Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

Sveikos, laukiančios stebuklo!
Rašau stebuklo, nes tai, ko mes sulaukiam, išties tampa stebuklu. Niekada nerašiau šiame skyrelyje, nors skaitytoja buvau dažna, tačiau esu davusi pažadą, kad jei man pasiseks - aš parašysiu, tam, kad papasakočiau, kas man padėjo ir paskatinčiau bent iš dalies eiti mano keliu. O viskas buvo taip...
2010 m. vasarą susituokėme iš didelės ir ilgai trunkančios meilės. Vaikučių klausimą iš pradžių atidėliojome ar bent jau sprendėme neaktyviai, manydami, kad dar reikia "pasidėt pamatą po kojom". Tačiau širdy aš visad jaučiau nerimą, galima sakyt, ta moteriška intuicija nujaučiau, kad mums nebus taip lengva, nes dar iki vestuvių buvau turėjusi cistą ir gydytojos žodžiais tariant "polinkį i policistines kiaušides". Mėnesinės nebuvo reguliarios, tačiau jos maždaug devynis kartus į metus visgi būdavo.
Na ir štai, praėjus pirmiesiems santuokos metams, nusprendėme, kad jau pats laikas mažyliui ateiti į mūsų šeimą. Ir, aišku, mano nuojauta pradėjo pildytis. Pusantrų metų tušti. Tai jau pradėjo virsti įvairiausiais klausimais, juk nepastojus metus jau konstatuojamas nevaisingumas. Įvertinus, kad nuo vestuvių buvo praėję 2,5 metų, prasidėjo ir aplinkinių spaudimas, kad jau laikas, jau laikas vaikams...
Aš asmeniškai buvau pasirinkusi kelią savo problemos neslėpti, bet ja dalintis su kitais. Ir žinot, savo sprendimu visuomet džiaugiausi. Užuot turėjusi suktis, kad dar nenorime, dar reikia pagyvent dėl savęs, aš pasakydavau, kad Dievulis ugdo mūsų kantrybę. Ir sulaukdavo ne užuojautos, bet padrąsinimų ir pagalbos - kažkas girdėjęs apie gerą nevaisingumo specialistą, kitas - apie bioenergetiką, trečias - neeilinių sugebėjimų masažistą ir pan.
Kovos su nevaisingumu kelio pradžią mes vis dėlto pasirinkome "apčiuopiamiausią"- nevaisingumo kliniką. Į ją kreipėmės daugiau nei prieš metus. Pradėjo nuo vyro tyrimo, nes jis, kaip žinia, tik vienas. Dėkoju Viešpačiui, nes atsakymas, pasak gydytojos, buvo "mes tokių gerų rezultatų čia nematome". Žodžiu, vyras super vaisingas smile.gif Mano problema kaip ir aiški - policistinių kiaušidžių sindromas. Pradedam stimuliacijas. Stimuliacijos Clostilbegyt'u nepavyko, nes neauga gleivinė. Tuomet Gonal'is (apie sumas nekalbu, nes dar teko iš gan toli važinėti kiekvienam stebėjimui). Ir štai aš pamatau dvi neryškias juosteles. Bet jos tik keletą dienų ryškėjo ir vėl pradėjo blankti... Pakilo temperatūra, šaltkrėtis, pilvo skausmas ir viskas baigėsi kaip tik Kūčių dieną. Jausmą suprantate. Nuo hormonų ir kitų susidėjusių veiksnių sutriko tulžies pūslės veikla, kas praktiškai reiškė, kad hormonų man daugiau nebegalima.
Dar pusmetis petraukos ir galvojimas, ką daryti toliau. Praėję treji metai nuo santuokos pradžios. Tuomet vieną dieną aš staiga, nežinau kodėl, bet nusprendžiau: daugiau nieko dirbtinai nedarysiu, viską paliksiu Dievo valiai, tik labai labai daug melsiuos ir prašysiu Dievo bei Mergelės Marijos pagalbos. Išbandysiu ir vienos bioenergetikės bei masažistės pagalbą, juk kito kelio jau neturiu (hormonų vartoti nebegaliu).
