As vakar nupurskiau ir rozes ir visus augalus, iskaitant vaismedzius melynuoju akmeneliu, 5L/50gr
as neiškentus atidengiau eglišakius ir vieną vazoninę per žiemą išsaugotą pasodinau tikiu ji nesupyks ir augs kaip ir visos kitos
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2014 03 23, 14:46)
as neiškentus atidengiau eglišakius ir vieną vazoninę per žiemą išsaugotą pasodinau tikiu ji nesupyks ir augs kaip ir visos kitos
Eglišakius tikrai jau reikėjo nudengti, nes kai taip šilta rožė ir išįusti gali. O ir rožes sodinti pats laikas
QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 21, 16:07)
kada jus užsaket,mano kaip ner,taip ner
Čia rašo:
Dėl labai ankstyvo pavasario sodinukus siųsime nuo kovo mėmesio 10 dienos iki balandžio 1 dienos.
Kaip ir nėra dar reikalo nerimauti
QUOTE(Dalelė @ 2014 03 21, 21:49)
ingushka, "Sodo rožė"pavadinimų nesumaišo . O "Astrid Graffin von Hardenberg" labai graži rožė. Žinoma, kartais jos žiedai užsilydo, bet pas mane tik vieną kart taip buvo.
[
Supratau,Dalele, tikrai pas mane atitiko vaizdas pavadinimus, nesvarbu, kad iš Maximos pirkta. Astrin Graffin von Hardenberg ir kvepėjo, kai prasiskleidė. Kaip seniai uosčiau rožes...Mmmmm Pernai po pasodinimo vasaros gale, pražydo vienas žiedelis.
Nusprendžiau keltisaviškes į šviesesnę, pietinę pusę.
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 24, 09:10)
Čia rašo:
Dėl labai ankstyvo pavasario sodinukus siųsime nuo kovo mėmesio 10 dienos iki balandžio 1 dienos.
lauksiu.
Reikia geltonos rožytės, kuri ilgai žydėtų, žodžiu, su visomis geriausiomis savybėmis. Aukštis nesvarbu. Ką patartumėte?
QUOTE(Adeliutė @ 2014 03 23, 22:28)
Ir as vakar pasodinau savo Nina. Bet gavau lengva soka, pamaciusi, kokios saknys. Vos vienas storas stimburys ir ant jo greiciau balti taskeliai nei saknys... Va tau ir Maximinis pigumas
Na gal tik taip pasitaike jums As praeita savaite sodinau 4 Nina Weibull ir tik 1 is ju turejo skurdesni saknyna.Visos maximines.
QUOTE(3Catrice @ 2014 03 24, 12:26)
Na gal tik taip pasitaike jums As praeita savaite sodinau 4 Nina Weibull ir tik 1 is ju turejo skurdesni saknyna.Visos maximines.
pas mane Maximines visos turejo gera saknyna, bet pries pirkdama as jas istraukiu is pakuotes is apziuriu. kazkaip uzmatyt prastom saknim nepasitaike, bet as ieskau kur daugiau akiu sprogsta ir, kad nebutu perauge, isstype...
Merginos, gal galėtumėte patarti ką daryti dabartinėje situacijoje. Auginau vazone rožes, peržiemojo prastai, nes per šilta buvo. Vakar išnešiau į lauką. Klausimas kaip gelbėti mano rožes, kiek reikėtų jas nugenėti, kad suformuoti normaliai. Nes dabar daug silpnų ištįsusių ūglių su žiedeliais. Vaizdas ne koks.
1. Rožė
iš arčiau:
2. Rožė
1. Rožė
iš arčiau:
2. Rožė