QUOTE(kuzdaite @ 2013 10 23, 00:10)
Pasnipinejau po ta soda kazkiek, turi turi jis kazka tokio, nors atrodo ir saulamegiai augalai auga, bet sklinda vis tiek toks uksmingumas. Rasote kuri savo sodo dienorasti?
Melvenes nieko nieko, grazu man zolinciai, bet kai ju labai daug, tai man ne, tada geriau geles is babutes darzelio
Kas pas Jus dabar nuo sirdies zydi? Pas mane tik astrai ir ziemines (tikslaus pavadinimo nezinau) chrizantemos.
Šį savaitgalį būsiu nebuvusi jau 2 savaites pas savo augaliukus, tad nežinau, ką jie ten dabar daro. Žydi? Guli išsidrėbę (čia ypač rūgčiai būdinga)? Nurudo ar pavirto auksu? Žodžiu, ne man kurti apie juos dienoraščius. O ir anksti dar, nes kol kas jie, o ne aš juos dėlioju. Bet norėčiau juos matyti ir šiame niūriame visiems laikotarpyje. Juose dar liko ir grožio, ir kažkiek gyvasties. Noriu tai įžiūrėti. Estetika yra ne augalų, o mūsų problema. Čia mūsų išmislas.
Gaila, kad tikrai žinančios, o tokių mūsyse tikrai yra, nepasidalina žiniomis apie šviesakričio pasekmes melvenės atveju. Ilgokai patyrinėjus paveiksliukus internete, manau, nors nesu visai tikra, kad perregimumas geresnis gaunasi, kai šviesa krenta į žiūrėtojo pusę. Dar daugiau, - kai šviesa krenta žiūrėtojo žvilgsnio kryptimi, melvenė tūrėtų būti veik nepermatoma. Taip krentant šviesai fotografijų netgi neradau, plius dar nuosava dedukcija prisidėjo, todėl spėju, kad taip ir yra. Kita vertus, koks skirtumas, - persimato ana ar ne, o gal švyti it abažūras ar demonstruoja savo kitas savybes? Jei per dieną gausis ir tas, ir anas, ir trečias, ir ketvirtas, tai jau bus ne spektaklis, o cielas serialas...
Ko visoms palinkėčiau.
O čia melveninis anekdotas. Įsivaizduoju tokią serialo seriją priešais verandą...
Bet kaip sako mano mama apie mylimus meksikietškus serialus, - čia viskas, kaip gyvenime...
Jau išties.
Tai pereiname ant astrų?
vijoleta20, jei astras iš kaimo, tai ne Violeta.