Ir šventai tam "atsidėjau". Nukeliavau pas bioenergetikę, kuriai nieko nesakiau, ko atėjau, o ji man iškart: "Vaikeli, dešinė kiaušidė visai nenori dirbti, kairė uždegiminė". Skyrė gerti natūralių hormonų - bičių pienelį ir žiedadulkes. Masažistė pasakė, kad "taip įveržtos kiaušidės negali normaliai funkcionuoti". Pirmojo masažo metu nuo skausmo rietė, vėliau jos pasidarė laisvos ir "minkštos". Būtent po to aš pradėjau jausti ovuliacijas, bet vis dar nepastojau. Kiekvieną rytą ir vakarą aš meldžiausi iš principo vienu tikslu. Tai buvo širdies malda, poterių beveik nekalbėjau. Šiluvos, Kryžių kalno atlaidai, Šventojo Rašto skaitymas. Negalvokite, kad sudavatkėjau, tai buvo tiesiog labai gilus ir tvirtas tikėjimas. Rudenį į mano rankas pateko žurnalo "National geographic" specialus leidinys "Šventoji žemė", kurį perskaičiusi tiesiog užsidegiau noru nuvykti į Šventąją Žemę - Izraelį. Jau po dviejų dienų turėjome bilietus sausio pradžios kelionei.
Neilgai trukus prasidėjo stebuklingi įvykiai. Maždaug lapkričio mėnesį susapnavau verkiančią Mariją, o aš rinkau į delnus jos ašaras ir pyliau jas sau ant gimdos. Per Kalėdas su vyru turime tradiciją traukti lapelius su kiekvieno surašytais norais, kuriuos Kūčių vakarą padedame po pagalvėmis. Abu ištraukėme vaikelį, nors norų buvo surašyta įvairių. Sausį išvykstame į Izraelį, keliaujame po šventąsias vietas. Kelionės metu turėjau susirgti mėnesinėmis, tačiau nesusirgau. Grįžus namo jos vėluoja jau kelias dienas, bet man nė mintis į galvą apie stebuklą nekyla, pamaniau, visgi kelionė išderino reikalus smile.gif Tada dar vienas aiškus ženklas - naktį susapnuoju, jog žiūriu į savo įsčias ir ten matau vaiką. Jokių perkeltinių prasmių, viską matau tiesiogine šio žodžio prasme. Ryte atsikėlusi neradau sau vietos ir jau iškėliau klausimą: o gal..?
Tą dieną aš atsiminsiu visą savo gyvenimą. Nors vidurys dienos, bet du brūkšniukai ryškut ryškutėliai, nekeliantys abejonių. Puikiai supratau ir kuri diena mums buvo stebuklinga - pastojau Kalėdų rytmetį.
Ar gi tai ne Dievo dovana? Marijos ašaromis nuplauta gimda, pastojimas Kalėdų dieną, sužinojimas vos grįžus iš Šventosios Žemės, sapne pamačius savo vaiką...
Šiuo metu aš kasdien dėkoju Dievui už laukimo džiaugsmą ir būtent Jam buvau davusi įžadą, kad jei Jis apdovanos mūsų šeimą didžiausia dovana, kokia begali būti, aš pasidalinsiu Jo daromais stebuklais ir tikėjimo galia bei džiaugsmu su Jumis, mergaitės, su kuriomis ėjome vienu keliu.
Labai labai norėčiau, kad su savo bėdelėmis nekovotumėt vienos, o didžiąją dalį jų nuoširdžiai patikėtumėt Tam, kieno valioje viskas ir yra. Kiekvienas, kas prašo, gauna. To iš visos širdies ir linkiu.



Atsakyti
Gerą dieną, mielosios mamytės,
Turiu ir aš puikią istoriją su labai laiminga pabaiga smile.gif
Pradžia buvo sunki, psichologiškai sudėtinga, brrrrr... net prisimint skaudu..
