Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 12

Sveikutės,noriu paklaust Jūsų patarimo,gavau pasiūlymą nusipirkt latviškų,geriausių rūšių: Floribundinės,Arbatinis hibridas ir kt. dvimečių daigų po 15 lt krūmelį. Noriu išgirst Jūsų mintis,ar verta,ar ne per brangu?
Busiu dėkinga už išsakytas mintis. O gal atsirastų ir daugiau norinčiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠMAMA: 14 sausio 2014 - 16:06
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 01 14, 16:04)
Sveikutės,noriu paklaust Jūsų patarimo,gavau pasiūlymą nusipirkt latviškų,geriausių rūšių:  Floribundinės,Arbatinis hibridas ir kt. dvimečių daigų po 15 lt krūmelį. Noriu išgirst Jūsų mintis,ar verta,ar ne per brangu?
    Busiu dėkinga už išsakytas mintis. O gal atsirastų ir  daugiau norinčiu.

Dvimetės - neperbrangu. Aš prieš keletą metų pirkau žymiai brangiau ax.gif Man gražios ir floribundinės dėl gausaus žydėjimo ir arbatinės dėl žiedų dydžio ir grožio, bet dabar mano širdis labiau linksta prie krūminių smile.gif
Atsakyti
kaina tikrai normali, aš norėčiau irgi, o bus galima rinktis ar parinks?
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 01 14, 17:04)
Sveikutės,noriu paklaust Jūsų patarimo,gavau pasiūlymą nusipirkt latviškų,geriausių rūšių:  Floribundinės,Arbatinis hibridas ir kt. dvimečių daigų po 15 lt krūmelį. Noriu išgirst Jūsų mintis,ar verta,ar ne per brangu?
    Busiu dėkinga už išsakytas mintis. O gal atsirastų ir  daugiau norinčiu.

kaina gera. Iš kur jūs? Man reiktų Leonardo da Vinci... rolleyes.gif
Atsakyti
Oi merginos,aš dar ir pati galvoju,turiu giminaitę Latvijoj,jį prekiauja iš Rygoje esančio selekcininko rožes . Todėl "cituoju" augina 2500 rūšių" ir yra galimybė gauti visiškai visas jo auginamas rūsis.
Kadangi aš užsiminiau,kad norėčiau įsiveist rožyną,tai jį ir pasiūlė,bet aš "žalia" kainose ,todėl ir kreipiausi į Jus.
Jei sumastysiu važiuot pas ją pirkt,manau galiu ir savo kraštietėms parvežt,jei tikslai žinos ko nori. Tiesa dar sakė,kad selekcininkas ruošia atnaujintą katalogą.
Va tokios naujienos.Nepamenu ar esu pažymejus,bet aš randuosi netoli Palangos.
Atsakyti
AŠMAMA prasitrinkit a.ž mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2014 01 14, 19:51)
AŠMAMA prasitrinkit a.ž mirksiukas.gif

wub.gif Ačiū,jau pasitaisiau.
Atsakyti
ir as noreciau 4-5 vnt Leonardo da Vinci
bet juk ne dabar ruosiates jas pirkti??? pavasari gal..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 01 15, 09:54)
ir as noreciau 4-5 vnt Leonardo da Vinci
bet juk ne dabar ruosiates jas pirkti??? pavasari gal..

Na žinoma,manau tarsiuos balandžio mėnesiui.Tai matau, Leonardo da Vinci,labai jau poporiari blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 01 15, 10:26)
Na žinoma,manau tarsiuos  balandžio mėnesiui.Tai  matau,  Leonardo da Vinci,labai jau poporiari blink.gif

Ar turite kokį nors sąrašą, kokias rūšis parduoda, o gal yra kokia interneto svetainė? Visai įdomus pasiūlymas, nes kaina tikrai gera.
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2014 01 15, 13:55)
Ar turite kokį nors sąrašą, kokias rūšis parduoda, o gal yra kokia interneto svetainė? Visai įdomus pasiūlymas, nes kaina tikrai gera.

oi oi ir man labai idomu butu ax.gif
Atsakyti
Galima pasižvalgyt:http://www.rosebook.ru/roses/types/Atrodo nuoroda neatsidaro,pabandykite per Google
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠMAMA: 15 sausio 2014 - 14:56