Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 4

Tai kokie privalumai siurbliu su keiciamais dulkiu surinkimo maiseliais? Nes minusas tai aiskus, juos reikia pirkti, ir kiek kazi uztenka vieno maiselio. Pas mane siurbimas vyksta kiekviena diena 150kv.m. namas, dvieju aukstu ir laminatas ir kilimai ir dvi padauzos. O kaip su sitais sauso, dregno valymo siurbliais? Gal kas turit. Mes turejom toki siurbli http://apsipirk.lt/p...-vcc6560v3gxsb/
Galiu apie ji pasakyti tik bloga, gale kur yra groteles hepa filtro tai nuo karscio plasmase issitampe, iskrito tos groteles, nebesilaike, vyras primeistravojo, su varztu priverze, bet ir toj vietoj plasmase issilyde, tokia islinko ir isluzo, po dvieju metu naudojimo smarve eina is to hepa filtro baisi, nors pries kelis menesius pakeitem filtra i nauja, ta deze dulkiu surinkimo uzsikisa, turiu istraukti ir nuimti nuo virsunes suns plaukus, ar mano ilgus plaukus susiurbia, apvynioja virsunele ir nebesiurbia, pradeda uzti baisiausiai tai po kelis kartus jungiu laukan ir nuimu plaukus, antgali nuluzo irgi mano jegom i skyles sukaisioti medvarzciai, kad laikytu biggrin.gif zodziu noreciau siurbliol, kuris nesmirdetu ir nereiktu nuimineti vis tu plauku, kad nesikistu. Man del tos plasmases issilydymo kyla naturalus klausimas, ar visi siurbliai pucia toki karsta ora, nera siurbliu, kurie pustu vesu ora? Plaunantys lyg buna, kad galima ten visokiu kvapu ipilti, bet ne plaunantys jauciu nieko panasaus neturi. Kazkoks kosmosas man dabar su tais surbliais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aaktinija @ 2013 12 22, 16:06)
Tai kokie privalumai siurbliu su keiciamais dulkiu surinkimo maiseliais? Nes minusas tai aiskus, juos reikia pirkti, ir kiek kazi uztenka vieno maiselio. Pas mane siurbimas vyksta kiekviena diena 150kv.m. namas, dvieju aukstu ir laminatas ir kilimai ir dvi padauzos. O kaip su sitais sauso, dregno valymo siurbliais? Gal kas turit. Mes turejom toki siurbli http://apsipirk.lt/p...-vcc6560v3gxsb/
Galiu apie ji pasakyti tik bloga, gale kur yra groteles hepa filtro tai nuo karscio plasmase issitampe, iskrito tos groteles, nebesilaike, vyras primeistravojo, su varztu priverze, bet ir toj vietoj plasmase issilyde, tokia islinko ir isluzo, po dvieju metu naudojimo smarve eina is to hepa filtro baisi, nors pries kelis menesius pakeitem filtra i nauja, ta deze dulkiu surinkimo uzsikisa, turiu istraukti ir nuimti nuo virsunes suns plaukus, ar mano ilgus plaukus susiurbia, apvynioja virsunele ir nebesiurbia, pradeda uzti baisiausiai tai po kelis kartus jungiu laukan ir nuimu plaukus, antgali nuluzo irgi mano jegom i skyles sukaisioti medvarzciai, kad laikytu biggrin.gif zodziu noreciau siurbliol, kuris nesmirdetu ir nereiktu nuimineti vis tu plauku, kad nesikistu. Man del tos plasmases issilydymo kyla naturalus klausimas, ar visi siurbliai pucia toki karsta ora, nera siurbliu, kurie pustu vesu ora? Plaunantys lyg buna, kad galima ten visokiu kvapu ipilti, bet ne plaunantys jauciu nieko panasaus neturi. Kazkoks kosmosas man dabar su tais surbliais  doh.gif

