Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės, VIII tema

QUOTE(vobla @ 2014 02 10, 09:14)
g.gif  pas mane  visas sklypas- kopos biggrin.gif
bet gal jos dar kazko neisikabino? g.gif  prisiminiau, kad pernai viena poavize kurmis isverte isvis velniop-  radau gulincia ant sono, plikomis saknimis. jei butu geras saknynas, vargu bau ar butu isvertes g.gif

Ir pastebėjau, kad jos nemėgsta dalijimo ir persodinimo - bent pas mane. Pirmus metus pasodinus tupi užsispyrusios ir vieną kitą "plauką" išleidžia, o jau kitais metais būna augimo šuolis mirksiukas.gif

Jei kurmis išvertė, tada šaknys buvo tikrai neįsikabinusios. Aš savo kai dalinau, tai ant kastuvo siūbavau kaip nendė, nes jis net nesmigo į šaknyną - toks didelis ir tvirtas šaknų gniužulas buvo. Tik vyras sugebėjo išlupt gabalą, kurį aš dar kartą su kastuvu padalinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 10 vasario 2014 - 13:22
QUOTE(mumrikas @ 2014 02 10, 13:20)
Ir pastebėjau, kad jos nemėgsta dalijimo ir persodinimo - bent pas mane. Pirmus metus pasodinus tupi užsispyrusios ir vieną kitą "plauką" išleidžia, o jau kitais metais būna augimo šuolis  mirksiukas.gif

Jei kurmis išvertė, tada šaknys buvo tikrai neįsikabinusios. Aš savo kai dalinau, tai ant kastuvo siūbavau kaip nendė, nes jis net nesmigo į šaknyną - toks didelis ir tvirtas šaknų gniužulas buvo. Tik vyras sugebėjo išlupt gabalą, kurį aš dar kartą su kastuvu padalinau smile.gif

turejau tokia minti, kad ji persodinimo ir dalijimo nemegsta. ziuresiu kaip siemet bus. pernai dar viena sodinau - toki jau didesni kera- gal sitas geriau isigyvens g.gif
Atsakyti
Kuri nors bandete uzauginti pentiniu is seklu, siemet nusipirkau, idomu, kaip ten ir kada seti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 02 17, 15:53)
Kuri nors bandete uzauginti pentiniu is seklu, siemet nusipirkau, idomu, kaip ten ir kada seti? blush2.gif

aš pernai sėjau,ne kažkas man gavosi g.gif
Pentinai
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 17, 16:21)
aš pernai sėjau,ne kažkas man gavosi  g.gif
Pentinai

normalus tavo pentinis, juk pirmametis, va šiemet jau bus kitas dydis,kitas stambumas smile.gif, paliksi žiedynus- galimas daiktas dar ir sėjinukų rasi. pas mane pentiniai ir žolyne ir gyvatvorėj dygsta.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
As pernai is seklu iauginau pentinius, tik va kad pirkau baltos spalvos (turejo buti), bet isaugo melyni biggrin.gif Bet grazus. Stipriai pirmais metais mezydejo, bet zinau kad sekanciais metais daug geriau atrodo jie smile.gif Man tai labai grazios geles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2014 02 17, 17:28)
normalus  tavo pentinis, juk pirmametis, va šiemet jau bus kitas dydis,kitas stambumas smile.gif, paliksi žiedynus- galimas daiktas dar ir sėjinukų rasi. pas mane pentiniai ir žolyne ir gyvatvorėj dygsta.

drinks_cheers.gif Kaip pirmameciai labai faini, ir dar zydejo, as tai siemet buciau net nelaukus ziedu blush2.gif Pirkau miksa, idomu, kas bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2014 02 17, 16:28)
normalus  tavo pentinis, juk pirmametis, va šiemet jau bus kitas dydis,kitas stambumas smile.gif, paliksi žiedynus- galimas daiktas dar ir sėjinukų rasi. pas mane pentiniai ir žolyne ir gyvatvorėj dygsta.

bigsmile.gif tai labai ačiū už pagyrimą ir gerą nuteikimą bigsmile.gif

QUOTE(kuzdaite @ 2014 02 17, 17:38)
drinks_cheers.gif Kaip pirmameciai labai faini, ir dar zydejo, as tai siemet buciau net nelaukus ziedu blush2.gif Pirkau miksa, idomu, kas bus ax.gif

mano irgi buvo miksas,bet lio vienas mėlynas,o kitas lyg baltas buvo g.gif
Atsakyti
ooo as galvojau kad pentinai tai vienmetes geles
pernai ir as pirma kart jas auginau, bet jau neturejau vilties kad jas dar pamatysiu.. bet dabar cia skaitau kad dar jas turiu vilties isvysti ant kiemo..
Atsakyti
o kaip su piliarožėm?
pernai pasėjau,bet labai ilgai neradau joms vietos,tai daigeliai ilgai vargo mažam indelį,paskui išsodinau,kelios žydėjo,o kitos gyveno,bet nedaug tepaaugo g.gif dabar kažkas vargsta,kaži ko šiemet laukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 17, 23:22)
o kaip su piliarožėm?
pernai pasėjau,bet labai ilgai neradau joms vietos,tai daigeliai ilgai vargo mažam indelį,paskui išsodinau,kelios žydėjo,o kitos gyveno,bet nedaug tepaaugo  g.gif dabar kažkas vargsta,kaži ko šiemet laukti  g.gif

Graziu ziedu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 17, 22:22)
o kaip su piliarožėm?
pernai pasėjau,bet labai ilgai neradau joms vietos,tai daigeliai ilgai vargo mažam indelį,paskui išsodinau,kelios žydėjo,o kitos gyveno,bet nedaug tepaaugo  g.gif dabar kažkas vargsta,kaži ko šiemet laukti  g.gif

siemet tikrai subujos ir bus graziu ziedu..
o as taip pat turiu pakuti seklu siu bet vis nerandu vietos joms, nors ju labai noriu smile.gif joms gi kazkokios atramos reikai. o pas mane jau viskas uzramstyta biggrin.gif
Atsakyti