Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 12

Aš irgi maximoj tas rožes apžiūrinėjau, bet susilaikiau, nes esamu momentu neturiu kur sodint o ir žinau būna ten pripainiota... Bet aš seniai norėjau Dame de Coeur, ir kaip tik tokia buvo (bent pakuotė), Nina Weibull irgi sudomino, internete vos ne kaip tobula rožė aprašoma g.gif Gal yra auginančių šias dvi, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2014 03 15, 16:21)
Vobla, labai taikliai apibudinote. Nors pas mane sklypas mazutelis, bet ji vistiek „neiziurima” buvo.
Gizzi5, ant saulekaitos ji dar maziau matoma, bet jei jau nusipirkote, gal sodinant jai parinkite  koki tamsesni fona. Ir zinoma, kelios nedideles tos pacios rozes visada geriau atrodo nei viena. Taip taip, miltlige turejau minty. „Uzkrito” per ta nemiga biggrin.gif
Del ne tu veisliu maximoj, jau pernai issiaiskinom, kad pas kelias buvo tokios pacios isaizdos TomTom nusivylimas. Nebent dabar GIZZI5 pasiseks ir bus ne tom tom ideta smile.gif[COLOR=yellow]

Pažiūrėsim, aš kaip neviernas Tamošius biggrin.gif , na netikiu , kad bus negraži. Dabar su dar didesniu nekantrumu lauksiu žydėjimo. Jau pasodinau, negi bus veltui per tokį bjaurų orą vargas. Paspjaudžiau į duobutę lotuliukas.gif ir prisakiau, kad gražiai žydėtų blush2.gif turėtų padėti flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 15 kovo 2014 - 15:00
Na, ir gerai, to ir linkiu 4u.gif Be to, grozio supratimas - subjektyvus dalykas.
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 03 15, 14:59)
Aš irgi maximoj tas rožes apžiūrinėjau, bet susilaikiau, nes esamu momentu neturiu kur sodint o ir žinau būna ten pripainiota... Bet aš seniai norėjau Dame de Coeur, ir kaip tik tokia buvo (bent pakuotė), Nina Weibull irgi sudomino, internete vos ne kaip tobula rožė aprašoma g.gif  Gal yra auginančių šias dvi, kokie atsiliepimai?

Kažkada auginau Nina Weibull, pirkau Maximoje, atitiko.
https://plus.google....925487643554471
Trūkumų nepastebėjau, išskyrus tai, kad man labiau patinka baltos rožės. Dabar neturiu, nes buvo stiebinė, o su jomis, kaip žinia, atskiri žaidimai - vienos labai šaltos žiemos neatlaikė. O šiaip, truputis amarų, truputis rožinių cikadėlių aplankydavo, kaip ir daugumą rožių. Grybelinių ligų nepastebėjau, bet negaliu teigti ar ji joms atspari, nes mano rožės neserga.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2014 03 15, 17:14)
Trūkumų nepastebėjau, išskyrus tai, kad man labiau patinka baltos rožės. Dabar neturiu, nes buvo stiebinė, o su jomis, kaip žinia, atskiri žaidimai - vienos labai šaltos žiemos neatlaikė. O šiaip, truputis amarų, truputis rožinių cikadėlių aplankydavo, kaip ir daugumą rožių. Grybelinių ligų nepastebėjau, bet negaliu teigti ar ji joms atspari, nes mano rožės neserga.

Ačiū, atrodo graži wub.gif rašo, kad ir atspari labai...
Atsakyti
Tom Tom realybej:
user posted image
bet moku nufotkint ir taip mirksiukas.gif :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vobla: 15 kovo 2014 - 15:46
QUOTE(Vobla @ 2014 03 15, 17:45)
Tom Tom realybej:

bet moku nufotkint ir taip mirksiukas.gif :

nuostabu, kokia optinė apgaulė thumbup.gif
... man tai dažniau atvirkščiai gaunasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2014 03 15, 17:14)

Daisoja, su dideliu malonumu peržiūrėjau visą rožyną, ir likau sužavėta wub.gif labai sudomino vienas egzempliorius wub.gif kas ji
user posted image
Atsakyti
Vobla, vau ir aš tokios noriu tongue.gif
Ta geltonoji, spėju mano tokia pati nežiniukė iš "maxes". Ir aš noriu sužinoti, kas ji, nes ir realybėje labai graži. Daug žiedų, stiprus, aukštas krūmas, gražūs lapai, neserga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 15 kovo 2014 - 16:39
QUOTE(Adeliutė @ 2014 03 15, 16:37)
Vobla, vau ir aš tokios noriu  tongue.gif
Ta geltonoji, spėju mano tokia pati nežiniukė iš "maxes". Ir aš noriu sužinoti, kas ji, nes ir realybėje labai graži. Daug žiedų, stiprus, aukštas krūmas, gražūs lapai, neserga.

gal geriau nenorek biggrin.gif gal nuotrauka nelabai informatyvi, bet jos ziedai ir realybej uz kraujazoles ne ka didesni.
ir maximiniu tikrai pagirciau Parade. verta pirkti. ziedai, tiesa, nedidukai, bet ju daug, zydi pakartotinai, plius augalas sveikas ir tokio intensyvaus augumo. is karto susiformavo grazus krumelis.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ar nuotraukoje Parade? g.gif
Atsakyti
[quote=GIZZI5,2014 03 15, 16:36]
Daisoja, su dideliu malonumu peržiūrėjau visą rožyną, ir likau sužavėta wub.gif labai sudomino vienas egzempliorius wub.gif kas ji
Egzempliorius buvo parko rožė iš Florexlit'o, jei dar kas atsimena. Pirkta pagal spalvą ir numerį, sakė susirasti kataloge. Užaugdavo didžiulė, gausiai žydėdavo, bet gana greitai nubyrėdavo. Siekdavo antrą aukštą, kol nepasimirė po antros labai šaltos žiemos, nes turėjo būti ,,nedengiama".
Atsakyti