o kaip sis variantas? kas cia per firma? pagal aprasyma atrodo nieko, patrauklu. ir kvapai pilasi ir turbut oras ispuciamas vesus. Ir kas ta isputimo funkcija, lyg esu girdejusi, kad cia kilimams gerai, siurbiant paprastu siurbliu plaukelius traukimas sulipina ir neissisiurbia is giliau dulkes, o putimas kaip tik praskirsto plaukelius ir leidzia pasiekti gilesnius sluoksnius kilimo. Ar as gerai girdejau ir manau? g.gif
http://www.bigbox.lt...b3godd2EALQ#top
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaktinija: 22 gruodžio 2013 - 16:23
QUOTE(aaktinija @ 2013 12 22, 17:06)
Mes turejom toki siurbli http://apsipirk.lt/p...-vcc6560v3gxsb/
Galiu apie ji pasakyti tik bloga, gale kur yra groteles hepa filtro tai nuo karscio plasmase issitampe, iskrito tos groteles, nebesilaike, vyras primeistravojo, su varztu priverze, bet ir toj vietoj plasmase issilyde, tokia islinko ir isluzo,
Ilgai siurbta ant maksimalios galios ir smarkiai stabdant įsiurbimo srovė, pvz. siurbiant kilimus.

po dvieju metu naudojimo smarve eina is to hepa filtro baisi
Tikriausiai filtras gavo drėgmes. Pvz. siurblys buvo laikomas drėgnoje vietoje. Arba filtras buvo plautas bet ne iki galo išdžiovintas.

ta deze dulkiu surinkimo uzsikisa, turiu istraukti ir nuimti nuo virsunes suns plaukus, ar mano ilgus plaukus susiurbia, apvynioja virsunele ir nebesiurbia, pradeda uzti baisiausiai tai po kelis kartus jungiu laukan ir nuimu plaukus,
Nelabai supratau. Tikriausiai plaukai apvyniojo filtrą ir tada stabdomas siurbimas. Filtrą reikia karta nuo karto pavalyti. Ir nuo plauku tame tarpe.

antgali nuluzo irgi mano jegom i skyles sukaisioti medvarzciai, kad laikytu biggrin.gif
Antgaliai kartais gali lūžti. Jų nebrangiai galima pakeisti.

Man del tos plasmases issilydymo kyla naturalus klausimas, ar visi siurbliai pucia toki karsta ora, nera siurbliu, kurie pustu vesu ora?
Visi. Būna didesnių siurblių, turinčių mažesnius variklius, jie atsparesni perkrovoms.

Plaunantys lyg buna, kad galima ten visokiu kvapu ipilti, bet ne plaunantys jauciu nieko panasaus neturi.
Nemanau, kad kvapai padės tokiam reikalui. Man atrodo atvirkščiai smarvė bus stipresnė.

Tai kokie privalumai siurbliu su keiciamais dulkiu surinkimo maiseliais?
Pigesni. Dažnai tylesni. Riečiau reikia valyti detalės nuo dulkių.

Nes minusas tai aiskus, juos reikia pirkti, ir kiek kazi uztenka vieno maiselio.
Priklauso kur siurbti, būna labai skirtingai. Ilgai laikyti dulkės maišelyje irgi negerai, nes maišelis tampa mikrobų veisyklą.

O kaip su sitais sauso, dregno valymo siurbliais?
Dar negirdėjau realių gerų atsiliepimų apie universalius siurblius. Jeigu turite kilimų patarčiau pamąstyti apie kiliminius siurblius, jie smarkiai sumažina apkrovą siurbiant kilimus, padeda darbą padaryti gerokai greičiau ir to sumažinti siurblio perkrovą.
Atsakyti
QUOTE(aaktinija @ 2013 12 22, 17:22)
o kaip sis variantas? kas cia per firma? pagal aprasyma atrodo nieko, patrauklu. ir kvapai pilasi ir turbut oras ispuciamas vesus.
Išpučiamas oras gerokai karštesnis nei esamo siurblio. 2400 prieš 1800 vatų.

Ir kas ta isputimo funkcija, lyg esu girdejusi, kad cia kilimams gerai, siurbiant paprastu siurbliu plaukelius traukimas sulipina ir neissisiurbia is giliau dulkes, o putimas kaip tik praskirsto plaukelius ir leidzia pasiekti gilesnius sluoksnius kilimo. Ar as gerai girdejau ir manau? g.gif
Nesimato panašios funkcijos, gal tiesiog klaida reklamoje? Yra varomas oro srautu turbo antgalis kilimams. Varomi oro srautu turbo antgaliai labai neefektyvus energijos atžvilgiu. Žymiai efektyvesni elektros varikliu varomi antgaliai. Pvz. "Argos Value VU-101" user posted imageuž 90 Lt žymiai efektyviau išvalys kilimus.
Atsakyti
QUOTE(msn29 @ 2013 12 22, 17:41)
1.Ilgai siurbta ant maksimalios galios ir smarkiai stabdant įsiurbimo srovė, pvz. siurbiant kilimus.

