Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 12

jau parasykit mergaites kada genesit, kada ir kuom prksit, kad nesuveluotumem.
as vis kasdien apeinu apziuriu irgi pumupriukai jau sprogstantys.
turiu 2 stiebines, tingejau siemet iskasti, galvoju jei isgyvensit gerai, jei ne tai ne biggrin.gif bet siandien nurisau argro plevele ziuriu zalios dar sakos, gal bus isgyvenusios smile.gif
pernai buvau iskasusi, ziemojo rusyje. bet kazkaip suvargo jos pernai man, del to ir nepatiko tas iskasinejimas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.kite: 20 kovo 2014 - 21:11
Iš kaimo, norėjau dar parašyti, kad Kleve pasirinkimas neperdidžiausias, o Jūs jau ir apsilankėte. Beje, ir aš Niną įsigijau, prie Europeanos sodinsiu. Sakiau šiemet pirksiu tik vienintelį Biedermeier, bet irgi nesusilaikiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 03 20, 22:10)
jau parasykit mergaites kada genesit, kada ir kuom prksit, kad nesuveluotumem.
as vis kasdien apeinu apziuriu irgi pumupriukai jau sprogstantys.
turiu 2 stiebines, tingejau siemet iskasti, galvoju jei isgyvensit gerai, jei ne tai ne biggrin.gif bet siandien nurisau argro plevele ziuriu zalios dar sakos, gal bus isgyvenusios smile.gif
pernai buvau iskasusi, ziemojo rusyje. bet kazkaip suvargo jos pernai man, del to ir nepatiko tas iskasinejimas..

Jau galite genėti. O kai nugenėsite tai apsiniaukusią be lietaus dieną galima purkkšti. Arba vario sulfatu arba "Champion'u".
Atsakyti
Man vakar parejo siuntinukas is Sibirkos rozyno wub.gif Va tik zeme dar neparuosta doh.gif blush2.gif ir siaip man baisu,nes pirmos gyvenime mano geles ,apskritai biggrin.gif
Abraham Darby
user posted image
ir Golden celebration
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lovers: 21 kovo 2014 - 09:01
labai puikus pasirinkimas!!

tik savaitgali tai jau sodinkite, jei nuogom saknim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanda_zydi: 21 kovo 2014 - 09:19
QUOTE(vanda_zydi @ 2014 03 21, 11:19)
labai puikus pasirinkimas!!

tik savaitgali tai jau sodinkite, jei nuogom saknim.

4u.gif Dekui smile.gif
Si karta teks i vazomus didelius sodint..nes mano atveju zemes paruosimas,tai sklypo kelimas doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lovers: 21 kovo 2014 - 09:29
na tada tikrai sudetinga g.gif

del vazonu tai siulyciau tuomet imti gal n etiek placius kiek gilesnisu (kibiro tipo), kad saknu neuzlenktumet.
Papildyta:

p.s. maniskes jau nupurkstos, su genejimu siek tiek palauksiu kol lapeliai prades skleistis, man tada geriau matosi kuri vieta pasalus, kuri dar gyvybinga ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanda_zydi: 21 kovo 2014 - 09:53
QUOTE(vanda_zydi @ 2014 03 21, 11:52)
na tada tikrai sudetinga g.gif

kazkokiu budu bandysim per savaitgali prasisukt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovers @ 2014 03 21, 12:05)
kazkokiu budu bandysim per savaitgali prasisukt  g.gif

aš tai ruošiau rožėms vietą iš rudens... plikom šaknim gal paskubėjot pirkti g.gif Nors pirmos gėlės gal geriausiai prigyja ir auga smile.gif
Jei sodinsit į šviežiai užpiltą žemę - gerai vandens paplikit į duobes, kad neprasmegtų paskui g.gif ir pasodinus gerai palaistykit...
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 03 21, 12:34)
aš tai ruošiau rožėms vietą iš rudens... plikom šaknim gal paskubėjot pirkti  g.gif  Nors pirmos gėlės gal geriausiai prigyja ir auga  smile.gif
Jei sodinsit į šviežiai užpiltą žemę - gerai vandens paplikit į duobes, kad neprasmegtų paskui  g.gif  ir pasodinus gerai palaistykit...

Aciu uz patarimus 4u.gif
vajai,jau mane pradeda panika imti ..kazkaip maniau,kad rozes tik balandzio menesi gausiu doh.gif
pas mus yra smelis.,bet mes viska kelsim..mazdaug ,kokio gylio turetu buti normalios zemes(juodzemis)?ir ar tinka praeitu metu papuvusios piktzoles,kaip kompostas?

kalbejau telefonu su sibirkos augintoja,tai sake vazonuose gali,kad ir iki rudens augti biggrin.gif
cia blogiausiu atveju
Atsakyti
QUOTE(Lovers @ 2014 03 21, 13:02)
Aciu uz patarimus  4u.gif
vajai,jau mane pradeda panika imti ..kazkaip maniau,kad rozes tik balandzio menesi gausiu  doh.gif
pas mus yra smelis.,bet mes viska kelsim..mazdaug ,kokio gylio turetu buti normalios zemes(juodzemis)?ir ar tinka praeitu metu papuvusios piktzoles,kaip kompostas?

kalbejau telefonu su sibirkos augintoja,tai sake vazonuose gali,kad ir iki rudens augti biggrin.gif
cia blogiausiu atveju

Smėlis rožėms nėra geriausia žemė - reiktų kuo didesnes duobes kasti ir pasiruošti iš anksto, jei sodinsit į vazonus - tai iki rudens kaip tik ir suslūgs.

Pas mane priemolis - rožėms kaip ir pats tas, tai aš kasiau vis tiek gan dideles duobes, pyliau po gerą kibirą savadarbio komposto (tos pačios piktžolės+visokios kitokios bioatliekos, bet porą metų kompostuotos), dar pelenų kiek turėjau paskirsčiau visoms ir įmaišiau, ir tada jau dėjau rožių šaknis, užpyliau kompostu su žemėm maišytu. Jūsų vietoj gal ir kokio priemolio įmaišyčiau, rožėms patinka sunkesnė žemė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 03 21, 13:24)
Smėlis rožėms nėra geriausia žemė - reiktų kuo didesnes duobes kasti ir pasiruošti iš anksto, jei sodinsit į vazonus - tai iki rudens kaip tik ir suslūgs.
Jūsų vietoj gal ir kokio priemolio įmaišyčiau, rožėms patinka sunkesnė žemė  4u.gif

Labai,labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nersiu sian stacia galva i Roziu temas wub.gif reik ,kazkaip apie viska info susirinkt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lovers: 21 kovo 2014 - 11:39