Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės, VIII tema

turiu pertekliaus geltonu neaukstu irisu
user posted image
gal ka domina
mainai
arba kelius litukus
siuntimas
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2014 03 12, 13:02)
Suaugęs jukos augalas persodintas į naują vietą tais metais tikrai nežydės.
Vilkdalgiai sibiriniai tikėtina, kad jau šiemet.
Jonažolė sprogsta vėlokai, tad dabar panašu, jog ji nušalus. Bet nereikia palaidoti dar jos..tikėtina, kad tai apgaulė. Ji pakankamai kantri.

Ačiū, Regila, nuraminot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2014 03 10, 11:57)
Dotnuvos projektuose pašariniai motiejukai „parsiduoda“. Pašariniai nuo dirvinių gerokai skiriasi. Dirviniai – aukštesni ir gražesni. Bet į matricinę pievelę jų neįsileisčiau – okupuotų ir pievelę, ir žemes aplink.
Netikiu, kad žiema jau suvisam išėjo. Gali dar ir pašalti, ir pasnigti. Svarstau, ką daryti su durpių apklotais – nukloti jau ar dar palikti. Jei paliksiu, po izoliaciniu sluoksniu esantys augaliukai gal dar nesupras, kad jau atšilo ir susitūrės nuo per ankstyvo dygimo. Bet gali ir suprasti, o supratę nušusti... O jei nuklosiu, augaliukai (česnakai pagrinde) gali pradėti dygti, o išdygę gali susilaukti ir šaltuko. Kaip jūs manote?

Tu cesnakus dengei? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2014 03 13, 09:00)
Tu cesnakus dengei? blink.gif

Česnakus (olandiškus) pirkau praeitą rudenį ir laikiausi instrukcijų, surašytų ant įpakavimų.
Atsakyti
Labukas merginos,reikia patarimo,turiu daug įvairių lelijų,svajoju apie naują gėlyną,taigi ką pasiūlytumėt joms į kaiminystę,?gal turite ką gražaus pasidariusios?
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 03 15, 20:40)
Labukas  merginos,reikia patarimo,turiu daug įvairių lelijų,svajoju apie naują gėlyną,taigi ką pasiūlytumėt  joms į kaiminystę,?gal turite  ką gražaus pasidariusios?

Labai gražu, kai žydi vien lelijos. Skirtingų, bet tarpusavyje derančių spalvų. O lelijos derinamos su katilėliais, snapučiais, rusmenėmis, šalavijais, rožėmis, pentiniais. Miško lelijos gražu su astilbėmis, paparčiais. Aš kažkada jas sodinau su viendienėmis.
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 15 kovo 2014 - 21:06
Ačiū už patarimą ir gražuolių lelijų pasirodymą, thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 03 15, 20:40)
Labukas  merginos,reikia patarimo,turiu daug įvairių lelijų,svajoju apie naują gėlyną,taigi ką pasiūlytumėt  joms į kaiminystę,?gal turite  ką gražaus pasidariusios?

Gal čia rasite atsakymą 4u.gif http://www.sodelis.l...nems-svita.html
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 03 15, 21:03)
Labai gražu, kai žydi vien lelijos. Skirtingų, bet tarpusavyje derančių spalvų. O lelijos derinamos su katilėliais, snapučiais, rusmenėmis, šalavijais, rožėmis, pentiniais. Miško lelijos gražu su astilbėmis, paparčiais. Aš kažkada jas sodinau su viendienėmis.
My Webpage
My Webpage

Grožiai pas tave thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2014 03 16, 22:07)
Grožiai pas tave  thumbup.gif

Kažkada taip buvo tongue.gif . Dabar jau viskas kitaip ax.gif Reikės pavasarį ir vasarą prabėgti su fotoaparatu ir daugiametes gėlės įamžinti blush2.gif O tai vis rožės, rožės... kaktusai ir orchidėjos lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,merginos gal atsiras tokių,kurios lankosi puslapyje ''Dideli,nauji gėlyna''ten daugiamečių gėlių katalogai, kainos ir užsakymai,bet aš jau keletą dienų bandau prisiregistruoti,nieko nesigauna,nesukuria sąskaitos, o be jos nieko negaliu užsisakyti ir nerandu jokio adreso wub.gif gal aš ir blondinė ,bet su tokia problema susidūriau pirmą kartą blush2.gif .Gal kas turite e. pašto adresą ? ar galite ką patarti,kaip kitaip su puslapio šeimininke susisiekti,būsiu dėkinga,rašykite į a.ž.
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 03 17, 13:38)
Laba diena,merginos  gal atsiras tokių,kurios lankosi puslapyje ''Dideli,nauji gėlyna''ten daugiamečių gėlių katalogai, kainos  ir užsakymai,bet aš jau keletą dienų bandau prisiregistruoti,nieko nesigauna,nesukuria sąskaitos, o be jos nieko negaliu užsisakyti ir nerandu jokio adreso wub.gif gal aš ir blondinė ,bet su tokia problema susidūriau pirmą kartą blush2.gif .Gal kas turite e. pašto adresą ? ar  galite ką patarti,kaip kitaip su puslapio šeimininke susisiekti,būsiu dėkinga,rašykite į a.ž.

Kas yra kas kairėje puslapio pusėje ir tame stulpelyje yra visa info ( tiesa, adresas paprastas - geles@daugiametes.lt ).
Atsakyti