Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 12

QUOTE(saulelė @ 2014 01 20, 17:02)
Floribundinės atsparesnės ir lengviau prižiūrimos drinks_cheers.gif
Papildyta:

Jei ne paslaptis kokiam selekcininkui imponuojate  bigsmile.gif
Papildyta:

Merginos radau labai įdomų būdą rožių dauginimo reiks pabandyti.
user posted image

Neklausiau savo kaimynės ką ji darė,bet buvo sakiusi,kad sodino į bulvę,tai vasarop vedėsi mane parodyti savo bandymų,sudygusiu bulvių lotuliukas.gif Matyt kažką ne taip padarė,tai dabar sakė išlups bulvių akytes,kad bulvės nesudygtų.
Atsakyti
Va ir aš pagalvojau, kaip reikėtu su bulve kovoti. Šiaip būdas įdomus, pastovi drėgmės terpė, kol susiformuoja šaknys. Bet su bulve kovoti būtų beprasmiška biggrin.gif pabandysiu būtinai
Atsakyti
FB skaičiau irgi kaip bulvės sudygo, aišku ir rožė gyvavao kol tos bulvės buvo, bet šaknų nelabai suformavo, žodžiu kaip "pamerkta" ji ten buvo, bnt jau taip supratau
Atsakyti
su bulve ir as meginau wink.gif visai pavyko, nes nedave bulve sakeliai nudziuti, naturaliai dregme palaike tarp laistymu.
Atsakyti
[quote=saulelė,2014 01 20, 16:02]
Floribundinės atsparesnės ir lengviau prižiūrimos drinks_cheers.gif
Papildyta:

Jei ne paslaptis kokiam selekcininkui imponuojate bigsmile.gif
Papildyta:

Pagal selekcininką nerenku, nors favoritės būtų Austino rožės. Dabar ieškau, aukštų, stipriai kvepiančių , pakankamai ligoms atsparių ir gerai žiemojančių. Gan nerealūs norai, ar ne ax.gif
Dar renku floribundinių ilgą lysvę, nuo baltų iki intensyviai rožinių.
Vijoklinių jau nebeturiu kur sodinti, turiu 12 veislių. Dar reikės kokių 10 svyrančių, palei atraminę sienelę.
Beje, pavasarį nusipirkus vijoklines, nukarpiau viršūnes ir įšaknydinau. Matysiu, kaip peržiemos, nes šaknys dar neypatingos, bet labai atsargiai išgliaudžiau iš vazonėlių ir pasodinau rudenį.

Papildyta:
Kažkokio tokio noriu. Čia kažkur Austrijoje radau. Tik kas per veislės susodintos, kad taip gražiai svyra g.gif
user posted image
Atsakyti
Kruva Knirpsu, pas viena supermama panasus vaizdas buna wub.gif
Atsakyti
Graži kaskada rožėms. Manau labai gražiai žiūrėtųsi ir vijoklinės sugulusios ant sienelės.
Pagal jūsų norus, tokios būtų Giullot ar Massad rožės, jų kvapas nerealus, žydi labai gausiai, labai graži spalvų gama, užauga pakankamai dideli krūmai, bet atsparumas ligoms ir šalčiui menki, reikalinga profilaktika ir apsauga žiemą. Kažkuriam rusaičių forume skaičiau, jog Rusijoje D. Austino rožės praranda populiarumą, vis dažniau jomis atsisako, o jas keičia Guillot ir Massad rožės. Man D. Austino rožės didelio įspūdžio nepadarė, dėl greito nuvytimo, ir nesuprantu kas darosi pas mane su tamsiai raudonomis Austino rožėmis, Jos po vienos dienos žydėjimo įgauna melsvą atspalvį, nu mane varo iš proto ta spalva schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelė: 20 sausio 2014 - 17:54
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 20, 17:48)
Kruva Knirpsu, pas viena supermama panasus vaizdas buna wub.gif

O tos šviesesnės kas galėtų būti?
Austino reikės užuovėjoje sodinti, pati matau, kad labai jautrios.
Atsakyti
Manau tiktų "Pink Swany" ir balta "Swany"
My Webpage
Atsakyti
Grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2014 01 20, 19:19)
Manau tiktų "Pink Swany" ir balta "Swany"
My Webpage

ajajai.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 20, 20:15)