QUOTE(rbkl @ 2013 10 12, 11:06)
AČIŪ
:
Viendienės niekad nepagalvojau, kad jos tokios gražios be žiedų Kelis kartus skaičiau, kad pati tuo įsitikinčiau
Viskas labai gražu Ir toks stebuklas per tris metus...akivaizdu, bet neįtikėtina Ir aš viltį įgaunu... Keletą dienų paskaičius, pažioplinėjus savo gėlynus papildžiau, šiandien, naujais augalais: soruole ,,Hameln", kinišku miskantu, žvaigždėtu kadagiu, skiepytu margalapiu gluosniu
:
Viendienės niekad nepagalvojau, kad jos tokios gražios be žiedų Kelis kartus skaičiau, kad pati tuo įsitikinčiau
Viskas labai gražu Ir toks stebuklas per tris metus...akivaizdu, bet neįtikėtina Ir aš viltį įgaunu... Keletą dienų paskaičius, pažioplinėjus savo gėlynus papildžiau, šiandien, naujais augalais: soruole ,,Hameln", kinišku miskantu, žvaigždėtu kadagiu, skiepytu margalapiu gluosniu
Nėra už ką
Mano akimis viendienių lapija tikrai dekoratyvi ir gan ilgai - nemenkus šalčius atlaiko. Stella D'orro pliusas, kad ji tikriausiai žemiausia iš visų viendienių ir "patikima žydėtoja".
Dėl trejų metų, tai nėra taip, kad prieš trejus metus viskas buvo susodinta kaip yra dabar ir ramiai sau augo. Per tą laiką beveik visos gėlės keliavo iš vienos vietos į kitą ir dar manau ne kartą keliaus Tik spygliuočiai ir lapuočiai liko savo vietose, nes prieš gėlyno susodinimą ilgai galvojom kokio norim vaizdo iš medžių ir krūmų po daug metų.
Jų taip lengvai juk nepersodinsi, ypač paaugusių. Kai kuriuos esam suplanavę karpyt, suteikdami norimą formą, o kitus paliksim augti kaip gamta sutvėrė. Nereiškia, kqd vieni bus idealiai lygiai apkarpyti, o kiti natūraliai "išsitaršę" - tik kažkiek pareguliuosim "ševeliūrą", formą, dydį
Maniškės soruolės šiemet tikrai gausiai žydi, tik reikia iš po katžolės globos vaduot, nes anos per mano nepriežiūrą plėtėsi kur ir kiek norėjo - pats laikas joms jų vietą parodyt
O kalbėdama apie skiepytą margalapį gluosnį jūs turite omenyje sveikalapį karklą `Hakuro Nishiki`? Šitas taip pat mėgėjas augint ilgiausias šakas, tai per metus du kartus karpau negailėdama - ir atrodo gražiau, ir gražiai sutankėja.