QUOTE(Dalelė @ 2014 03 30, 16:36)
aš kantri, galiu ir užsiauginti nuo 0, jau nemažai augaliukų turiu taip pasiauginus. Pušeles irgi nuo 10cm aukščio smilgelių auginamės- jau apie 150cm graibosi viena kita, bus ir jų ten iškelta, bet dar ne dabar.Žemė ten derlinga, žemė su smėliu, nes gilinta upelio vaga ir užmesti ir išlyginti krantai, bet laidi vandeniui, neužmirksta niekad. Vaizdo noriu- juostos- žalios, margos, žydinčios, ir kad pro ją niekas nevaikščiotų nei žvejot nei spoksot. Hortenzijas esu mačius soduose šiaurinėj namopusėje, atviroj vietoj vėjų pagairėj-nerealaus dydžio tvora gavosi- man tas vaizdas patiktų ir pas mane. Nuo šiaurės vėjų anapus kranto medžiai saugo kažkiek, upelis neplatus, nedidukas sakyčiau, kartais patvinsta, tai tas užliejamas kampas kitaip jau apsiželdintų, visur kitur- kaip sala gaunasi. Dėl budlėjų jau patarė, kad vargs ten, nes išlaužys vėjai, tai ieškosiu joms kito kampo.
Dabar rūpi kaip sėklas daiginti reikės- kitą savaitę jau laukiu atvykstan, šią nesulaukiau kažkaip, tai sakė siųs iš naujo.