Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 12

user posted image

11 tema.

-------------
apie rozes:
http://www.rozes.lt/
http://www.sodoroze.lt/
http://www.roziu-sodinukai.lt/
Atsakyti
Siguze rašė
Gal kas galetu pakonsultuoti del rozes Corvette? Pasisodinau tokia, auga labai gerai zydi, bet......niekur nerandu info kokia tai roze, kaip su ja ziemai elgtis. Buciau dekinga uz bet kokia informacija apie Corvette.

http://www.rosebook....rose/corvette-/
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 09 13, 17:46)
Kas auginate parko rozes Eden rose, kaip jos Jums????Mane tai jau nervas ima, uzaugina jos didelius stiebus ir nezydi, ir gyvates patrestos buvo, bet nieko.....Kitos parko rozes toje pacioje vietoje zydi visa vasara graziais, kompaktiskais krumeliais, tik jos jau Nostalgie. Kas tom Eden rose g.gif  g.gif  g.gif Ir uzpykus buvau, nugenejau gerai, bet vel jos sbiebus varo ir viskas, ai tiesa, is 4 krumu viena turejo 2 ziedus blink.gif

Edenais ir aš nusivyliau. Maniškės blogai peržiemojo, per vasarą truputį pažydėjo ir stovi vietoje, praktiškai jokio augimo.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 09 19, 22:41)
Edenais ir aš nusivyliau. Maniškės blogai peržiemojo, per vasarą truputį pažydėjo ir stovi vietoje, praktiškai jokio augimo.

Idomu, kas joms g.gif Pas mane auga, bet nezydi, pas Jus neauga.....As pirkau is Virbickienes ukio, sakyciau, gal ten nekokybiskos, na bet to paties ukio Nostalgie jokiu priekaistu neturiu, liuks rozytes, keras didelis, tvirtas, dar ir dabar gerai zydi wub.gif

O kaip Astrid ar Willis? Siemet keleta isigijau, pasodinau taip vadinamoj prezentacinej vietoj, dabar bijau, kad nebutu, kaip su Edenais doh.gif Turite tokio gerio? ax.gif
Atsakyti
Astrida labai įspūdingai žydėjo pirmą kartą, kiek menkiau kartojo, dabar lyg tai dar bando krauti pumpurus, bet jau turbūt nespės. Nostalgie ir aš turiu, tik man atrodo, ji AH g.gif Man labai graži, pirksiu dar kelis krūmelius. Pas mane pati neužmušamiausia ir neserganti-Heimatmelodie.
Atsakyti
O ka reiskia AH? blush2.gif blush2.gif blush2.gif Tos Jusu paskutines neturiu, gal noreciau, jei ji "neuzmusama", bet jau velu, tingeciau keisti vietomos su Astrid, na nebent jos mane paves doh.gif
Yra gi pas mane naujas baseinukas, vis man kirba mintis jo krantus KNIRPSAIS pavaryt, bet prisibijau - ar nebus vaizdas be rysio. Kazkaip lyg noriu, lyg sunkiai isivaizduoju, kaip atrodys.....Baseinas grieztas, ovalus, tame plote, kur jis yra tik Astridos kampuose ir veja, gal priglausti knirpsus? g.gif
Atsakyti
AH - arbatinë hibridinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 09 20, 16:29)
AH - arbatinë hibridinė  4u.gif

A tai va kaip cia viskas yra, dabar zinosiu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 09 20, 16:01)
O ka reiskia AH? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Tos Jusu paskutines neturiu, gal noreciau, jei ji "neuzmusama", bet jau velu, tingeciau keisti vietomos su Astrid, na nebent jos mane paves doh.gif
Yra gi pas mane naujas baseinukas, vis man kirba mintis jo krantus KNIRPSAIS pavaryt, bet prisibijau - ar nebus vaizdas be rysio. Kazkaip lyg noriu, lyg sunkiai isivaizduoju, kaip atrodys.....Baseinas grieztas, ovalus, tame plote, kur jis yra tik Astridos kampuose ir veja, gal priglausti knirpsus? g.gif

nesodinciau knirpso salia beseinuko schmoll.gif . sakos ilgos, ziedu daug..ziedlapiai byres-vandeni ters... ka nors labiau tinkamo prie vandens telkinio...
pas mane siemet knirpsas tokias sakas isleido blink.gif ir nugule toli nuo rozyno... vejoje. vyras karta kazkaip issirange su zoliapjove, o as visgi nuvariau - nepasiseke islaviruoti:oh
Atsakyti
Sveikutes.Turiu keleta roziu krumeliu kuriuos reikia persodyti.Kaip jus manot ar geriau rudeni persodyt ar laukt pavasario.
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2013 09 20, 23:00)
Sveikutes.Turiu keleta roziu krumeliu kuriuos reikia persodyti.Kaip jus manot ar geriau rudeni persodyt ar laukt pavasario.

Rudenį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 09 20, 21:04)
nesodinciau knirpso salia beseinuko schmoll.gif . sakos ilgos, ziedu daug..ziedlapiai byres-vandeni ters... ka nors labiau tinkamo prie vandens telkinio...
pas mane siemet knirpsas tokias sakas isleido blink.gif  ir nugule toli nuo rozyno... vejoje. vyras karta kazkaip issirange su zoliapjove, o as visgi nuvariau - nepasiseke islaviruoti:oh

Vanduo jau ir taip bjaurus, reikia filtro, bet kainos doh.gif doh.gif doh.gif
As ir vis prisibijojau del tu ilgu saku, bet man jos labai grazios ir zydi ilgai, bet kazkaip knirpsams reikia pakylos, kur reljefas nelygus, tada graziom kazkadom kristu. Buvau uzsimaniusi knirpso ant koto, bet, kai pamaciau ukyje, kazkaip ispudzio nebeliko rolleyes.gif
Atsakyti