Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 12

QUOTE(ritaava @ 2013 11 05, 20:22)
Sveikos merginos atejau patarimo, gavau dovanu roze bet ji man namie neperziemos o dabar ja sodinti lauke kai tokia temperatura nebutu velai? o gal i siltnami pasodinti iki pavasario? Patarkit prasau blush2.gif

sodinciau i lauka ir galvos nesukciau. salnu dar artimiausiu metu nenusimato- tikrai spes isissaknyti. siltnamyje pamirsit palaistyt ir zus.
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2013 11 05, 21:22)
Sveikos merginos atejau patarimo, gavau dovanu roze bet ji man namie neperziemos o dabar ja sodinti lauke kai tokia temperatura nebutu velai? o gal i siltnami pasodinti iki pavasario? Patarkit prasau blush2.gif

žinoma kad sodinkit lauke, ypač kai toks ruduo šiltas....
http://www.rozes.lt/...ie-prekyba.html

Neparašėt, kokia rožė, bet aš gal pridengčiau ją labiau žiemai ir tikrai nelaikyčiau nei namie, nei šiltnamy mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai jau nesodinčiau į lauką, nes kad įsišaknytų, reikia laiko, o šiltnamyje mano savašaknės puikiai žiemoja, tai sodinčiau šiltnamyje rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi lauke nesodinciau
Atsakyti
QUOTE(DarkSecrets @ 2013 11 06, 13:15)
as irgi lauke nesodinciau

Įdomu g.gif juk rožes net plikom šaknim sodina kol žemė neužšalusi
Atsakyti
ir ziemos paskutiniu metu pas mus prasideda po Kaledu ar net po nauju... man rodos dar yra to laiko, o ir siaip- prikasta, uzdengta turetu geriau perziemot nei kur rusiuke susandeliuota g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 11 06, 14:22)
ir ziemos paskutiniu metu pas mus prasideda po Kaledu ar net po nauju... man rodos dar yra to laiko, o ir siaip- prikasta, uzdengta turetu geriau perziemot nei kur rusiuke susandeliuota g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif I lauka roze, i lauka, nieko jai nenutiks 4u.gif
Atsakyti
tik i lauka. Pakaskit kiek giliau, kad skiepo vieta per maziausiai 5 cm po zeme butu, paskui dar pridengsit kokiom durpem ir perziems kuo puikiausiai.
Atsakyti
Šiandien kaip tik vieną pasodinau į lauką, nemanau, kad kas blogo nutiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 07 lapkričio 2013 - 21:30
Šiek tiek spalvų rudeninei pilkumai
user posted image
Atsakyti
Siandien padejau ruosti rozes uzmigdymui. nukarpiau palaikius ziedus, nebeissiskleisiancius pumpurus, surankiojau nukritusius ligotus lapus, nuskabiau demetus dar likusius, siek tiek pagenejau nesveikas sakeles, nupurskiau Champion ir pradejau mastyti kuom ir kaip siemet dengti. durpiu tikrai nebenoriu- bjauriai man su jomis gavosi, taigi mastau, jei pasaknius apmulciuociau sausu sienu arba siaudais( turiu ir tu ir anu), ant virsaus kelis sluoksniai agropleveles, ir , kad jos nenupustu vejai- prispaust keliom eglisakem? kaip kazin toks sumustinis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 11 14, 20:00)
Siandien padejau ruosti rozes uzmigdymui. nukarpiau palaikius ziedus, nebeissiskleisiancius pumpurus, surankiojau nukritusius ligotus  lapus, nuskabiau demetus dar likusius, siek tiek pagenejau nesveikas sakeles, nupurskiau Champion ir pradejau mastyti kuom ir kaip siemet dengti. durpiu tikrai nebenoriu- bjauriai man su jomis gavosi, taigi mastau, jei pasaknius apmulciuociau sausu sienu arba siaudais( turiu ir tu ir anu), ant virsaus kelis sluoksniai agropleveles, ir , kad jos nenupustu vejai- prispaust keliom eglisakem? kaip kazin toks sumustinis? g.gif

Na ar pelių neprisikviesit su šienu ar šiaudais. Pas mane pernai garaže pelės buvo besukančios lizdą agroplėvelėje. Misliju, gal reikėtų į tuos šiaudus kiek kokių eglės šakelių įmaišyti, gal tada graužikai neįsimestų. Jeigu nusipaisčiau, pataisykit ax.gif
Atsakyti