Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės, VIII tema

QUOTE(rim @ 2014 02 24, 15:51)
Mes tai šiam reikalui turim tokį geležį su spyruoklėmis galuose, vietoj peilio jis įsistato į žoliapjovę ir praeini veją. Aišku be surinkimo dėžės. O po to visą tą iššukuotą šieną aš ant daržo susikloju, aplink medžius, krūmus ir man jis tarnauja iki kol pradedam pjaut veją ir atsiranda šviežaus mulčo smile.gif

g.gif nebuvo pas mane zoliapjovej tokio priedo. speju nelabai pritaikoma butu g.gif
QUOTE(jot.ka @ 2014 02 24, 16:59)
nu va, užsiėmiau lukštent veronikūno žiedynus, tai, ką radau sukėlė įtarimų, kad čia vargu ar sėkla, pagooglinau, ir ramu, anei vienos vienintelės sėklelės. reiks pavasarį atidžiau žiūrėt ką raunu, gal rasiu sėjinukų.

as taip viltingai ravesiu po perovsvkija, nes velai nukirpau nuzydejusia. buvo kazko labai daug pribyreje. narsiau nete-nieko neradau apie ju dauginimasi, bet pasvajosiu, kad tai buvo seklos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 24, 13:47)
šiam kartui pasidėjau ant akių makedoninę buožainę, žiognagę ir patagoninę verbeną  bigsmile.gif

Gaudvile, jei ne paslaptis kur gavote pirkti patagoninę verbeną? Labai jos ieškau ir nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 02 24, 17:33)
as taip viltingai ravesiu po perovsvkija, nes velai nukirpau nuzydejusia. buvo kazko labai daug pribyreje.  narsiau nete-nieko neradau apie ju dauginimasi, bet pasvajosiu, kad tai buvo seklos biggrin.gif

o kaip ji dabar atrodo? Maniškės du krūmeliai prie pažemės jau brinkina pumpurėlius

QUOTE(Dalelė @ 2014 02 24, 18:33)
Gaudvile, jei ne paslaptis kur gavote pirkti patagoninę verbeną? Labai jos ieškau ir nerandu  blush2.gif

Čia perku wink.gif
Atsakyti
Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 24, 18:50)
o kaip ji dabar atrodo? Maniškės du krūmeliai prie pažemės jau brinkina pumpurėlius

nezinau, nes yra pakliuvusi i apklotus tarpe roziu. kazkur uzkapstyta. reiktu specialiai pakilnot, paziuret. bet kiek pamenu- pernai ji man laaabai velai atsprogo- jau net apraudojus buvau. ryt paziuresiu. viena mergiote iskrito su vejaraupiais, tai nieko neveikiu- tik laiks nuo laiko isbegu patikrint kas daros gelynuose. nu ir smegenis nuo zirzimo issivedint.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 02 23, 10:37)
merginos, gal zinote kokia cia gele, Aciu 4u.gif

Patarkite prasau kas cia per daugiamete gylyte gavau dovanu o pavadinimo niekas nezinom , aciuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 02 24, 19:57)
Patarkite prasau kas cia per daugiamete gylyte gavau dovanu o pavadinimo niekas nezinom , aciuka 4u.gif

matyt nieks nezino, jei atsakymo ner smile.gif
man pasirode panasi i uolaskele( ir is kur ji tokiu metu laiku?), bet nelabai aiski foto.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 02 23, 10:37)
merginos, gal zinote kokia cia gele, Aciu 4u.gif

Panaši į "Dumplūninę nikandrą", bet sunku matyti iš nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 02 24, 13:16)
Oj, knipofiju vaizdelis pas mane analogiskas. pernai buvo geresnis.
cia Jums per metus i tokio dydzio sodinukus sejinukai pavirto?

na šiandien pakilnojau,tai visi lapai tokie kažkokie g.gif
aha per metus,kažkaip labai man jos augo,tik po daug aš jų čia susodinusi

QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2014 02 24, 13:47)
kaip man galva rodo  smile.gif  tos Knifofijos  atžels nuo apačios  g.gif tai koks skirtumas kokie tie lapai g.gif  pas mane žali bet vistiek sukritę, tai juos reiks pjaut žemėn  g.gif svarbu kad tik nebūtų išalusios  4u.gif

va ką rašo Loretos soduose:Prieš žiemą rekomenduojama lapus suimti į viršų. Trečdaliu patrumpinti ir lengvai surišti, kad žiemą neprilytų į skroteles ir jose nesušaltų vanduo. Tokiu būdu knipofijos bus apsaugotos. Žinoma, nereikia pamiršti pamulčiuoti ir šiek tiek apkloti šakomis. Pavasarį, nutirpus sniegui, atrišti ir paleisti lapelius.
vadinasi kažkiek dabar pakirpsiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 24 vasario 2014 - 21:09
QUOTE(Vobla @ 2014 02 24, 18:33)
g.gif  nebuvo pas mane zoliapjovej tokio priedo. speju nelabai pritaikoma butu g.gif

Perkant žoliapjovę ir pas mus nebuvo to priedo. MB vėliau jį nusipirko pas žoliapjovių pardavėjus. Kai pradėjom ieškot aeratoriaus išsinuomot ir niekur negavom, kažkas patarė, kad yra tokie daiktai. Tik aišku reikia tiksliai pagal žoliapjovės modelį parinkt. Jei teisingai pamenu tai MB vežėsi pjūklą išsiėmęs, kad tiksliai tokį kokį reikia nusipirkt g.gif Ir ten tos spyruoklės yra keičiamos, tai jų galima iš kart papildomų nusipirkt, nes mums tik du sezonus/aeravimus atlaikė ir sudilo, tada keitėm. Vejos pas mus gal kokie 8a.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim: 25 vasario 2014 - 09:51
QUOTE(rim @ 2014 02 25, 09:48)
Perkant žoliapjovę ir pas mus nebuvo to priedo. MB vėliau jį nusipirko pas žoliapjovių pardavėjus. Kai pradėjom ieškot aeratoriaus išsinuomot ir niekur negavom, kažkas patarė, kad yra tokie daiktai. Tik aišku  reikia tiksliai pagal žoliapjovės modelį parinkt. Jei teisingai pamenu tai MB vežėsi pjūklą išsiėmęs, kad tiksliai tokį kokį reikia nusipirkt g.gif Ir ten tos spyruoklės yra keičiamos, tai jų galima iš kart papildomų nusipirkt, nes mums tik du sezonus/aeravimus atlaikė ir sudilo, tada keitėm. Vejos pas mus gal kokie 8a.

aisku 4u.gif reiks pasidomet g.gif
------------
Apziurejau perovskia- tikrai jau bunda blink.gif net keli lapukai issproge blink.gif negalejau patiket, ciupinejau ar sviezi, ar ne nuo pernai uzsilike... bet va apacia jos stipriai pamulciuota vejos zole, o si susalus i leda. kazin ar nepakenks toks kontrastas g.gif unsure.gif
Atsakyti
apie tuos papildomus peilius žoliapjovėm domėjausi,mūsų kraštuose aeravimui ir skarifikavimui 160lt,universalus visų tipų modeliams 4u.gif
Atsakyti