Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 12

QUOTE(Daisoja @ 2014 03 17, 20:03)
Šiaip ją dukra išsirinko, kai dar rausva spalva jai netrukdė. Bet tas rausvumas nėra ,,barbiškas", toks labiau peleninis. Žydi du kartus, patogi skinti dovanojimui, kvapas labai malonus, nuostabiai rytais aprasoja, net ir spygliai jos gražūs:
https://plus.google....925487643554471
Kadangi arbatinė-hibridinė, tai stipriai kasmet dengiu. Virš dengimo pavasarį tenka nugenėti, nes nušąla.
Papildyta:

Gal raudonjuodis dėmėtumas? Ar atsiranda dėmės ant lapų prieš nukrentant?
Ar dengiate rožes prieš žiemą? Ligos puola nusilpusius augalus.

Taip, bus turbūt ta pati drinks_cheers.gif Jūsų aprašymas jai tinka 100 proc. Viena gražiausių (nor ir nelabai man ružavos) ir pati pirmoji mano rožė, tik labai gaila kad nušala man iki apkaupimo kasmet, kiek bedengčiau - irgi gal vienintelė tokia, kitos net AH šiemet peržiemojo geriau, o šita - niekaip, žiūriu vėl teks nupjaut iki kaupo doh.gif ...bet atželia ir žydi visą vasarą... wub.gif

Dėl rožių be lapų - taip, tai ligos, deja... Pastebėjau, kad ir skurdžioj smėlingoj žemėj augančioms dažnai taip atsitinka...
Atsakyti
Tai mergaites, nei viena neauginat "Balerinos" g.gif
Atsakyti
Laba diena,merginos,kolektyvinį pirkimą iš ttp://www.rozudarzs.lv/lt/ aš nebedarysiu blush2.gif atleiskit Jūs man ir kol nevėlu bandykite pačios ar kaip kitaip, susiorganizuoti..Atsitiko šeimoj nenumatyta problema ,vyras patyrė mikroinfarktą, turim daug reikaliukų su daktariais, taigi pagalbininko neturiu,o vienai manau bus per sunku važiuoti pas latvius.
Dar kartą atsiprašau! wub.gif
Atsakyti
Laba diena, norėjau patarimo g.gif Labai labai prireikė vijoklinės rožės raudonos ryškios wub.gif wub.gif Kažkaip labai man ji patiktų. Tik va su vieta nžn kaip. Namo šiaurinė pusė, ten įvažiavimas ir įėjimas ir prie įėjimo siena tuščia. Ten palikta neuždėta trinkelėmis koks 1x1 metro žemės. Ar realu ten pasodinti tokią rožę ir tikėtis kad ji augs ir žydės, ir tą tuščią sieną pagyvins??? Ar palaidot man tą savo sumanymą ir ieškoti kitų sprendimų? Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 03 18, 10:44)
Laba diena,merginos,kolektyvinį pirkimą iš ttp://www.rozudarzs.lv/lt/  aš    nebedarysiu  blush2.gif  atleiskit  Jūs man ir kol nevėlu bandykite pačios  ar kaip kitaip, susiorganizuoti..Atsitiko šeimoj nenumatyta problema  ,vyras patyrė mikroinfarktą, turim daug  reikaliukų  su daktariais, taigi pagalbininko neturiu,o vienai manau bus per sunku važiuoti pas latvius.
  Dar kartą atsiprašau! wub.gif

oi, nieko tokio, svarbu sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2014 03 18, 10:58)
Laba diena, norėjau patarimo g.gif  Labai labai prireikė vijoklinės rožės raudonos ryškios wub.gif  wub.gif  Kažkaip labai man ji patiktų. .............

Ir aš vis skaitinėju, tokios norėčiau. Mano pietvakarinė pusė, gal rekomenduosit kokią superinę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2014 03 18, 14:19)
Ir aš vis skaitinėju, tokios norėčiau. Mano pietvakarinė pusė, gal rekomenduosit kokią superinę    4u.gif

Tai yra raudona Flammentanz - labai populiari vijoklinė raudona, kuri rašoma kone vienintelė peržiemoja pas mus nedengiama. Pas mane dar nedidelė - tai šiemet tikrai peržiemojo, daugiau pasakyt negaliu.
Pietvakarinei pusei rožė manau puikiai tiktų, o vat šiaurinėje tai ko gero sodinčiau kažką kitką - rožė augti augs, bet turbūt žiedų daug neverta tikėtis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 03 18, 13:38)
Tai yra raudona Flammentanz - labai populiari vijoklinė raudona, kuri rašoma kone vienintelė peržiemoja pas mus nedengiama. Pas mane dar nedidelė - tai šiemet tikrai peržiemojo, daugiau pasakyt negaliu.
Pietvakarinei pusei rožė manau puikiai tiktų, o vat šiaurinėje tai ko gero sodinčiau kažką kitką - rožė augti augs, bet turbūt žiedų daug neverta tikėtis...  g.gif

Ačiū už ats. Va labai abejojau ir aš pati... nu bet nerandu ką dar ten pasodinti kad būtų gražu, nereikėtų kasmet naujo ir žydėtų...
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2014 03 18, 15:35)
Ačiū už ats. Va labai abejojau ir aš pati... nu bet nerandu ką dar ten pasodinti kad būtų gražu, nereikėtų kasmet naujo ir žydėtų...

na, čia aišku reiktų keliauti į vijoklių temą, jei tik vijoklių ieškot. Gražiems žiedams paprastai reikia saulės nors šiek tiek g.gif Pavėsy gerai auga gebenės, vinvyčiai, gal vijoklinė hortenzija tiktų...
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 03 18, 13:44)
na, čia aišku reiktų keliauti į vijoklių temą, jei tik vijoklių ieškot. Gražiems žiedams paprastai reikia saulės nors šiek tiek  g.gif  Pavėsy gerai auga gebenės, vinvyčiai, gal vijoklinė hortenzija tiktų...

drinks_cheers.gif ir as sita norejau pasiulyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 03 18, 14:44)
na, čia aišku reiktų keliauti į vijoklių temą, jei tik vijoklių ieškot. Gražiems žiedams paprastai reikia saulės nors šiek tiek  g.gif  Pavėsy gerai auga gebenės, vinvyčiai, gal vijoklinė hortenzija tiktų...

Na ten būna saulė vasarą iki 9 ryto ir paskui vakare nuo kokių 7 val...
Nenoriu gebenių, noriu žiedų, o hortenziją ir aš žiūrinėju... tik kad jos būna baltos, o taip spalvos ryškios ten norisi... ech. nžn ką čia daryti g.gif O kaip su ląstūne? kaži neaugtų???
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 03 18, 12:38)
Pietvakarinei pusei rožė manau puikiai tiktų, o vat šiaurinėje tai ko gero sodinčiau kažką kitką - rožė augti augs, bet turbūt žiedų daug neverta tikėtis...  g.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti