QUOTE(Pastrykt @ 2013 10 18, 11:27)
Ute, labai ačiū už atsakymą. VAS didžiausias mano nerimas, todėl kiek ramiau žinant, kad yra ir kitokių nuomonių
man irgi VAS vienas didžiausių baubų. Bet belaukiant pasiūlymo ir skaitinėjant suprantu, kad tai toli gražu tėra tik viena sausa diagnozė, kuri dar ne viską pasako...
QUOTE(gliuka @ 2013 10 18, 12:23)
Pastrykt, nuosirdziai Jums patariu, nesijaudinti dabar del visko, kas "gali buti", visu galimu variantu visvien neapsvarstysit, cia kaip nestumo metu gilintis I visas galimas nestumo komplikacijas , rizikas ir tt. Verciau belaukdami uzsiimkit kitokia - malonesne veikla. Aisku, man dabar paprasta kalbeti
Tikekites, kad viskas bus gerai ir sklandziai, o jau kai sulauksite konkretaus pasiulymo, tada ir gilinsites
P.s. nepamenu kuriam Jus dabar etape
Ir dar - jei jau norit kazka "ta linkme " nudirbti, gal vis tik verta butu pasieskoti kompetetingo vaiku neurologo, pediatro, kad jei iskils klausimu kai jau turesit konkretu atveji, nereiktu blaskytis beieskant kas galetu perziureti vaiko raidos ir ligu istorijas ir pakomentuoti. Nes laiko dazniausiai apsispresti duodama dvi savaites.
pilnai pritariu ir mąstau visiškai taip pat.
Einu pasidomėsiu, kelinti esam...
gal vėl ne į tą pusę pasistūmėjom
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion