Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 12

QUOTE(Modeen @ 2013 11 23, 18:53)
dydį tik rytoj pamatysiu. O kaip elgtis dėl to vazono? Palikti visai lauke ir dengti su vazonu? Žiemą jai reikia drėgmės, ar galiu įnešti į nešildomą vasaros namą?

Iškasti duobę ir gulsčiai įkišus užversti žemėmis. Pavasarį iškasit ir pasodinsit į normaliai paruoštą duobę 4u.gif
Atsakyti
ot ačiū user posted image
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2013 11 23, 21:32)

smile.gif Na ir pridengt kokiom eglišakėm, vėliau gal ir kokia agro plėvės skiaute ar dėžele. Ir, jei žydi, žiedelius nusiskinti, pasimerkti. Ir iš vazono išimti prieš apkasant 4u.gif
Atsakyti
Dėkui user posted image
kad iš vazono išimt, tai susigaudžiau smile.gif
Atsakyti
paskaiciau prognozes - zada atsalti (nakti is pirm i antr gali buti minusine dvizenkle), taciau kitos sav antroj pusej vel atsilimas... dar nedengtos rozae, pirmi metai kai pasodintos. gal savaitgali jau dengti???
Atsakyti
Laba diena, 4u.gif
Esu ziauriai pradedanti gelininke. biggrin.gif Ziniu -0 doh.gif blush2.gif Noreciau paklausti..Labai ,labai noriu auginti rozes,bet pas mane smelis,ar tureciau pamirsti sia minti? Tiesa kazkiek pilsim juodzemio g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 12 05, 15:44)
paskaiciau prognozes - zada atsalti (nakti is pirm i antr gali buti minusine dvizenkle), taciau kitos sav antroj pusej vel atsilimas... dar nedengtos rozae, pirmi metai kai pasodintos. gal savaitgali jau dengti???

As jau uzmeciau po eglisaki, kai turesiu laiko, kruopsciau bandysiu dengti, tikiuosi neprarasiu savo groziu, nes tik rudeni pasodinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovers @ 2013 12 09, 09:25)
Laba diena,  4u.gif
Esu ziauriai pradedanti gelininke.  biggrin.gif Ziniu -0 doh.gif  blush2.gif Noreciau paklausti..Labai ,labai noriu auginti rozes,bet pas mane smelis,ar tureciau pamirsti sia minti?  Tiesa kazkiek pilsim juodzemio  g.gif
Aciu  4u.gif

Pas mus irgi priesmėlis ax.gif Kai sodinau rožes, man patarė iškasti maždaug pusmetrio gylio ir tiek pat pločio duobes ir pripilti ten juodžemio, perpuvusio mėšlo. Taip ir padariau. Rožės auga, bujoja, negaliu skųstis smile.gif Žinoma, pamyliu trąšomis, kasmet į rožyną kaip ir kitus gėlynėlius dapilu papildomai juodžemio.
Atsakyti
Užpyliau rožes durpėmis ir daugiau jokio dengimo - žiemoja rolleyes.gif
Atsakyti
as vakar vakare lekte begte laukan, apmuturiavau vijoklines agro plevele, apverciau apacias sniegu, ne vijoklines irgi apkasiau sniegu. labai bijojau tu
-14... zuresim kas bus smile.gif zalia rozininke doh.gif
Atsakyti
Matosi hihihi.gif
Atsakyti
o dabar jau viskas tirpsta..
Atsakyti