Mums jau 28 metai, po aštuonių draugystės metų laikas vestuvėm smile.gif
Kitas žingsnis - vaikai. Deja, jų nesulaukiam. Ėmiau vaiksčioti po gydymo įstaigas, galiausiai kelias atvedė į Vaisingumo kliniką Klaipėdoje, Šermukšnių g.1. Išsityriau, lyg bėdų ir nėra, patikrino vyrą - viskas norma.. Geriu skirtus vaistu, clostilbegita.. Organizmas visai ėmė streikuot.. Perku saugesnius vaistukus, Gonal, kaina 100lt berods, cia vienam kartui... O reikia 4-7.. Tačiau, pažangos jokios.. Nepavykusi insceminacija.. kita - irgi nieko...
Ir šitaip gal kokius du metus.. Žmonės, ką daryti?..
Kitas mano žingsnis - natūralioji medicina.
[/B]B[B]uvau Mažeikių RAJ, pas žolininkę JADVYGĄ BALVOČIŪTĘ, tlf +37044337118[/B]
Geriu arbatą.
Tada sužinau apie [B]REGINĄ, Varniuose, 860540124.
Skambinti tik paskutinę mėnesio dieną, nes kitomis dienomis būna išjungtas telefonas. Aš nuvažiavau tiesiai į namus. Kur gyvena sužinojau miestelio parduotuvėlėj.
Regina padrąsina kad jokių ligų ji irgi nemato.
Bėdų - ligų nėra, o kur mažylis mūsų?????..
Klaipėda. Energetinių galių turintis ALGIMANTAS 868510437, lankausi pas jį, gydau endemetriozę. Nusprendėm kartu, kad gal ji čia dėl nevaisingumo kalta.. Apsilankymo kaina 40lt.
Vaisingumo klinikos gydytoja irgi pataria pasidaryti laparoskopiją, kad pažiūrėti ar nėra endemetriozės. Nors ALGIMANTAS sakė, kad mane išgydė nuo šios ligos, operuotis ryžausi, nes neprapjovęs nesužinosi. Prapjovė - nėra..
Sunku pasakyti, ar ši liga buvo pas mane.. Ar ALGIMANTAS mane išgydė? Dabar tikrai žinau kad endemetriozės nėr smile.gif
Kas dar??? Kur eit, ką gert?...
Pagaliau, Šiauliai. Mieloji brangioji TERESĖ VARANAVIČIENĖ, 868443963. Skambinu telefonu. Močiutėlė man aiškiai pasako, kad jei netikiu DIEVU, galiu pas ją nevažiuoti... Susimąstau.. Juk tikiu. Tikrai, nes tik tikėjimas ir maldos mane veda i tikslą. TERESĖ liepia atvažiuoti pas ją po mėnesio o iki to momento pagerti žalių burokėlių ir morkų sulčių smile.gif Darau ką liepia smile.gif
Kelionė į Šiaulius. Dvejonės mano galvoje.. Ką dabar sutiksiu. Pamatau mielą močiutę kuri man pasakoja apię tikėjimo galią. Klausau įdėmiai. Močiutė man pasako, kad yra toks žmogus kuris mane be galo myli. Bet jis jau miręs... Kas jis? - klausia. Net nedvejodama atsakau, kad tai mano senelis, nes jis mylėjo mane beprotiškai. Pasimelsk jam, sako Teresė, pasikalbėk su juo. Jis turi suprasti, kad tu negali mylėti tik jį vieną, tavo meilės reikia ir tavo vaikams.. Tegu jis neprieštarauja tam.. Te nepavydi... Ir pamatysi, viskas bus liuks.. O kai atvažiuosi kitą kart, jau būsi nėsčia.
Pinigų TERESĖ neima, tik laisva valia, galima paaukoti koplyčiai kuri yra jos kieme.
Patikėkit manim, važiuodama namo ir verkiau ir rėkiau ir visko prikalbėjau.. Kas gi čia per gydymo metodas????...
Bet gryžusi namo, permąsčiau ir ėmiau melstis. Seneli, juk myliu tave... bet suprask...