2.Tikriausiai filtras gavo drėgmes. Pvz. siurblys buvo laikomas drėgnoje vietoje. Arba filtras buvo plautas bet ne iki galo išdžiovintas.

3.Nelabai supratau. Tikriausiai plaukai apvyniojo filtrą ir tada stabdomas siurbimas. Filtrą reikia karta nuo karto pavalyti. Ir nuo plauku tame tarpe.

4.Antgaliai kartais gali lūžti. Jų nebrangiai galima pakeisti.
5.Ilgai laikyti dulkės maišelyje irgi negerai, nes maišelis tampa mikrobų veisyklą.

1.Kilimus ne tiek daznai siurbiau kiek apacioje laminata, kilimams turiu istikruju toki panasu kaip jusu siuloma siurbli, nepatogus, bet gan gerai prasiurbliuoja tik galvoju, kad dvieju nelaikyti, gal isigyti viskam tinkanti siurbli.
2. Filtrui neimanoma gauti relios dregmes, nes mes patys kurenames, pas mus sildomos grindys, o jis ant grindu stovi, tad dregmes pas mus namie nera, tuo labiau, kad mes keitem i nauja ir vistiek smarve ta pati, ir jis neplaunamas buvo, bent jau as neploviau niekada smile.gif
3. vat vat, sunkiai suvokiamas dalykas kur ten kas kisasi, kisosi paciame tam dulkiu surinkimo inde, is apacios pareidavo dulkes ir jos keliadavo ciut auksciau, tai ten tokios kaip groteles pries patenkant jau galutinai i ta inda tai jos ir uzsikisdavo, turedavau vis kratineti po kelias dulkeles kai plaukai uzkimsdavo

4. bet angalis mums suluzo jau per pirma pusmeti, tai kazkaip susimeistravau ir nebesidomejau, jei tokie nepatvarus, pinigu nesinori leisti ant tokiu dalyku, jei yra geras siurblys tai jis turi atlaikyti savo, o nepradeti luzti po trumpo laiko
5.Dabar perziurineju electrolux siurblius, kas tie s bag ultra long performance, ar juos galima iskratyti ir toliau naudoti, nelabai suprantu
Atsakyti
QUOTE(aaktinija @ 2013 12 22, 20:41)
1.Kilimus ne tiek daznai siurbiau kiek apacioje laminata, kilimams turiu istikruju toki panasu kaip jusu siuloma siurbli, nepatogus, bet gan gerai prasiurbliuoja tik galvoju, kad dvieju nelaikyti, gal isigyti viskam tinkanti siurbli.
2. Filtrui neimanoma gauti relios dregmes, nes mes patys kurenames, pas mus sildomos grindys, o jis ant grindu stovi, tad dregmes pas mus namie nera, tuo labiau, kad mes keitem i nauja ir vistiek smarve ta pati, ir jis neplaunamas buvo, bent jau as neploviau niekada smile.gif
3. vat vat, sunkiai suvokiamas dalykas kur ten kas kisasi, kisosi paciame tam dulkiu surinkimo inde, is apacios pareidavo dulkes ir jos keliadavo ciut auksciau, tai ten tokios kaip groteles pries patenkant jau galutinai i ta inda tai jos ir uzsikisdavo, turedavau vis kratineti po kelias dulkeles kai plaukai uzkimsdavo

