Gal kam reikia tokiu gėlyčių. Kaina 1-3Lt. Vilnius
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 03 17, 18:42)
Kas yra kas kairėje puslapio pusėje ir tame stulpelyje yra visa info ( tiesa, adresas paprastas - geles@daugiametes.lt ).
Ačiū už patarimą,viskas čia būtų aišku,tik kad registracija nepavyksta.Pirmas toks atvejis,tai prisijungimo vardas netinka,tai e.paštas negerai užrašytas ,taip ir nepriima manęs.
QUOTE(grenda @ 2014 03 19, 11:05)
Sveikos merginos , nusipirkau Frezijų svogūnėlių ir norėjau pasodinti lauke, bet internete lyg ir rašo, kad jos kambarinės. Taigi pasimečiau ką man su jom daryti? Gal kuri auginanti patars ?
Kad ir tinkama temperatura lauke butu, manau greitai ju nebeliktu - vejas isvartytu - labai jau jie kudi auga As namie susisodinau
[attachmentid=231602]
QUOTE(grenda @ 2014 03 19, 12:05)
Sveikos merginos , nusipirkau Frezijų svogūnėlių ir norėjau pasodinti lauke, bet internete lyg ir rašo, kad jos kambarinės. Taigi pasimečiau ką man su jom daryti? Gal kuri auginanti patars ?
as lauke buvau sukisusi, tai niekas neisaugo ir net svoguneliai stebuklingai dingo itariu kazkas suede, sakau gal skanus buvo geriau pati buciau uzkrimtusi
QUOTE(Virgale @ 2014 03 19, 19:40)
Labas vakaras, labai noriu suzinoti, ir jusu paklausti, naujuose namuose kieme radau augala, bet as nepazistu, ar tai gele kokia daugiamete , ar tai tiesiog zole tokia isikerojusi. As tiesiog apravejau ta vieta ir stebiu, kas augs. O gal kuri mergina atpazista kas tai auga ?
Man cia labai panasu i Ragane.
gal kas apie lubinus galėtų apšviesti- kada sėti, ar patys užsisėja, ar labai plečiasi ir pan. Nes sėklų pasiūla nemaža, o kaip jie auga ir nerandu info.mąstau ar gėlyne daryt lubinų salą, ar geriau kur pakraštyje, kad galėtų į pievas paskui plėstis, jeilabai vislūs. O aukščiai jų tikrai taip labai gali skirtis? nes vienus visai žemučius rašo, kitus- apie metrą netgi ir aukštesni.
Iš sodybos atkeliauja žinios, kad iš žemės puolė lysti jojon mano sukištas visokis gėris. Ypač nudžiugino praeitais metais augalynan atkeliavę česnakai-visokiausieji bei didieji skudučiai. Prasidėjus augaliukų atkutimui kaip ir laikas būtų imtis planuotųjų persodinimų, bet kitą savaitę vėl atvės: naktį minusas, dieną beveik minusas. Ką daryti? Dar palaukti? Ar pulti persodinti?
Pas mus tai slapia, nesinori dar ranku kisti Nebent bandutes kepti
Jei liatris gyvas, tai jau turejo buti isdyges ar dar jam anksti. Pernai du nukainotus pasodinau, bet kol kas gyvybes nematyti
Gal kas krina auginate, nesusilaikiau ir vakar nupirkau, o ka dabar daryti - neisivaizduoju
Jei liatris gyvas, tai jau turejo buti isdyges ar dar jam anksti. Pernai du nukainotus pasodinau, bet kol kas gyvybes nematyti
Gal kas krina auginate, nesusilaikiau ir vakar nupirkau, o ka dabar daryti - neisivaizduoju
Kriną galima apskritus metus vazone kambaryje auginti. O galima vasarai pasodinti lauke. Mes taip visas tokias išnešam, rudenį vėl į vazonus ir namo..
Tik į lauką dar per anksti. Panašiai apie gegužės mėn. Turi žemė dar sušilti.
Tik į lauką dar per anksti. Panašiai apie gegužės mėn. Turi žemė dar sušilti.