QUOTE(irisas @ 2014 08 01, 15:37)
noriu labai labai pagirti patį skaniausią varškės apkepą, nesu skanesnio apkepo ragavus
gaminau pagal šį receptą
Pas mane naminiai kiaušiniai, tai apkepas geltonas buvo, o jau skonis švelnus, kreminis, konsistencija kaip sufle Rekomenduoju Recepte parašyta, kad leisti atvėsti puode, o aš palaikiau gal 1,5 val ant pašildymo, paskui šiek tiek pravėrus dangtį ir dar šiltą išėmiau - niekas nesukrito.
gaminau pagal šį receptą
Pas mane naminiai kiaušiniai, tai apkepas geltonas buvo, o jau skonis švelnus, kreminis, konsistencija kaip sufle Rekomenduoju Recepte parašyta, kad leisti atvėsti puode, o aš palaikiau gal 1,5 val ant pašildymo, paskui šiek tiek pravėrus dangtį ir dar šiltą išėmiau - niekas nesukrito.
Kaip laikyti šiek tiek praverus dangti? Pas mane RDM 90, tai atsidaro visas, ar yra kokia gudrybe? Dekui.