Gerą dieną, mielosios mamytės,
Turiu ir aš puikią istoriją su labai laiminga pabaiga
Pradžia buvo sunki, psichologiškai sudėtinga, brrrrr... net prisimint skaudu..
Mums jau 28 metai, po aštuonių draugystės metų laikas vestuvėm
Kitas žingsnis - vaikai. Deja, jų nesulaukiam. Ėmiau vaiksčioti po gydymo įstaigas, galiausiai kelias atvedė į Vaisingumo kliniką Klaipėdoje, Šermukšnių g.1. Išsityriau, lyg bėdų ir nėra, patikrino vyrą - viskas norma.. Geriu skirtus vaistu, clostilbegita.. Organizmas visai ėmė streikuot.. Perku saugesnius vaistukus, Gonal, kaina 100lt berods, cia vienam kartui... O reikia 4-7.. Tačiau, pažangos jokios.. Nepavykusi insceminacija.. kita - irgi nieko...
Ir šitaip gal kokius du metus.. Žmonės, ką daryti?..
Kitas mano žingsnis - natūralioji medicina.
[/B]B[B]uvau Mažeikių RAJ, pas žolininkę JADVYGĄ BALVOČIŪTĘ, tlf +37044337118[/B]
Geriu arbatą.
Tada sužinau apie [B]REGINĄ, Varniuose, 860540124. Skambinti tik paskutinę mėnesio dieną, nes kitomis dienomis būna išjungtas telefonas. Aš nuvažiavau tiesiai į namus. Kur gyvena sužinojau miestelio parduotuvėlėj.
Regina padrąsina kad jokių ligų ji irgi nemato.
Bėdų - ligų nėra, o kur mažylis mūsų?????..
Klaipėda. Energetinių galių turintis ALGIMANTAS 868510437, lankausi pas jį, gydau endemetriozę. Nusprendėm kartu, kad gal ji čia dėl nevaisingumo kalta.. Apsilankymo kaina 40lt.
Vaisingumo klinikos gydytoja irgi pataria pasidaryti laparoskopiją, kad pažiūrėti ar nėra endemetriozės. Nors ALGIMANTAS sakė, kad mane išgydė nuo šios ligos, operuotis ryžausi, nes neprapjovęs nesužinosi. Prapjovė - nėra..
Sunku pasakyti, ar ši liga buvo pas mane.. Ar ALGIMANTAS mane išgydė? Dabar tikrai žinau kad endemetriozės nėr
Kas dar??? Kur eit, ką gert?...
Pagaliau,
Šiauliai. Mieloji brangioji TERESĖ VARANAVIČIENĖ, 868443963. Skambinu telefonu. Močiutėlė man aiškiai pasako, kad jei netikiu DIEVU, galiu pas ją nevažiuoti... Susimąstau.. Juk tikiu. Tikrai, nes tik tikėjimas ir maldos mane veda i tikslą. TERESĖ liepia atvažiuoti pas ją po mėnesio o iki to momento pagerti žalių burokėlių ir morkų sulčių
Darau ką liepia
Kelionė į Šiaulius. Dvejonės mano galvoje.. Ką dabar sutiksiu. Pamatau mielą močiutę kuri man pasakoja apię tikėjimo galią. Klausau įdėmiai. Močiutė man pasako, kad yra toks žmogus kuris mane be galo myli. Bet jis jau miręs... Kas jis? - klausia. Net nedvejodama atsakau, kad tai mano senelis, nes jis mylėjo mane beprotiškai. Pasimelsk jam, sako Teresė, pasikalbėk su juo. Jis turi suprasti, kad tu negali mylėti tik jį vieną, tavo meilės reikia ir tavo vaikams.. Tegu jis neprieštarauja tam.. Te nepavydi... Ir pamatysi, viskas bus liuks.. O kai atvažiuosi kitą kart, jau būsi nėsčia.
Pinigų TERESĖ neima, tik laisva valia, galima paaukoti koplyčiai kuri yra jos kieme.
Patikėkit manim, važiuodama namo ir verkiau ir rėkiau ir visko prikalbėjau.. Kas gi čia per gydymo metodas????...
Bet gryžusi namo, permąsčiau ir ėmiau melstis. Seneli, juk myliu tave... bet suprask...
Artėja Velykos, kamuoja nugaros skausmai... Naktimis nemiga. Skauda visur... Kas gi dabar? Užsiregistruoju i Vaisingumo kliniką. Apžiūros metu gydytojos ištarta frazė vos nenuverčia manęs nuo kėdės. SVEIKINU, JŪS NĖSČIA
Verkiu, net kūkčioju. Netikiu. Užvažiuoju į kitą ligoninę, sumoku 50lt, apžiūros metu man patvirtina jūs nėsčia
Sutarta diena, mes kelyje i Šiaulius. Teresė pasitinka mus su šypsena, ir net sakyt nereikėjo, ji mus pasveikina tapsiant tėvais
Sudalyvaujam koplytėlėje surengtose mišiose, ir namo. VALIO, rudenį jau supau ant rankų dukrytę.
Pavasarį, mažylei prakutus, važiuojam pasirodyt TERESEI, kokios jau dičkės
Džiaugiasi mūsų mokytoja
Ir pasako, kad antras lelius bus.
Taigi,
TERESĖ VARANAVIČIENĖ visiškai teisi. Taip, dabar turiu dvi nuostabias dukrytes. Žinokit, jos tokios mylinčios
Gerietės tokios
Teresėlė sako, va kokie, tie DIEVO VAIKAI.
Myliu, Terese Jus, už tai, kad nurodėt teisingą kryptį. Jokių burtų jokios magijos jokių pinigų.
Dabar kaip žinau, yra kviečiami visi TERESĖS atvesti vaikučiai. Tikslas - visiems vienu metu aplankyti šią gyvybingą močiutėlę
Pasirodyti kokie jau gražūs ir dideli užaugo. Jei šiuo metu skaito mamytė kuri taip pat buvo pas Teresę, žinok, ji laukia mūsų svečiuose
Jei tik sužinosiu tikslią datą iškart parašysiu.
Tai va, tokia ta mūsų istorija. Kaip pasaka
Bet tai visiška tiesa.
Jei turite kokių klausimų, prašau mano tlf nr 865324963. Rita. Palanga.
P.S. Visada yra gydytojas kuris tik mums gali padėti. Bet jį rasti yra nelengva. Tačiau, kad ir kaip beviltiška viskas atrodo, nesiliaukit ieškoję. Ir tikėjimas Jus nuves pas tą kuris padės
Visiškai nesvarbu kas jis - gydytojas ar Dievas
Kokia istorija, vajei vajei. Smagu skaityti. Norejau paklausti ka sakete pirma karta pasiskambinus tai Teresei?? as pati Siauliete, noreciau pas ja apsilankyti...