Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 12

QUOTE(AŠMAMA @ 2014 01 15, 14:54)
Galima pasižvalgyt:http://www.rosebook.ru/roses/types/Atrodo nuoroda neatsidaro,pabandykite per Google

oi koks asortimentas, noru daug
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 01 15, 15:54)
Galima pasižvalgyt:http://www.rosebook.ru/roses/types/Atrodo nuoroda neatsidaro,pabandykite per Google

Jusu giminaitei tuoj teks filiala Lietuvoj atidaryti arba Jums paciai pradet prekyba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2014 01 15, 16:21)
Jusu giminaitei tuoj teks filiala Lietuvoj atidaryti arba Jums paciai pradet prekyba biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne bėda,kuo daugiau rožių,tuo gražesnė Lietuva,tegul tik 'brolis' latvis veisa ir augina,o mes ir priekabėlę turim.
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 01 15, 15:54)

QUOTE(b.kite @ 2014 01 15, 16:07)
oi koks asortimentas, noru daug

ojei ir kaip visas perziureti wub.gif turiu sibirkos ceki, bet dar truksta roziu noreciau ir as ju. o kaina visoms butu 15 litu ar kazko as nesupratau
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2014 01 15, 17:28)
ojei ir kaip visas perziureti  wub.gif  turiu sibirkos ceki, bet dar truksta roziu noreciau ir as ju. o kaina visoms butu 15 litu ar kazko as nesupratau

Sakė penkiolika visos,atvirai pasakius juk ne viska aš žinau,bet dukterėčia sakė,kad selekcininkas leidžia rinktis ir vežti į Lietuvą parduot.Vadinasi po penkiolika.Kai ateis laikas tartis,tai pasitikslinsiu,išsiklausinėsiu ir t.t. Tiesa,čia dviejų metų,vienų metų pigesnės,bet aš apie tokias net neklausiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠMAMA: 15 sausio 2014 - 16:45
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 01 15, 17:43)
Sakė penkiolika visos,atvirai pasakius juk ne viska aš žinau,bet dukterėčia sakė,kad selekcininkas leidžia rinktis ir vežti į Lietuvą parduot.Vadinasi po penkiolika.Kai ateis laikas tartis,tai pasitikslinsiu,išsiklausinėsiu ir t.t. Tiesa,čia dviejų metų,vienų metų pigesnės,bet aš apie tokias net neklausiau.

Beje,apie užsakymus:apie tai forume mes nekalbame, pasitarsime apie rūšis ir jų savybes,bei kur galima įsigyti,kokiomis kainomis. .Jei tarsimės apie pirkimą ar užsakymus,tai tik į až.
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 01 15, 20:11)
Beje,apie užsakymus:apie tai  forume mes nekalbame,  pasitarsime apie rūšis ir jų savybes,bei kur galima įsigyti,kokiomis kainomis. .Jei tarsimės apie pirkimą  ar užsakymus,tai tik į až.

tada tikiuosi nepraziopsoti kada kazka sugalvosite, nes tikrai noresiu prisijungti
Atsakyti
ir manęs nepamirškite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 01 15, 14:54)

Nu čia juk rusiškas rožių mėgėjų forumas, dažnai jį skaitau g.gif

Klausiau, ar neturi katalogo, kuom prekiauja, kokių veislių sodinukų turi būtent tas pardavėjas, apie kurį rašote. Tikriausia neparduoda visų veislių iš rosebook.ru, nes ten jų kone tūkstantis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2014 01 15, 20:52)
Nu čia juk rusiškas rožių mėgėjų forumas, dažnai jį skaitau  g.gif

Klausiau, ar neturi katalogo, kuom prekiauja, kokių veislių sodinukų turi būtent tas pardavėjas, apie kurį rašote. Tikriausia neparduoda visų veislių iš rosebook.ru, nes ten jų kone tūkstantis  biggrin.gif

Taip tai rusų rožių "enciklopedija". Ir tai ne vieno kolekcininko. Aš irgi čia pasivaikštau kai reikia sužinoti detaliau apie tam tikrą rūšį.
Būtų įdomu sužinoti ką augina latvių selekcininkas.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2014 01 15, 22:03)
Taip tai rusų rožių "enciklopedija". Ir tai ne vieno kolekcininko. Aš irgi čia pasivaikštau kai reikia sužinoti detaliau apie tam tikrą rūšį.
Būtų įdomu sužinoti ką augina latvių selekcininkas.

Tai jis reklamavo šį puslapį ir "sakė" kad visos reklamuojamos veislės yra pas ji. Vėliau tikiuosi gaut jo atnaujinta kataloga.
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 01 15, 21:19)
Tai jis reklamavo šį puslapį ir "sakė" kad visos  reklamuojamos veislės yra pas ji.  Vėliau  tikiuosi gaut jo atnaujinta kataloga.

Hmm, tai kad šiame puslapyje veislės ne reklamuojamos, o tiesiog aprašytos beveiki visos civilizuotam pasaulyje auginamos rūšys, kaip tokios....
Na jei jis turi visas tas veisles iš enciklopedijos, tai čia būtų iš fantastikos serijos biggrin.gif Neįsivaizduoju, kokio dydžio turėtų būti tas ūkis, kuriame būtų auginamas toks kiekis rožių.

Kažką ne taip jums sušnekėjo unsure.gif
Atsakyti