Maide, nugi pagaliau!!! Džiaugiuosi ne tyliai, džiaugiuosi taip, kad norisi rėkti iš džiaugsmo
Paminklą tau reikėtų pastatyti už tiek sugebėtų kartų atsistoti ir iš naujo tęsti kelionę pas savo mažylę.
Tegul auga tavo dukrytė sveika ir mėgaukitės kiekviena akimirka kartu
Maide,l.l.dziaugiuosi uz tave!!! pAGALiAU stebuklas ivyko,ot slapuke esi pasiilgom taves ir kaip smagu,kad grizai pasidalinti gera naujiena!!! Tegu auga jusu stebuklyte sveika
QUOTE(Maidenana @ 2014 10 09, 18:13)
Maidenana labai laukiau tavo šios žinutės SM Pagaliau sūpuoji savo stebukliukę Sveikinu iš visos širdies, aukit sveikos
QUOTE(Maidenana @ 2014 10 09, 18:13)
Niekada nemaniau, kad čia rašysiu. Bet tikėjausi.
Daug kas istoriją mano žino, tad padarysiu ją maksimaliai trumpa, kad eilinį kartą neteršti eterio..
Laukiau nepilnus 5 metus, nuo 2010 pradžios..
Daug kas istoriją mano žino, tad padarysiu ją maksimaliai trumpa, kad eilinį kartą neteršti eterio..
Laukiau nepilnus 5 metus, nuo 2010 pradžios..
Maidenana, tokios zinios!
Nuosirdziai zaviuosi tavo stiprybe! O dabar aukit ir stiprekit!
Maidenana, sveikinu! Labai labai! Sėkmė įkvepia vilties, kad anksčiau ar vėliau, sunkiau ar lengviau, sulauksime savo vaikų.
Maidenana, iki asaru sugraudino tavo istorija! Taip dziaugiuos uz jusu seima! tikiu, kad viskas busvtik gerai!
Maidenana, VALIOOOOO! Be galo džiaugiuosi!!!
Ar šitą imunoglobuliną leidaisi?
http://24farm.ru/ima...iofarma_173.jpg
Vadinasi, Tau kišo koją būtent imunitetas.
Išduok paslaptį, kas ta stebuklingoji gydytoja.
P.S. Beje, žinau bent porą kitokių atvejų, kai merginos po daugybės nesėkmių išnešiojo būtent leisdamosis vaistus nuo AFS, nors AFSas nebuvo nustatytas.
Matyt, kiekvienu atveju reikia pataikyti.
http://24farm.ru/ima...iofarma_173.jpg
Vadinasi, Tau kišo koją būtent imunitetas.
Išduok paslaptį, kas ta stebuklingoji gydytoja.
P.S. Beje, žinau bent porą kitokių atvejų, kai merginos po daugybės nesėkmių išnešiojo būtent leisdamosis vaistus nuo AFS, nors AFSas nebuvo nustatytas.
Matyt, kiekvienu atveju reikia pataikyti.
QUOTE(Pelargonija @ 2014 10 10, 11:20)
Man išvis Maidenanos istorijoj daug įvairiausių terminų ir vaistų, su kuriais išvis neteko susidurti. Tai o gali būti priežastis tiesiog imuniteto "neturėjimas"?
Manau, kad atvirkščiai, kaip ir pas mane (ir vienintelė mums surasta rimta priežastis) - per aktyvus imunitetas, kuris sunaikina embrionus.