Kas auginote rozes rytineje puseje, ar auga?????As pasodinau, bet bijau, kad suklydau
QUOTE(kuzdaite @ 2013 10 02, 16:42)
Kas auginote rozes rytineje puseje, ar auga?????As pasodinau, bet bijau, kad suklydau
Na, žiūrint kokios rūšys kai kurios mažiau žydi. Pvz. Westerland pas mane gauna tik rytinės ir trupučiuką dar vakarinės saulės - auga labiau nei norėtųsi....
O šiaip tai ko jom neaugt? O ir ne siena gi - persodinsit jei ką
Rytineje puseje nutupe 5 Astrid ir 2 Wiliai, visos jos parko rozes, tai gal ir gerai bus, persodint jau labai nenoriu ir taip po soda su kastuvu kasmet lakstau, vis kas nors ne savo vietoje auga
pažystamas jausmas, iš manęs vyras juokiasi," ir vėl šaknis tikrini"
Tai, kad man nesiseka is karto gerai pasodint
harilla, o tai kur foto?
vakar prasiejau su previcur pro rozyna savo, lapus bloguosius apkarpiau. ale ziuriu ir baisu man, kaip jos ne vietoj gavosi, pvz vijokline frazengeichen isvare toookias sakas, o kazkaip gavos vidury rozyno... bet negi vyra vargint ir persodindinet nors tik pavasari sodinta????
Labuka.
O prieš žiemą, labai nukarpot stiebus?
O prieš žiemą, labai nukarpot stiebus?
QUOTE(rek @ 2013 10 04, 09:08)
vakar prasiejau su previcur pro rozyna savo, lapus bloguosius apkarpiau. ale ziuriu ir baisu man, kaip jos ne vietoj gavosi, pvz vijokline frazengeichen isvare toookias sakas, o kazkaip gavos vidury rozyno... bet negi vyra vargint ir persodindinet nors tik pavasari sodinta????
fragezeichen bus 3-5 metrų aukščio, tai kaip ir privalo šakas auginti
Aš jau pati viską persodinu - vyras nebepasirašo mano gėlių stumdymams po sodą kaip šachmatų lentoje Užsisakiau krūvą rožių, tau tikiuosi bus geras oras sodinimui
QUOTE(*Vosylka* @ 2013 10 04, 09:28)
Nukarpau tik žiedynus ir jei yra ypač ligotus stiebus( kokios įtartinos dėmės, paraudimai). O pavasarį jau bus matyt ką šalint reik..
QUOTE(sm2002 @ 2013 10 04, 10:18)
Užsisakiau krūvą rožių, tau tikiuosi bus geras oras sodinimui
kur saketes?
manosios...