QUOTE(Ex @ 2013 11 03, 11:41)
oi, vobla, nenusimink, čia menkniekis tos vištos
va, pas mus kai dar teritorija nebuvo aptverta, kaimynų kiaulė atėjo.. nu ką ten atėjo - pro praviras duris į kambarį įsirioglino
išstumdė, išvartė viską, niekaip iškrapštyt nesigavo, bandėm ir stumt, ir traukt, tai ji tiesiog užsispyrė, nugriuvo ir guli, poilsiauja kaip viešbutyje..
Bet su kaimynais nesusipykom, nors tas kiaules jie ištisus metus palaidas laiko.. tiesiog nuotykis buvo
Tavo tulpytės prigis, pavasarį sužydės. Dabar gi vistiek jau ruduo, pražus gėlyčių lapeliai ir be vištų pagalbos
mda... pas mus cia aplink visi irgi kiaules laiko, tik kazkaip svariai, uzdarai- nei neitariau, kol pries sventes neisgirdom skerdiko per kaima einancio
vadinasi dar ir kiauliu galiu sveciuose tiketis
va karve karta buvo uzsukus, bet ne i gelynus i darza, ir dar pusyne man sakas pralauze isipainiojus.
----------
o del kurmiu tai dalinkites kokie spastai tikrai verti demesio. eisiu medziot.
------------
del vistu pasikalbesiu, nes pamaciau kame problema: kaimynai patys vistas perino ir gavosi daug gaiduku. tai jie teritorija nepasidalina, po dvi po tris vistas vedziojasi ir tolyn iki manes nuklysta. pamazinus gaiduku skaiciu, palikus bailiausia, manau jos taip toli nuo savu namu nenuklystu. apie vistas nieko neismanau, bet tikiuosi, kad gal mano versija tesinga
kaip jus manot?
-----------
mumrikai, poavizes pas mane dar jaunos, mazos, tai jokio serimosi nepastebejau
. siuo metu jos dar melsvos, zaliuoja, nieko nebarsto