Artėja Velykos, kamuoja nugaros skausmai... Naktimis nemiga. Skauda visur... Kas gi dabar? Užsiregistruoju i Vaisingumo kliniką. Apžiūros metu gydytojos ištarta frazė vos nenuverčia manęs nuo kėdės. SVEIKINU, JŪS NĖSČIA nestuke.gif
Verkiu, net kūkčioju. Netikiu. Užvažiuoju į kitą ligoninę, sumoku 50lt, apžiūros metu man patvirtina jūs nėsčia nestuke.gif
Sutarta diena, mes kelyje i Šiaulius. Teresė pasitinka mus su šypsena, ir net sakyt nereikėjo, ji mus pasveikina tapsiant tėvais smile.gif
Sudalyvaujam koplytėlėje surengtose mišiose, ir namo. VALIO, rudenį jau supau ant rankų dukrytę.
Pavasarį, mažylei prakutus, važiuojam pasirodyt TERESEI, kokios jau dičkės smile.gif Džiaugiasi mūsų mokytoja smile.gif Ir pasako, kad antras lelius bus.
Taigi, TERESĖ VARANAVIČIENĖ visiškai teisi. Taip, dabar turiu dvi nuostabias dukrytes. Žinokit, jos tokios mylinčios wub.gif Gerietės tokios smile.gif Teresėlė sako, va kokie, tie DIEVO VAIKAI.
Myliu, Terese Jus, už tai, kad nurodėt teisingą kryptį. Jokių burtų jokios magijos jokių pinigų.
Dabar kaip žinau, yra kviečiami visi TERESĖS atvesti vaikučiai. Tikslas - visiems vienu metu aplankyti šią gyvybingą močiutėlę smile.gif Pasirodyti kokie jau gražūs ir dideli užaugo. Jei šiuo metu skaito mamytė kuri taip pat buvo pas Teresę, žinok, ji laukia mūsų svečiuose smile.gif Jei tik sužinosiu tikslią datą iškart parašysiu.
Tai va, tokia ta mūsų istorija. Kaip pasaka mirksiukas.gif Bet tai visiška tiesa.

Jei turite kokių klausimų, prašau mano tlf nr 865324963. Rita. Palanga.

P.S. Visada yra gydytojas kuris tik mums gali padėti. Bet jį rasti yra nelengva. Tačiau, kad ir kaip beviltiška viskas atrodo, nesiliaukit ieškoję. Ir tikėjimas Jus nuves pas tą kuris padės smile.gif Visiškai nesvarbu kas jis - gydytojas ar Dievas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Spygline @ 2014 02 22, 10:50)
Sveikos, laukiančios stebuklo!
Rašau stebuklo, nes tai, ko mes sulaukiam, išties tampa stebuklu. Niekada nerašiau šiame skyrelyje, nors skaitytoja buvau dažna, tačiau esu davusi pažadą, kad jei man pasiseks - aš parašysiu, tam, kad papasakočiau, kas man padėjo ir paskatinčiau bent iš dalies eiti mano keliu. O viskas buvo taip...
2010 m. vasarą susituokėme iš didelės ir ilgai trunkančios meilės. Vaikučių klausimą iš pradžių atidėliojome ar bent jau sprendėme neaktyviai, manydami, kad dar reikia "pasidėt pamatą po kojom". Tačiau širdy aš visad jaučiau nerimą, galima sakyt, ta moteriška intuicija nujaučiau, kad mums nebus taip lengva, nes dar iki vestuvių buvau turėjusi cistą ir gydytojos žodžiais tariant "polinkį i policistines kiaušides". Mėnesinės nebuvo reguliarios, tačiau jos maždaug devynis kartus į metus visgi būdavo.
Na ir štai, praėjus pirmiesiems santuokos metams, nusprendėme, kad jau pats laikas mažyliui ateiti į mūsų šeimą. Ir, aišku, mano nuojauta pradėjo pildytis. Pusantrų metų tušti. Tai jau pradėjo virsti įvairiausiais klausimais, juk nepastojus metus jau konstatuojamas nevaisingumas. Įvertinus, kad nuo vestuvių buvo praėję 2,5 metų, prasidėjo ir aplinkinių spaudimas, kad jau laikas, jau laikas vaikams...
