Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 12

QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 11, 17:46)
Labas vakaras,laukiu ryt,poryt savo roziu siuntinio,jas sodint reikia,ar cia jau tinkamas laikas blink.gif juk nelaikysi pakuotej g.gif

pataisau formuluotę: (per)sodinti rožes vis dar tinkamas laikas... Bet jau derėtų paskubėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 11 kovo 2014 - 20:36
QUOTE(kasiopeja @ 2014 03 11, 20:35)
pataisau formuluotę: (per)sodinti rožes vis dar tinkamas laikas... Bet jau derėtų paskubėti  biggrin.gif

biggrin.gif kas per geles doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos roželės 4u.gif
Apžiūrėjau savo rožes, visos peržiemojo puikiai.
Šiandien Maximoj aptikau savo mėgstamiausias poliantines wub.gif Tai jau kai griebiau bigsmile.gif , Nina Weibull, ir Tom Tom. Su NW viskas aišku, ir internete radau, ir nuotraukas, ir aprašymus, o va apie Tom Tom nieko, gal kuri auginat?
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 14, 21:23)
Sveikos roželės 4u.gif
Apžiūrėjau savo rožes, visos peržiemojo puikiai.
Šiandien Maximoj aptikau savo mėgstamiausias poliantines wub.gif Tai jau kai griebiau bigsmile.gif , Nina Weibull, ir Tom Tom. Su NW viskas aišku, ir internete radau, ir nuotraukas, ir aprašymus, o va apie Tom Tom nieko, gal kuri auginat?

Apie Tom Tom galima pažiūrėti čia: My Webpage arba čia: My Webpage
Atsakyti
Man roziu dar neatsiunte, paminejo,kad bus veliau,del oro salygu nesiuncia g.gif gal ir gerai,ka galiu pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 03 14, 23:16)
Apie Tom Tom galima pažiūrėti čia: My Webpage arba čia: My Webpage

Ačiū, tikrai graži, bent jau auginantys nesiskundžia thumbup.gif bet kaip supratau, ji ne poliantinė, o floribundinė. Labai įdomus puslapis, dėkui už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Gizzi5, auginu Tom Tom, bet manes nesuzavejo. Mano atokaitoje labai blyski spalva, vos vos rozine.Megsta sirgti „pelesiu”, numeta lapus. Tarp kitu roziu visai neissiskyre, persodinau atskirai viena,gerai matomoj vietoj, tai siek tiek geriau „ziurisi”. Neauksta. Bet gal as perdaug isranki... Lauksim Jusu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2014 03 15, 02:16)
Gizzi5, auginu Tom Tom, bet manes nesuzavejo. Mano atokaitoje labai blyski spalva, vos vos rozine.Megsta sirgti „pelesiu”, numeta lapus. Tarp kitu roziu visai neissiskyre, persodinau atskirai viena,gerai matomoj vietoj, tai siek tiek geriau „ziurisi”. Neauksta. Bet gal as perdaug isranki... Lauksim Jusu atsiliepimu 4u.gif
O kodėl nemiegate, rožių manija kankina ? Pažystamas jausmas lotuliukas.gif Pareitais metais pirkau maximoje kaip TOM TOM , o gavosi Dynastie http://www.rosebook....shrub/dynastie/
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2014 03 15, 03:16)

Planuoju sodinti labai saulėtoje vietoje, gal man neteks nusivilti. Pelėsis, tai miltligė? Profilaktiškai vieną kartą nupurškiu, neserga mano rožynas, amariukai kai užeina pavaišinu cola ir neužsibūna.
Na, laikas parodys, kai žydės būtinai pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti
Gal reikėtų kelis Tom Tom rožių krūmus šalia viena kito sodinti, tuomet vaizdas tikrai geresnis būna smile.gif , Viena rožė niekuomet neatrodys gerai, na, nebent jos gabaritai 150 x 200 ax.gif . Bet rožes perkant iš Maxima, didelė rizika gauti ne tą, kokios norėtum schmoll.gif
Atsakyti
Tom-tom pats didziausias nusivylimas man roziu pirkimuose. ziedai mazi, blankus, neisraiskingi. Nuotraukoj to nesimato...
Atsakyti
Vobla, labai taikliai apibudinote. Nors pas mane sklypas mazutelis, bet ji vistiek „neiziurima” buvo.
Gizzi5, ant saulekaitos ji dar maziau matoma, bet jei jau nusipirkote, gal sodinant jai parinkite koki tamsesni fona. Ir zinoma, kelios nedideles tos pacios rozes visada geriau atrodo nei viena. Taip taip, miltlige turejau minty. „Uzkrito” per ta nemiga biggrin.gif
Del ne tu veisliu maximoj, jau pernai issiaiskinom, kad pas kelias buvo tokios pacios isaizdos TomTom nusivylimas. Nebent dabar GIZZI5 pasiseks ir bus ne tom tom ideta smile.gif[COLOR=yellow]
Atsakyti