Na papasakosiu ir as savo istorija,vis daugiau vilties kazkam bus. Iki 18 m pas mane buvo labai nereguliarios mm,mane pagulde i ligonine,islaike visa savaite ant tyrimu,ir nusprende daryti laporoskopija,ziureti kas ten darosi.Po operacijos man buvo grieztai pasakyta kad apie vaikus as galiu pamirsti,nes ten ka jie pamate,pastoti sansu nera.Asaru buvo daug,bet as nepasidaviau ir susiradau gera ginekologe,kuri mane priziurejo kaip savo vaika.Vel kartojom visus turimus pinigai ejo nesvietisku greiciu,nes tyrimai buvo brangus. Tada ji nusprende kad mes vistiek sutvarkisim mm cikla. Ir buvo taip: kol tabletes geriu viskas gerai,tik nustoju jas gerti ir mm vel sutrinka,taip geriau 4 metus su bandymais pastoti,bet deja. Po 4 metu as pagalvojau kad kai bus taip,jei dievas neduoda reiskias taip turi buti,ir nustojau vartoti vaistus sausio men (kaip dabar atsimenu)
ir ka jus galvojate birzelio pabaigoje as pastojau,bet organizmas buvo toks melagis kad as dar 3 men sirgau mm. Kai 4 men nebeatejo mm as nuejau pas savo gine ir ji man echoskopu parode kai mano maziukas man mojuoja,jam jau buvo 16 savaiciu. Pirmas gime sveikas berniukas.
Antro vaikelio mes negalejome susilaukti 7 metus ,vel gydymo kursas kartojosi ir kartojosi,bet atejo diena kai man staigiai prireike kojos sanario operacijos (nes nebepaejau) ir po operacijos kai buvo israsyta labai daug vaistu,as pasitarus su gyd. nutraukiau vel savo gydyma,ir po kita men pastojau.Antra gime sveika,bet labai isdykusi mergaite
Mes su vyru buvome labai laimingi ir sakem uzteks,daugiau nieko nebedarysiu,nes daugiau vaiku nebenorejom,bet kaip sakoma ''dievas vel is musu pasisaipe '' ir po dvieju metu mus su vyru netiketai nustebino teigiamas nestumo testas, Gime trecias berniukas.
Taip kad nepraraskite vilties ir viskas bus gerai.