QUOTE(Elzė @ 2016 08 04, 19:27)
Sveikos,
gal kas matėte išsinuomuoti tokių vežimų?
kokią įmonę rinkotės?
gal kas Kaune galite pasidalinti atsiliepimais ir kainomis apie perkraustymus?
patys krovejai turi ratukus
Krausciausi Kaune pries savaite.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2016 08 11, 18:05)
O kaži kaip greitai jie dirba?
Na tarkime kiek valandų užtruktų nemažo gyvenamo buto daiktų (baldų + į dėžes jau supakuotų daiktų) sukrovimas, nugabenimas į priešingą miesto pusę ir iškrovimas? Beje į krovėjo valandas kelionės trukmė irgi įskaičiuojama?
Kiek realiai tie kraustytojai saugo daiktus?
Jei kai kurios dėžės kaip nors sužymėtos kaip itin sugotinos (su dužiais daiktais), ar tikrai bus to paisoma, ar geriau jau kiek įmanoma patiems tokius dalykus susivežioti?
Šiaip tai gaila, kad šioje temoje niekas nebesidalina patirtimi su konkrečiomis perkraustymo įmonėmis ar bent jau kaip išsirinkti tinkamiausią. Aš dar tik ruošiuosi pradėti paiešką nuo google... tai bet kokie patarimai būtų naudingi.
O prieš kiek laiko iki planuojamo kraustymosi jau reikėtų konkrečiai tartis su įmone? Ar jie pasiruošę atvažiuoti nors ir rytoj, ar n savaitgalių į priekį jau būna užimti?
mes uzsisakem masina,valanda su dviem krovejai 25 eurai
buvo viskas sudeta i dezes,baldai sunkus /isardyti.saldytuvas,skalbenke,dujine
daug baldu ,sukosi su viskuom dvi valandas kol sudeliojo i masina,iskrove per nepilna val. sumokejau 75 eurus
tikrai verta.nieko nenesiojau,viska patys,del galimai duztanciu daiktu patys perpokavo saugiai,nesiojo is antro auksto nepatogios laiptynes,viska saugiai perveze,iskrove,esu tikrai patenkinta ju darbu,aisku trumpu pasiilsejimu buvo,bet tikrai sunkus ir nepatogus baldai,tad suprantu.
QUOTE(Elzė @ 2016 08 13, 19:36)
Ir man, Smalsute, panašūs klausimai kyla.
Aš prisiguglinau perkraustymo įmonių, bet man labai "kliūva" tas užmokestis už valandą. Gerai, jei šaunūs darbininkai ir dirba, o kas jei tie "o mums moka už valandas"? Tai gali nunešti dėžę ir 15 min ilsėtis....
tikrai taip nera(bent mano atzvilgiu nebuvo)
firma kuri perkrauste,galiu rekomenduoti,vaikinuku nepazystu,sake turi tris komandas,kaip kitos dirba nezinau.bet man pavyko
p.s. veze uz Kauno ribos