Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 12

Šiandiena peržiūrėjau savo rožes. Vėjas buvo atidengęs kai kurias dangas, kitas pati pakėliau ir įkišau nosį. Visos rožės labai gerai peržiemojo, kai kur žemė minkšta ir neįšalusi, bet po uždengimais rožės nesprogsta. Tik saulės neapšviestose vietose dar danga ir žemė sušalusi.
Atsakyti
Reikėtų patarimo lyg ir kvailo, bet... .
Noriu padovanoti dovanų kuponą apsipirkti Sibirkos rožyne, bet nežinau kokiai sumai dovanoti. Proga jubiliejinė. Moteris mėgsta puoselėti aplinką. Jei dovanočiau 100 Lt, ar nebus per daug, nes tektų išsirinkti 3-4 rožes. Kokiai sumai Jūs dovanotumėte? Kadangi tinkamas laikas siuntimui, tai greičiausiai užsisakytų su siuntimu, kuris kainuoja 20 Lt.
Atsakyti
priklausomai ar mėgsta rožes, nes šiaip 100 lt normali suma manyčiau
Atsakyti
Juk proga pati rašėte, kad jubiliejinė, tai 100 lt. nėra labai daug. Jei ta suma jums per didelė, tuomet pasiūlykite dar kažkam jungtis prie dovanos pirkimo smile.gif . Gal būt kažką išvaduosite nuo problemos "o ką padovanoti". O "Sibirka" rožes tik siunčia.
Atsakyti
na, kad ne visai taip - sezono metu savaitgaliais ( reikia skaityti info jų psl) priima vietoj ir pardavinėja vazonėliuose 4u.gif
Atsakyti
O ką reiškia SR "Dovanų kuponai" puslapio pabaigoje : ši kategorija šiuo metu yra tuščia? Gal tai ir reiškia?
Atsakyti
QUOTE(ire123 @ 2014 02 23, 10:36)
O ką reiškia SR  "Dovanų  kuponai" puslapio pabaigoje : ši kategorija šiuo metu yra tuščia? Gal tai ir reiškia?

suprantu taip, kad kupono į krepšelį negali įsidėti, bet užsakyti galima parašius duotu adresu. Aukščiau pateikta visa info.
Atsakyti
Ačiū, Gaudvile. Perskaičius tą sakinį pagalvojau, kad kupono užsakymas negalimas.
Atsakyti
Laba diena,žadinu temutę ir iškart laukiu pasisakymų apie šias rožių rūšis:
Laminute, Bonica 82,Satchimo ,Friesia, Lilli Marlene, Leonardo da Vinci, Rocpom,

arbat. Parolė, Berolina, Glorija dei,

ir stamiažiedės:Qmeen Elisabeth, Stella, Love.

Atsiprašau, rožininkių žinovių, jei pavadinimai bus netikslūs,nepykite,jei reikės pataisykite ir ką pasakytumėte,jei Jūsų artimas žmogus, sumastytu nusipirkt ir augint šitas rožes. blush2.gif
Aš skaičiau,bet ar visskas taip,kaip parašyta,nesužinosi jei pats jų neturėsi. lotuliukas.gif Taigi tikiu,kad yra mūsų ''rožyne''merginu su patirtim,prašau skirkite laiko ir pakomentuokite.
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 02 27, 13:36)
Laba diena,žadinu temutę ir iškart  laukiu pasisakymų apie šias rožių rūšis:
  Laminute, Bonica 82,Satchimo ,Friesia,  Lilli Marlene,  Leonardo da Vinci,  Rocpom,
  arbat. Parolė,  Berolina,  Glorija dei, 

ir stamiažiedės:Qmeen  Elisabeth,  Stella,  Love.

Atsiprašau, rožininkių  žinovių, jei pavadinimai bus netikslūs,nepykite,jei reikės pataisykite ir ką pasakytumėte,jei Jūsų artimas žmogus, sumastytu nusipirkt ir augint šitas rožes. blush2.gif
  Aš skaičiau,bet ar visskas taip,kaip parašyta,nesužinosi jei pats jų neturėsi. lotuliukas.gif Taigi tikiu,kad yra mūsų ''rožyne''merginu su patirtim,prašau skirkite laiko ir pakomentuokite.

Aš turiu tik Gloria Dei, ir tai pernai buvo pirma vasara... Žiedai tikrai nuostabūs, nepakartojami.... labai nesirgo, nors niekuo nepurškiau (iš Sibirkos ji pirkta) o kaip peržiemos, tai galėsiu tik pavasarį pasakyt. O šiaip tai, jei tik skaitot rusiškai labai geras yra šis psl: http://www.rosebook.ru/
ir bendra info, ir augintojų atsiliepimai, ir visokiausiais aspektais aprašyta - man labai padėjo renkantis
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 02 27, 11:36)
Laba diena,žadinu temutę ir iškart  laukiu pasisakymų apie šias rožių rūšis:
  Laminute, Bonica 82,Satchimo ,Friesia,  Lilli Marlene,  Leonardo da Vinci,  Rocpom,
  arbat. Parolė,  Berolina,  Glorija dei, 

ir stamiažiedės:Qmeen  Elisabeth,  Stella,  Love.

Atsiprašau, rožininkių  žinovių, jei pavadinimai bus netikslūs,nepykite,jei reikės pataisykite ir ką pasakytumėte,jei Jūsų artimas žmogus, sumastytu nusipirkt ir augint šitas rožes. blush2.gif

Man atrodo, Gloria dei, Leonardo da Vinci ir Queen Elisabeth populiarios, o kitų net negirdėjau unsure.gif Mačiau Parole žydint wub.gif ,tai ir sau rudenį nusipirkau. Tik nežinau prie ko derint, nes ji labai ryškios ružavos spalvos, žiedų nedaug buvo, bet didžiuliai - iš tolo matosi.

Pasodinau Parole jau šalia The Alnwick, bet turbūt geriau šalia baltos rožės unsure.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 23, 11:14)
na, kad ne visai taip - sezono metu savaitgaliais ( reikia skaityti info jų psl) priima vietoj ir pardavinėja vazonėliuose  4u.gif

arba galima uzsisakyti, kad iskastu, supakuotu ir atvaziuot pasiimt paciam;)
Atsakyti