Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 12

Mergaitės, Maximoje užmačiau rožę Golden Princess... Internete info apie ją neradau. Gal kas turit, ar nors girdėjot apie ją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 18 kovo 2014 - 15:54
tokia?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2014 03 18, 11:58)
Laba diena, norėjau patarimo g.gif  Labai labai prireikė vijoklinės rožės raudonos ryškios wub.gif  wub.gif  Kažkaip labai man ji patiktų. Tik va su vieta nžn kaip. Namo šiaurinė pusė, ten įvažiavimas ir įėjimas ir prie įėjimo siena tuščia.

Vijoklinė rožė šiaurinėje pusėje tikrai nežydės. Aš taip pat siūlyčiau laipiojančią hortenziją "White Dom". Ji be galo graži, kad ir balta. Nei viena nuotrauka neparodo jos tikro grožio. Be to šviesi spalva kaip tik pagyvins šiaurinę pusę.
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2014 03 18, 16:50)
Mergaitės, Maximoje užmačiau rožę Golden Princess... Internete info apie ją neradau. Gal kas turit, ar nors girdėjot apie ją?

My Webpagehttp://www.helpmefind.com/gardening/l.php?l=2.22180
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 03 18, 17:28)

Ar tik jai ne per šalta bus LT? 6b zona nurodyta...
Atsakyti
QUOTE(ssmm202 @ 2014 03 18, 19:13)
Ar tik jai ne per šalta bus LT? 6b zona nurodyta...

Tai, kad dauguma AH rožių, taip pat dalis krūminių rožių priskiriamos 6b zonai. Juk jas vis tiek žiemai dengi.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 18, 17:52)
tokia?

QUOTE(Dalelė @ 2014 03 18, 18:28)

na ten ant pakuotės tikrai ne tokia parodyta... schmoll.gif g.gif Tokia ryškiai geltonais pilnaviduriais žiedais... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 03 18, 15:50)

Buvau nusipirkus tą princesę, užaugo baltas laukinis erškėtis doh.gif Išmečiau susinervavus. Dažnai Maxėse maišyta permaišyta veislės. Ar jau prekiauja rožėmis? Pas mus dar vakar nebuvo..
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 03 19, 10:53)
Buvau nusipirkus tą princesę, užaugo baltas laukinis erškėtis doh.gif Išmečiau susinervavus. Dažnai Maxėse maišyta permaišyta veislės. Ar jau prekiauja rožėmis? Pas mus dar vakar nebuvo..

vaje... doh.gif nu tada nepirksiu... schmoll.gif Maximose rožių jau praeitą savaitgalį buvo... mirksiukas.gif Man mirtinai reiklia 4 vnt rožinės spalvos Leonardo da Vinci'ų... wub.gif
Atsakyti
Turguose jų latviškų būna. Atrodo, dar "sodo rožė" ir Elijošiai turi Da Vinčį.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 03 19, 11:01)
Turguose jų latviškų būna. Atrodo, dar "sodo rožė" ir Elijošiai  turi Da Vinčį.

Sekmadienį turguje buvau- rožių nė kvapo nebuvo.. schmoll.gif O tie augintojai nesiunčia ir visi Kauno raj., o iki Kauno man 200km... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 03 19, 11:07)
Sekmadienį turguje buvau- rožių nė kvapo nebuvo..  schmoll.gif  O tie augintojai nesiunčia ir visi Kauno raj., o iki Kauno man 200km...  doh.gif

Turguose dar rožėms anksti. O tai kaip galvojate tuos "leonardus" gauti? Maximoje gali rožę pirkti, jei tau reikia tik rožės lotuliukas.gif , bele kokios. O jei konkrečios norite, tai tik pas prekiautojus rožėmis tikslią galite nusipirkti. Na, jei tik kelių rožių reikia, tai siūstis iš užsienio gal ir brangiai bus g.gif
Atsakyti
Leonardo da Vinci galite gauti ir Moki veži, ten būna Verbickienės sodinukų, tik užraršas būtų kodukas FLND (rožinė) arba RFLND (raudona) 4u.gif rudenį pirkau kelias, jau su nuolaida gera.
Atsakyti