Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 12

QUOTE(AŠMAMA @ 2014 01 09, 13:24)
Merginos,o iš kur perkate sodinukus,turiu mintį rūšinius?Buvau  užsukus į Elijošaičių rožyną,bet elektroninis paštas neveikia,gal pasiūlysite ką nors  ,ne turgų ir ne maxsimą

Aš tai čia: www.rozes.lt
Atsakyti
Aš tai lauksiu pavasarinės mugės, pas latvį pernai buvo įvairiausių ir po 15 Lt. viena kaina. Stovėjo žmonių eilutė. Tokiom kainom niekur nemačiau. Buvo pas jį įvairiausių, bet, kai nežinančiai, nieko tie pavadinimai nesakė.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2014 01 09, 16:00)
Aš tai lauksiu pavasarinės mugės, pas latvį pernai buvo įvairiausių ir po 15 Lt. viena kaina. Stovėjo žmonių eilutė. Tokiom kainom niekur nemačiau. Buvo pas jį įvairiausių, bet, kai nežinančiai, nieko tie pavadinimai nesakė.

O kur ta mugė vyksta? Nes Klaipėdoj esu mačiusi latvius tik su bijūnais.
Atsakyti

O kur ta mugė vyksta? Nes Klaipėdoj esu mačiusi latvius tik su bijūnais.
[/quote]
O kokioj mugėj matėte latvius su bijūnais/ Aš mačiau pavasarį latvius prie buvusio ž.u.technikumo,bet labai mažas pasirinkimas.
Atsakyti
Jie kam aktualu http://www.puniosgel...oziu-sodinukus/ Gal dar tures ko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2014 01 09, 18:00)

drinks_cheers.gif Jau keletą metų pas jį perku rožes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 01 10, 12:36)
drinks_cheers.gif Jau keletą metų pas jį perku rožes thumbup.gif

Tai kurioj čia mugėj,Kaune ?O vizitinės kortelės nepaėmėt?Gal būtų galima iš anksto užsisakyt ?
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 01 10, 16:30)
Tai kurioj čia mugėj,Kaune ?O vizitinės kortelės nepaėmėt?Gal būtų galima iš anksto užsisakyt ?

Pavasarinėje Senukų. Mačiau, turėjo vizitinių, bet neprašiau.
Sako, kad jis Žaliakalnio turguje prekiauja savaitgaliais, reik klausti vietoje, parodys. Su baltu autobusiuku. Ir vienas. Prie jo pastoviai eilė. Latvių rožės dar tarybiniais laikais buvo graibstomos.
Pas ji buvo ir violetinių tokių į mėlynumą, pavadinimų neklauskit. Tokios retesnės.
Atsakyti
Mirk ,griūk ir neatsikelk, noriu William Shakespeare 2000,kur gaut. Plyss patarkit,gal kas liekama turit,o gal žinot kur gaut. Sibirkos rožynas buvo ikele,bet ištrynė,rašiau i gmaila,nesulaukiu atsakymo. Jau kaip noriu negaliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2014 01 10, 22:10)
Mirk ,griūk ir neatsikelk, noriu William Shakespeare 2000,kur gaut. Plyss patarkit,gal kas liekama turit,o gal žinot kur gaut. Sibirkos rožynas buvo ikele,bet ištrynė,rašiau i gmaila,nesulaukiu atsakymo. Jau kaip noriu negaliu blush2.gif

Pas Elijošius aprašyta, turėtų auginti pardavimui 4u.gif
Atsakyti
o tas latvis klaipėdoj būna?
Atsakyti
velnias, pakilnojau rozes- pradejo busti. dar pries savaite pakilnojau uzdengimus- viskas su jom buvo tvarkoj, pumpurai patys tie, bet va kai sitiek lietaus gavo- ziuriu pumpurai pradejo brinkti, sprogti verysad.gif
Atsakyti