Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 12

Kas auginote rozes rytineje puseje, ar auga?????As pasodinau, bet bijau, kad suklydau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 10 02, 16:42)
Kas auginote rozes rytineje puseje, ar auga?????As pasodinau, bet bijau, kad suklydau doh.gif

Na, žiūrint kokios rūšys g.gif kai kurios mažiau žydi. Pvz. Westerland pas mane gauna tik rytinės ir trupučiuką dar vakarinės saulės - auga labiau nei norėtųsi.... smile.gif
O šiaip tai ko jom neaugt? O ir ne siena gi - persodinsit jei ką biggrin.gif
Atsakyti
Rytineje puseje nutupe 5 Astrid ir 2 Wiliai, visos jos parko rozes, tai gal ir gerai bus, persodint jau labai nenoriu ir taip po soda su kastuvu kasmet lakstau, vis kas nors ne savo vietoje auga doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif pažystamas jausmas, iš manęs vyras juokiasi," ir vėl šaknis tikrini"
Atsakyti
Tai, kad man nesiseka is karto gerai pasodint doh.gif
Atsakyti
Pagaliau šiai metais pavyko ir man rožių užsiveisti. Anksčiau kaip nebuvo taip nebuvo: tai vieta netinka, tai neišgyvena. O šiais metais vis negalėjau savo rožynų atsigrožėti blush2.gif
Atsakyti
harilla, o tai kur foto? mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
vakar prasiejau su previcur pro rozyna savo, lapus bloguosius apkarpiau. ale ziuriu ir baisu man, kaip jos ne vietoj gavosi, pvz vijokline frazengeichen isvare toookias sakas, o kazkaip gavos vidury rozyno... bet negi vyra vargint ir persodindinet nors tik pavasari sodinta????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rek: 04 spalio 2013 - 08:08
Labuka.
O prieš žiemą, labai nukarpot stiebus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Vosylka*: 04 spalio 2013 - 08:30
QUOTE(rek @ 2013 10 04, 09:08)
vakar prasiejau su previcur pro rozyna savo, lapus bloguosius apkarpiau. ale ziuriu ir baisu man, kaip jos ne vietoj gavosi, pvz vijokline frazengeichen isvare toookias sakas, o kazkaip gavos vidury rozyno... bet negi vyra vargint ir persodindinet nors tik pavasari sodinta????

fragezeichen bus 3-5 metrų aukščio, tai kaip ir privalo šakas auginti smile.gif
Aš jau pati viską persodinu - vyras nebepasirašo mano gėlių stumdymams po sodą kaip šachmatų lentoje biggrin.gif Užsisakiau krūvą rožių, tau tikiuosi bus geras oras sodinimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vosylka* @ 2013 10 04, 09:28)
Labuka.
O prieš žiemą, labai nukarpot stiebus?

Nukarpau tik žiedynus ir jei yra ypač ligotus stiebus( kokios įtartinos dėmės, paraudimai). O pavasarį jau bus matyt ką šalint reik..
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 10 04, 10:18)
Užsisakiau krūvą rožių, tau tikiuosi bus geras oras sodinimui  rolleyes.gif

kur saketes? ax.gif
manosios... user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyn@kė: 04 spalio 2013 - 10:35