Aš asmeniškai buvau pasirinkusi kelią savo problemos neslėpti, bet ja dalintis su kitais. Ir žinot, savo sprendimu visuomet džiaugiausi. Užuot turėjusi suktis, kad dar nenorime, dar reikia pagyvent dėl savęs, aš pasakydavau, kad Dievulis ugdo mūsų kantrybę. Ir sulaukdavo ne užuojautos, bet padrąsinimų ir pagalbos - kažkas girdėjęs apie gerą nevaisingumo specialistą, kitas - apie bioenergetiką, trečias  - neeilinių sugebėjimų masažistą ir pan.
Kovos su nevaisingumu kelio pradžią mes vis dėlto pasirinkome "apčiuopiamiausią"- nevaisingumo kliniką. Į ją kreipėmės daugiau nei prieš metus. Pradėjo nuo vyro tyrimo, nes jis, kaip žinia, tik vienas. Dėkoju Viešpačiui, nes atsakymas, pasak gydytojos, buvo "mes tokių gerų rezultatų čia nematome". Žodžiu, vyras super vaisingas smile.gif Mano problema kaip ir aiški - policistinių kiaušidžių sindromas. Pradedam stimuliacijas. Stimuliacijos Clostilbegyt'u nepavyko, nes neauga gleivinė. Tuomet Gonal'is (apie sumas nekalbu, nes dar teko iš gan toli važinėti kiekvienam stebėjimui). Ir štai aš pamatau dvi neryškias juosteles. Bet jos tik keletą dienų ryškėjo ir vėl pradėjo blankti... Pakilo temperatūra, šaltkrėtis, pilvo skausmas ir viskas baigėsi kaip tik Kūčių dieną. Jausmą suprantate. Nuo hormonų ir kitų susidėjusių veiksnių sutriko tulžies pūslės veikla, kas praktiškai reiškė, kad hormonų man daugiau nebegalima.
Dar pusmetis petraukos ir galvojimas, ką daryti toliau. Praėję treji metai nuo santuokos pradžios. Tuomet vieną dieną aš staiga, nežinau kodėl, bet nusprendžiau: daugiau nieko dirbtinai nedarysiu, viską paliksiu Dievo valiai, tik labai labai daug melsiuos ir prašysiu Dievo bei Mergelės Marijos pagalbos. Išbandysiu ir vienos bioenergetikės bei masažistės pagalbą, juk kito kelio jau neturiu (hormonų vartoti nebegaliu).
Ir šventai tam "atsidėjau". Nukeliavau pas bioenergetikę, kuriai nieko nesakiau, ko atėjau, o ji man iškart: "Vaikeli, dešinė kiaušidė visai nenori dirbti, kairė uždegiminė". Skyrė gerti natūralių hormonų - bičių pienelį ir žiedadulkes. Masažistė pasakė, kad "taip įveržtos kiaušidės negali normaliai funkcionuoti". Pirmojo masažo metu nuo skausmo rietė, vėliau jos pasidarė laisvos ir "minkštos". Būtent po to aš pradėjau jausti ovuliacijas, bet vis dar nepastojau. Kiekvieną rytą ir vakarą aš meldžiausi iš principo vienu tikslu. Tai buvo širdies malda, poterių beveik nekalbėjau. Šiluvos, Kryžių kalno atlaidai, Šventojo Rašto skaitymas. Negalvokite, kad sudavatkėjau, tai buvo tiesiog labai gilus ir tvirtas tikėjimas. Rudenį į mano rankas pateko žurnalo "National geographic" specialus leidinys "Šventoji žemė", kurį perskaičiusi tiesiog užsidegiau noru nuvykti į Šventąją Žemę - Izraelį. Jau po dviejų dienų turėjome bilietus sausio pradžios kelionei.
Neilgai trukus prasidėjo stebuklingi įvykiai. Maždaug lapkričio mėnesį susapnavau verkiančią Mariją, o aš rinkau į delnus jos ašaras ir pyliau jas sau ant gimdos. Per Kalėdas su vyru turime tradiciją traukti lapelius su kiekvieno surašytais norais, kuriuos Kūčių vakarą padedame po pagalvėmis. Abu ištraukėme vaikelį, nors norų  buvo surašyta įvairių. Sausį išvykstame į Izraelį, keliaujame po šventąsias vietas. Kelionės metu turėjau susirgti mėnesinėmis, tačiau nesusirgau. Grįžus namo jos vėluoja jau kelias dienas, bet man nė mintis į galvą apie stebuklą nekyla, pamaniau, visgi kelionė išderino reikalus smile.gif Tada dar vienas aiškus ženklas - naktį susapnuoju, jog žiūriu į savo įsčias ir ten matau vaiką. Jokių perkeltinių prasmių, viską matau tiesiogine šio žodžio prasme. Ryte atsikėlusi neradau sau vietos ir jau iškėliau klausimą: o gal..?
