QUOTE(noblissima @ 2015 03 04, 18:53)
Aciu uz grazius linkejimus
kad tik jie issipildytu
Ir as to pacio jums linkiu
Is tavo pasakojimu, manau, kad tikrai pastosit tik laiko klausimas kada. Mums A.J. abiem nustate vienoda priezasti - per jautrus esam ir to pasekme - blogai pasisavinamos i organizma maisto medziagos. Dėl to buvo man keista, bet gerai nors tiek, kad ne visiems ta pati sako
Dėl manes - tai manau viskas gerai, bet mano vyrui yra daug bedu su jo reikaliukais, uzdegimai visokie ir t.t. - todel truputi abejoju, kad blogas jo turtas vien dėl blogo medžiagu pasisavinimo. Bet kaip sakoma visos ligos nuo minciu, o musu atveju, galime sakyti, A.J ir nustate, kad priežastis tokia, todėl visko gali būti. Be to - homeopatija nustato pačią priežastį ir ją gydo, o tradicine medicina - dazniausiai nesigilina labai ir gydo paskemes, nes taip greiciau. O siais laikais mes norim visko greitai dabar ir cia
(ir as pvz taip noriu). Kol kas musu tolimesni zingsniai issiaiskinti ka sako tradicine medicina. Apsilankem pas Sruogi -to pasekoje vyrui darys cistoskopija bei laukiam vizito pas Žilaitiene. Mano nuomone - tradicine medicina ir naturali medicina viena kitai nekenkia. Pas A.J. mums tenka lankytis kas menesi. Ir kas karta organizma "perskanuoja" is naujo, tik tie taskiukai kiekviena karta reiskia kazka kita. Net nezinau ka pasakyti del A. J. Mano nuomone, jis nori padeti, ir jo gydymas padeda, tai tik laiko klausimas. Taciau, deja, tas laikas gali buti ilgas nuo 3 men iki 3 metu, o kadangi galimi 3 metai truputi per daug -bandysim prisisaukti vaikeli ir kitais budais.
Beje, mano vyras irgi nenorejo ir nelabai patenkintas vaziuoja (nors toli mums nereikia vaziuoti, esam is Vilniaus), ir kartais pasipykstam, bet dar jis vis kencia
(ir apskritai jam sunkiau prisiversti eiti gydytis, tirtis, todel reikia man deti pastangas, kad jis nesustotu ir gydytusi)
Tavo atveju as siulyciau nuvaziuoti i Naprotechnologijos klinika (Lenkijoje artimiausia). Pati galvoju ja aplankyti, nepaisant to, kad toks gydymas labiau koncentruotas i moteris.
Laikykimes. Askritai man nejauku apie tai sneketi (ir mazai kam pasakojames apie tai), bet dziaugiuosi, kad yra toks forumas ir galime viena kita palaikyti.
Tikiu, kad anksciau ar veliau tikrai musu lukesciai issipildys su kaupu, aisku noretusi, kad tai ivyktu kuo greiciau
todel as irgi mastau gal dar pas kokia gydytoja nueiti,gal ji kazkokia nauja priezasti surastu, nes taip norisi tu greitesniu rezultatu, o dar kai pas mane ciklas ilgas ir nereguliarus, nors toks buvo nuo paciu pradziu, isskyrus ta laikotarpi, kai KT vartojau, bet vos pabaigus vel situacija ta pati, tai man kai patare pagerti KT, kad sureguliuoti cikla,kad atsipalaiduoti ir negalvoti apie vaikeli, tai kazkaip truputi juokinga man ta mintis, nes ciklo nesureguliavo nei viena karta kiek geriau, o kai ko nors labai troksti, tai sunku apie tai negalvoti...
Bet nepaisant to tikiuosi geriausio
Del A.J. kol kas sunku dar man susidaryti kazkokia savo nuomone, nes atsiliepimu merginu visokiu girdejau, bet taip pat tikiu, kad tradicine medicina nemaiso netradicinei, todel kol kas dar pameginsim pavaikscioti pas ji. Nors siaip viena teigiama dalyka pastebejau,kad plaukai ne taip slenka, nes pries tai jokios priemones nepadejo, tai bent jau kazkas gero yra
Beto dabar darausi OT, bet nesuprantu ar jie nepakankamai jautrus, taciau nerodo, man jie ovuliacijos
Nors tiek ginekologe, tiek VK klinikoj echoskopu ziurejo, sake vyksta, tai va dabar ir galvoju ar jos nelabai norejo isigilinti i tai (VK is karto patare daryt IUI ir stimuliuoti), ar anksciau vyko, o dabar nebe, o gal tiesiog tik praeita cikla jos nebuvo... Bet jeigu nevyksta, tuomet jau butu kazkas konkretaus, kodel negalime susilaukti vaikelio...
Kas liecia vyro turta, tai su metais kaip bebutu gaila jis negereja, bent jau musu atveju, taip yra, nes pries pora metu buvo rezultatai puikus, o dabar jau truksta iki normos, tai jis atsisake alkoholio ir rukymo, bent jau kuriam laikui
tai antra IUI darant rezultatai jau buvo geresni, dar po to gere Welmann conception. Aisku, kai rimtos problemos tai papildai gal ir nepades, taciau viska sudejus i viena vieta, gydytojo rekomendacijas, sveikesni gyvenimo, buda papildus jau sita galima ir pasiekti
O del Napro klinikos, tai buvo atejusi tokia mintis, bet dar pati nesu del jos tikra, tai vis dar apsvarstymuose del jos
O issipasakoti visada yra gerai ir tikrai lengviau,kai yra zmoniu isgyvenanciu panasius jausmus, jie vienas kita tikrai gali geriau suprasti ir palaikyti. Ir nors mes taip pat nepasakojam visiems is eiles, kad negalime susilauktu vaikuciu, taciau artimiausi zmones zino, kad ju nera ne del to, jog nenorime.... tiesiog tam kad nebutu bereikalingu klausimu kiekviena karta, jiems pasakeme, kad nepavyksta.... o beto kai jie zino problema, tai nugirsta ka nors, kas kazkam padejo susilaukti vaikelio ir is karto skambina man pasakoja
, taip informacijos daugiau galima gauti
Tikekime, kad viskas bus gerai, kad issipildys musu svajone ir tikiuosi neteks laukti dar 3 metus (nes tuometu laukimo stazas jau butu 10 m. kiek daugoka sakyciau
) Todel tikiu, kad mano laimingas skaicius yra 7, todel siais metais tikiuosi, kad sulauksiu geros zinios
O jums tikiuosi, kad tiek metu laukti tikrai neprireiks ir taip pat dar siemet suzinosit savo geraja naujiena ir tada jau galesim paplepeti ne apie tai ka daryti, kad
, bet kokie pojuciai buna, kai tavyje plaka dar viena sirdele