kas nors is jau kuris laikas naudojanciu Arnica Bora 4000 modeliuka parasyti kaip yra praktiskai. Ar labai ten trukdo darbui tas perdetas sekimas, ar nekaista siurblys po pusvalandinio darbo, ar nesugenda jam pavirtus ir issipylus vandenukui (gal taip neivyksta ?) ???
Kitus pastebejimus is praktinio darbo, ar siurbimo galia atkelia kilima ?

Aš naudoju jau lygiai metus. Dabar lygiagrečiai ieškau "kasdieninio" siurblio.
Aš, matyt, instrukcijos neskaičiau tai ir neseku nieko. Siurblys tikrai nekaista, išvertus vandens dar niekad nebuvau, nors ir laiptus siurbliuoju.
PAs mane du vaikai, ir retriveris, besišeriantis kiaurus metus, taip kad siurbliui darbo yra.
Dėl kilimo atkėlimo g.gif Nepastebėjau jokių nepatogumų, tiesa, mažų kilimukų nesiurbliuoju, tuos gal ir pakeltų.
Ir jei sąžiningai, antrą kartą vandeninio nepirkčiau. Užknisa plovimas po visko doh.gif Juodai doh.gif Nėr taip gražu kaip reklamuoja: praskalavai ir išpylei...tai užtrunka gerokai ilgiau, o kur dar džiovinimas.
BORA 5000 neturėjau, bet aš ir to galios reguliatoriaus nenaudojau senajam turėtam siurbly, tai ir dabar nepasigendu.
Pats siurblys velniškai garsus.

Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2013 12 31, 08:11)
Aš naudoju jau lygiai metus. Dabar lygiagrečiai ieškau "kasdieninio" siurblio.
Aš, matyt, instrukcijos neskaičiau tai ir neseku nieko. Siurblys tikrai nekaista...
PAs mane du vaikai, ir retriveris, besišeriantis kiaurus metus...
Ir jei sąžiningai, antrą kartą vandeninio nepirkčiau. Užknisa plovimas po visko  doh.gif Juodai  doh.gif Nėr taip gražu kaip reklamuoja: praskalavai ir išpylei...tai užtrunka gerokai ilgiau, o kur dar džiovinimas.
BORA 5000 neturėjau, bet aš ir to galios reguliatoriaus  nenaudojau senajam turėtam siurbly, tai ir dabar nepasigendu.
Pats siurblys velniškai garsus.

Dekoju uz atsakyma, na del garsumo reikes pardotuveje ivertinti, be manau nebus garsesnis uz senuke rusiska Raketa is 1977m. Darbe tarp bendradarbiu nuomone tokia, kad galios reguliatorius visada ant maksimumo, o stai guminiai ratukai vietoje plastikiniu-geris nes nebarska. Plovimas ... visada visu virtuviniu prietaisu uzknisa schmoll.gif , taciau man, matyt kaip ir Tau pries metus, norisi iskeisti daugkartinio maiselio dulkinimo procesa i kazka svaresnio. Kuri isigysiu dar nezinau, bet butinai parasysiu atsiliepima!
Atsakyti
Sveiki,ka manote apie ELECTROLUX ZUP3820GP ? Valymo plotas apie 250 kvadratu. Grindys plyteles ir laminatas ,kilimu nera . Gal patartumet koki kita modeli?
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2013 12 23, 13:28)
Kad jau apie Elektroluxus kalba ir aš pasikartosiu  smile.gif

Kuris pasirinkimas būtų teisingesnis: Elektrolux ZB2904G ar Electrolux ZB2943?

ZB2904G - nurodytas NiMH akumuliatorius, krovimas 16 val., veikimas 20 min.
ZB2943 - nurodytas Li-Ion akumuliatorius, krovimas 4 val, veikimas 30 min.
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2014 01 02, 08:42)
ZB2904G - nurodytas NiMH akumuliatorius, krovimas 16 val., veikimas 20 min.
ZB2943 - nurodytas Li-Ion akumuliatorius, krovimas 4 val, veikimas 30 min.

Radau ZB2904G su Ličio baterija, tad šitas atkrenta lotuliukas.gif Su Ličio baterija abiejų įkrovimas ir veikimas panašus smile.gif

PAčiai lyginant juokas jau ima lotuliukas.gif
Atsakyti
Atėjo laikas ir mums pakeisti dulkių siurblį. Be jo neįsivaizduoju kaip verstis smile.gif Rinkomės labai ilgai, ir išsirinkom šį http://www.topocentr...UX-ZCS2000.html
mano manymu tikrai geras kainos ir kokybės santykis. Dirba tyliai, manevringas pagrindinis šepetys, nesunku prieit kur reik. Veikimo spindulys 12 m. Plastmasė neskrebanti. Per dieną tenka juo naudotis po kelis kartus, nes yra padauža ir gauruotas katinas. Labai džiaugiuosi pasirinkimu.
Atsakyti