Tą dieną aš atsiminsiu visą savo gyvenimą. Nors vidurys dienos, bet du brūkšniukai ryškut ryškutėliai, nekeliantys abejonių. Puikiai supratau ir kuri diena mums buvo stebuklinga - pastojau Kalėdų rytmetį.
Ar gi tai ne Dievo dovana? Marijos ašaromis nuplauta gimda, pastojimas Kalėdų dieną, sužinojimas vos grįžus iš Šventosios Žemės, sapne pamačius savo vaiką...
Šiuo metu aš kasdien dėkoju Dievui už laukimo džiaugsmą ir būtent Jam buvau davusi įžadą, kad jei Jis apdovanos mūsų šeimą didžiausia dovana, kokia begali būti, aš pasidalinsiu Jo daromais stebuklais ir tikėjimo galia bei džiaugsmu su Jumis, mergaitės, su kuriomis ėjome vienu keliu.
Labai labai norėčiau, kad su savo bėdelėmis nekovotumėt vienos, o didžiąją dalį jų nuoširdžiai patikėtumėt Tam, kieno valioje viskas ir yra. Kiekvienas, kas prašo, gauna. To iš visos širdies ir linkiu.



Ačiū už įkvėpimą, kurio kartais labai pritrūksta laukiant išsvajotojo vaikelio
cry.gif
Atsakyti
As tik galiu prisijungti prie auksciau cia parasiusiu mamyciu..savo vaikelio ir as kasdien Dievo prasiau..ir dabar dekoju kasdien uz suneli..tikejimo galia yra pati stipriausia jega, kurios iki galo suprasti ar perprasti nepajegiame
Atsakyti
QUOTE(florida @ 2014 02 13, 11:32)
man nezinau turbut uzteko tik pakelti progesterono hormono rodikli iki reikiamos normos, isgeriau viena men paskirtus hormonus ir....... po 2-3 men. Nebesulaukiau mm. Dabar esu  nestuke.gif  nestuke.gif  yahoo.gif
TODEL MERGINOS nepraraskim vilties!


Jei nepaslaptis, o kokie tie vaistukai buvo? Pas mane irgi zemas progesterono lygis,tai net mmm nebuna....
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2014 03 02, 19:58)
Jei nepaslaptis, o kokie tie vaistukai buvo? Pas mane irgi zemas progesterono lygis,tai net mmm nebuna....

Sveika, labai gaila, bet pavadinimo nepamenu dabar, bet jums gydytoja manau tinkamus tikrai paskirs, nes mano mm visada buvo ypac reguliarios. Sekmes ir greito rezultato jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(florida @ 2014 03 02, 23:44)
Sveika, labai gaila, bet pavadinimo nepamenu dabar, bet jums gydytoja manau tinkamus tikrai paskirs, nes mano mm visada buvo ypac reguliarios. Sekmes ir greito rezultato jums  4u.gif

Labukas,mergyt,oi gydytojai tokie buki,kad per tiek metu nesugebejo man mmm isaukt, kisa tik kontraceptinius....Aplamai nepasitikiu LT gydytojais,nes jais smarkiai nusivyliau. Jie man pasake,kad as niekada nebusiu mama,bet deja as tuom nepatikejau ir deka UK gydytoju as supuoju savo maziuka. Teisingiau deka Supermamu,nes tik ju patarimai isgelbejo uzsimezgusia gyvybe....

