Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 12

as siandien uzdenginejau rozes, kita sav neturesiu laiko
Atsakyti
ir aš uždengiau šiandien, kaip tik visi eglutes išmetinėjo. Db bus ramu.
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2014 01 11, 10:53)
o tas latvis klaipėdoj būna?

Aš jau seniai dairaus,bet latvių atvežtas pasirinkimas mažas,pažiūrėjus į reklamuojamus puslapius,norisi skambint ir tartis iš vidurio Latvijos,nes žiūrint jų katalogus tikrai yra kur akis paganyti.
Atsakyti
aišku. mano rožės irgi pradėjo jau sprogti, nors net neuždengtos, dabar pašals, tai pavasari bus liūdnas vaizdas įtariu. man pernai vasario mėnesi taip pat buvo susprogusios, rezultatai deja ne kokie
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2014 01 12, 15:45)
aišku. mano rožės irgi pradėjo jau sprogti, nors net neuždengtos, dabar pašals, tai pavasari bus liūdnas vaizdas įtariu. man pernai vasario mėnesi taip pat buvo susprogusios, rezultatai deja ne kokie

Gal agro plėvelė kiek padėtų po eglišakiais verysad.gif
Atsakyti
jau nieko čia nepadarysi, juk augalas suokė kad jau pavasaris, nes oras jau pavasariškas buvo. kaip jau bus taip, jokių firmiinų pas mane per daug nėra, labai ir nepergyvenu
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2014 01 12, 16:34)
jau nieko čia nepadarysi, juk augalas suokė kad jau pavasaris, nes oras jau pavasariškas buvo. kaip jau bus taip, jokių firmiinų pas mane per daug nėra, labai ir nepergyvenu

Na nebūtinai firminės,vis-tiek žydėjo,puošė aplinka.Mano prieš pora metų iššalo,tai maniau jau ir nebežiūrėsiu,kiek galima,bet pailsėjau nuo jų ir jau vėl žvalgaus po gėlynus.Tik dabar renkuosi tik atsparias šalčiui ir ligoms.
Atsakyti
na ir aš tas floribundines stengiausi pirkti, nes vienos tinkamiausių auginti mūsų klimatu, aišku gaila jei iššals, bet nenuleisiu rankų pirksiu kitas biggrin.gif
Atsakyti
As dar nepridengiau blush2.gif blush2.gif Nors pas mane dauguma parko roziu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, aš ką tik iš savo rožynėlio. Apdengiau visas ax.gif
Atsakyti
aš turbūt ryt dengsiu, bet dabar tas durpes ant sniego pilt irgi nei šis nei tas biggrin.gif
Atsakyti
Kad minus ....niolikos lyG ir nezada, tai kam tada dengti, gismeteo po savaites kitos pliusa pranasauja, NESUSUS???
Atsakyti