QUOTE(Marmaledas @ 2013 09 25, 20:05)
.
Dar paskaitinėjau apie astrus tuos- kodėl jie ten toki žemi? pas mane bordo ir baltas apie 150cm graibosi, šviesenis alyvinis ir iki 2m kartais pavaro, o tas žemaūgis vėlyvukas gražiai melsvai violetinis- iki užpakalio beveik, na api e80cm kažkur, o rašo ūgius mažiukui mano 0,50, aniems 1,20m tik Gal prastoj žemėj link dangaus greičiau skverbiasi Patinka man ši gėlė, tik kad baisiai vėlai pradeda žydėt- dar tik dabar, o baltas ir žemasis dar net nesiskleidžia
Dar paskaitinėjau apie astrus tuos- kodėl jie ten toki žemi? pas mane bordo ir baltas apie 150cm graibosi, šviesenis alyvinis ir iki 2m kartais pavaro, o tas žemaūgis vėlyvukas gražiai melsvai violetinis- iki užpakalio beveik, na api e80cm kažkur, o rašo ūgius mažiukui mano 0,50, aniems 1,20m tik Gal prastoj žemėj link dangaus greičiau skverbiasi Patinka man ši gėlė, tik kad baisiai vėlai pradeda žydėt- dar tik dabar, o baltas ir žemasis dar net nesiskleidžia
nieko nebus. pati turiu suni, kate ir pora mazameciu... per daug rizikinga. dicke jau yra laukuose ta piemeni paciupinejus
QUOTE(leliumai @ 2013 09 25, 21:29)
Turėtų pakakti kelis kartus paprašyti - žmonės paprasčiausiai nesusimąsto daržus augindami apie kitų gėlynus. Aš iš pradžių irgi galvojau, kad turi susiprasti, juk mato kur vištos eina, ką daro. Bet pora kartų mandagiai paprašius viskas išsisprendė ir tvorai aplink visą kiemą taupyti neprireikė
pas mus dienom zmones vaziuoja i darbus, i Vilniu. ryte isleidzia ir nieks tu gyvunu cia nedaboja. vakare gryze po darbo susigena. taigi nelabai kas mato ka tie gyviai per diena veikia.
pries kelis metus buvo pas mus i kiema piktas gaidys isisukes. tai jau ejau bartis, nes vaikesi vaikus aplink nama. dicke bijojo viena i lauka eiti. ir as bijojau, nes ir mane puldavo. tai pro duris tik grebliu ginkluota iseidavau. kelis kart tuo grebliu ir uzvanot teko tai va sitas gaidys jau dingo. turbut puode...
-------------
nu astrams turbut jau amba- nebes. iki -6 stuktelejo. puse siltnamio ( kita puse spejau nuskint) saldytu pomidoru. vos dantu neissilauziau bandydama atsikasti.
apie maloniai praleista laika skutant masina isvis patyliu