Linkiu ,Tau Florida ,lengvo nesiojimo,nebedaug liko ir jau greit susitiksi su savo stebukleliu. wub.gif
Atsakyti
Mūsų brangenybė išvydo pasaulį po 19 santuokos metų. Buvau susitaikiusi, kad mums nelemta turėti vaikų. Ir staiga..... slapta nusipirktas testas parodė - II smile.gif Žinoma patikėti buvo sunku, nors ką ten slėpti, aišku tikėjau smile.gif Nusipirkau dar du testukus. Visi teigiami. Aš to Jums visoms, kuo nuoširdžiausiai linkiu victory.gif
Atsakyti
labas, merginos, kaip malonu skaityti tas grazias istoriju pabaigas smile.gif as gal ne labai i tema, bet baigiu iseit is proto, gavau siandien progesterono tyrimus (juos dariausi 20 c.d.), atsakymas 38,53. Gal kuri zinot ka tai reiskia? Pas gydytoja einu tik po 3 savaiciu, iseisiu is proto per tiek laiko doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasamk @ 2014 03 03, 17:49)
Mūsų brangenybė išvydo pasaulį po 19 santuokos metų. Buvau susitaikiusi, kad mums nelemta turėti vaikų. Ir staiga..... slapta nusipirktas testas parodė - II smile.gif Žinoma patikėti buvo sunku, nors ką ten slėpti, aišku tikėjau smile.gif Nusipirkau dar du testukus. Visi teigiami. Aš to Jums visoms, kuo nuoširdžiausiai linkiu  victory.gif

sveikinimai 4u.gif
Kaip suprantu "iveikete nevaisinguma" tai pastojote naturaliai?
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 03 03, 18:29)
sveikinimai 4u.gif
Kaip suprantu "iveikete nevaisinguma" tai pastojote naturaliai?


Ačiū. Taip, natūraliai. Tik prie 5 metus pašalino 3 miomas, jos taip galėjo būti kliūtis pastoti.
Atsakyti
Noriu ir as prisijungti prie jusu visu ir papsakot savo istorija.
Pries 2 metus pradejome nesisaugoti ir laukti stebuklo, bet deja...iki tol naudojau Nuvaring zieda. Kai pradejau nebesisaugoti menstruacijos nereguliarios...prasidejo pasilankymai pas ginekologus..kiek as ju perejau nebesuskaiciuosiu, bet ne viena ir ne du...ir kaip nekeista visu nuomone skirtinga, patarimai skirtingi... siule pasidaryti hormonu tyrimus... oi kiek tai kainavo, bet pasidariau..tyrimai rode,kad nevyksta ovuliacija,o tai pasake tiesiai sviesiai pastoti faktiskai neimanoma...tuomet buvo atvertos vaisingumo klinikos durys...ten ta pati pasake tik reikejo is naujo hormonu tyrimus daryti nes buvo praeja 8 men po anu tyrimu...po tyrimu man paskyre dufastona ir saked darbuotis...deja, bet... dar kiek laikui praejus nuejau pas kita paprasta ginekologe ji man pasake taui dufastonas niekada nepades pastoti...tuomet ji meciau... ir vel menesines kada buna kada ne taip ir tesiasi...3 men nesulaukus menstruaciju nuejau vel pas kita ginekologa...pas Siauli (Klaipedoje) ir ka jis man patare pasidaryti laparaskopija diagnostine kuria ivertintu kiausintakiu praeinamuma, kiausides, taip nustatyti ar yra policistines kiausides...ir ka pasiryzau... operacija truko apie valanda..aisku bijojau, bet pasiryzau...operacijos metu nustate yra policistines kiausides, kiausintakiu praeinamumas geras..atliko kiausidziu drilinga...po operacijos pasake planuoti ir per 3-4 ciklus turi pavykti....operacija vyko spalio men. pooperacijos i penkta diena susirgau menesinemis. veliau ciklas 28 dienas kaip laikrodis...ir ka sausio meen teigiamas nestumo testas nestuke.gif smile.gif tai va mano tokia istorija...patikekite kai pamaciau teigiama nestumo testa netikejau, bet...ir turiu nuomone kiek gydytoju tiek nuomoniu...gerai kad nepasiryzau pasilikti vaisingumo klinikoje buciau hormonus i save bet nauda kokia butu buvusi garantijos jokios...
Atsakyti