Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 12

o ne per aksti dar? man atrodo dar per šilta kad ruošti žiemai
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2013 10 22, 13:54)
Laba diena

Ikisiu trigrasti del dengimo roziu  ax.gif keli metai is eiles nenaudoju eglisakiu, nes neturiu kur ju prisirinkti tai vietoj ju naudoju dezutes medines ( kur prie parduotuviu buna) zinia mano rozes nera aukstos  ax.gif tai ant ju uzberiu po kibira durpiu ir uzvoziu dezute o jeigu didesne roze tai dvi suremiu .... na perziemoja rozes... o paskui tas dezutes arba sudeginu arba sunaudoju vasariniu geliu rasodui  ax.gif ir paskui i lauza....

Elementariai galima ir nukritusiai lapais apkloti.
Atsakyti
o nenupučia tų lapų ?
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2013 11 02, 21:14)
Elementariai galima ir  nukritusiai lapais apkloti.

Aš nupjautomis gėlėmis apkloju jau kelinti metai rožes. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 11 02, 21:45)
o nenupučia tų lapų ?

Aš dar su šakom uždedu, kad prilaikytų. Pas mus yra keleta didelių medžių, tai po didesnio vėjo tų šakų visada pilna.
Atsakyti
bet tai,kad dar stipriai per anksti rozes migdyti unsure.gif mano dar zydi ir pumpuru daugybe...vis pasiskinu pasimerkt... miegot varysiu kai jau pastovus minusas bus, o jo artimiausiu metu nematyti lens.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 11 03, 09:50)
bet tai,kad dar stipriai per anksti rozes migdyti unsure.gif  mano dar zydi ir pumpuru daugybe...vis pasiskinu pasimerkt... miegot varysiu kai jau pastovus minusas bus, o jo artimiausiu metu nematyti lens.gif

Aš dar ir nemigdau. tongue.gif
Atsakyti
Pernai rozes uzdengiau pries lapkricio 1d., o kiek pamenu pernai lapkricio 1 d. sviete saule. Rozes neissuto. Tik pernai padariau klaida, kad vijoklines rozes lenkiau ir guldziau ant zemes, tai po ziemos vietomis sakos buvo siek tiek supuvusios. Bet bendroje sumoje labai graziai perziemojo, o pavasari kai nuemiau eglasakius, rozes buvo su graziais zaliais lapais. Siais metais rozes guldziau ant eglesakiu ir ant virsaus uzdejau pusu bei egliu sakas. Oro cirkuliacija yra- viskas bus OK, tegu miega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkSecrets: 03 lapkričio 2013 - 15:45
QUOTE(DarkSecrets @ 2013 11 03, 17:39)
Pernai rozes uzdengiau pries lapkricio 1d., o kiek pamenu pernai lapkricio 1 d. sviete saule. Rozes neissuto. Tik pernai padariau klaida, kad vijoklines rozes lenkiau ir guldziau ant zemes, tai po ziemos vietomis sakos buvo siek tiek supuvusios. Bet bendroje sumoje labai graziai perziemojo, o pavasari kai nuemiau eglasakius, rozes buvo su graziais zaliais lapais. Siais metais rozes guldziau ant eglesakiu ir ant virsaus uzdejau pusu bei egliu sakas. Oro cirkuliacija yra- viskas bus OK, tegu miega.

Niekad nežiūriu ar lapkritis, ar gruodis. Kol nėra pastovaus minuso nedengiu schmoll.gif Juk dar per šilta, kad migdyti, maniškės dar tebežydi, o pumpurų kiek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2013 11 02, 21:14)
Elementariai galima ir  nukritusiai lapais apkloti.

Aš kaip tik lapus sugrėbiu ir išvežu, kad mažiau ligų būtų sode mastau.gif Jau ir taip grybelinėmis ligomis serga dažnai, nežinau, ar tai sutapimas, bet po mulčiavimo žieve prasidėjo, nors šakų ir lapų mulčas neliečia g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos atejau patarimo, gavau dovanu roze bet ji man namie neperziemos o dabar ja sodinti lauke kai tokia temperatura nebutu velai? o gal i siltnami pasodinti iki pavasario? Patarkit prasau blush2.gif
Atsakyti
o rūsio vėsaus neturite?
Atsakyti