4. bet angalis mums suluzo jau per pirma pusmeti, tai kazkaip susimeistravau ir nebesidomejau, jei tokie nepatvarus, pinigu nesinori leisti ant tokiu dalyku, jei yra geras siurblys tai jis turi atlaikyti savo, o nepradeti luzti po trumpo laiko
5.Dabar perziurineju electrolux siurblius, kas tie s bag ultra long performance, ar juos galima iskratyti ir toliau naudoti, nelabai suprantu
1) Man atrodo, gerą variantą jau turite.
2) Dar gali būti kvapas degančios plastmasės, variklio. Arba dėl temperatūros prarasta geometrija, sandarumas ir dulkės eina kiaurai. Tokie defektai paprastai nepataisomi.
3) Paprastai cikloninių siurblių filtrai valomi po kelių siurbimų, dulkės "išpilami" po kiekvieno siurbimo.
4) Antgaliai kainuoja 5-30 Lt, todėl palyginus su siurblio kaina tai nedaug, kartais žmonės tiesiog iš karto parenka sau patogesnius antgalius.
5) Siurbliai su daugkartiniais maišeliais paprastai turi sandarumo problemų. Geriau cikloninius, arba nors "pusiau cikloninius".
Atsakyti
Kiek analizavau elektrolux siurblius tai man krito i aki du variantai, gal kas pakomentuos ir savo nuomone issakys uz viena ar kita? Nes jie panasus, tik tiek, kad vienas ciut galingesnis, kitas triuksmo skleidzia maziau, bet to galingumo kaip ir uztektu, kainos taip pat panasios, tad neapsisprendziu g.gif
http://www.electrolu...lencer/ZUS3970P

http://www.electrolu...UltraOne/Z8810W
Atsakyti
Kad jau apie Elektroluxus kalba ir aš pasikartosiu smile.gif

Kuris pasirinkimas būtų teisingesnis: Elektrolux ZB2904G ar Electrolux ZB2943?
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2013 12 23, 12:28)
Kad jau apie Elektroluxus kalba ir aš pasikartosiu  smile.gif

Kuris pasirinkimas būtų teisingesnis: Elektrolux ZB2904G ar Electrolux ZB2943?

Pagal funkcijas jie visiskai vienodi, skirtumas: pirmasis ciut sunkesnis nuz antraji ir spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaktinija @ 2013 12 23, 12:25)
Kiek analizavau elektrolux siurblius tai man krito i aki du variantai, gal kas pakomentuos ir savo nuomone issakys uz viena ar kita? Nes jie panasus, tik tiek, kad vienas ciut galingesnis, kitas triuksmo skleidzia maziau, bet to galingumo kaip ir uztektu, kainos taip pat panasios, tad neapsisprendziu g.gif

http://www.electrolu...UltraOne/Z8810W

Turiu sita, tikrai nesigailiu, trauka superine, veikia tyliai, korpusas apsaugotas nuo dauzymosi. Vieno maiselio uztenka iki pusmecio, siurbliuojant karta per savaite 40 kv/m buta. Vienintelis minusas spalvai - ant baltos matosi purvvo demes, bet tai nusivalo. Na ir nusitrina greitai migtuko uzpaisymai, bet tai smulkmena. Iki tol turejome ciklonini, tai daugiau jo ne prisiminti nesinorisi, nes cia filtracine sistema geresne.
Atsakyti
Būna toks ir ne baltas Z8840B kažkur apie 600 lt.
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2013 12 22, 11:51)
Labas rytas,
ieškau siurblio, namie įvairi grindų danga (laminatas, kamštis), ir vienas ilgo plauko kilimas, siurbsiu 60kv.m. Taip pat turim visus metus besišeriančią vidutinio ilgio plauko baltą katę  doh.gif
Kolkas nusižiūrėjau Electrolux ZSC 6940, rinkausi tik iš Electrolux kažkaip, įtakojo tie testų vaizdeliai, tai Philips išbrauktas buvo iš sąrašo  rolleyes.gif
Ar geras pasirikinkimas, ar yra dar geresnių? Ką rekomenduotumėt?  4u.gif
Pagrindiniai reikalavimai būtų tokie - labiau linkstu prie cikloninio, neitų dulkes pro korpuso plyšius ir nesmirdėtų dulkėm, kad gerai surinktų katės plaukus nuo baldų (nuo grindų manau ir taip betkuris susiurbtų, į kambarį su kilimu katė neįleidžiama), išsiurbus kad nereikėtų kaskart valyti pusės siurblio, užtektų tik išpilti šiukšles, tylesnis būtų privalumas.
Tik sugluminio Kitokios komentaras apie  Electroliux ZSC 6910, o mano pasirinktas tai turėtų būti beveik toks pats...  g.gif

Speedy, gal galėtumėt savo nuomonę išsakyti? 4u.gif
Atsakyti