QUOTE(nomke7 @ 2014 02 17, 15:14)
Kazkaip FB gyviau atrodo nei SM si tema
https://www.facebook...as2014/?fref=ts
Tapau ir aš laiminga turėtoja multi-grietpuodžio
Pirmas mano bandymas Tinginių balandėliai.
Reikės:
400 gr. kopūsto;
400 gr. faršo;
100 gr ryžių (aš įdėjau 200 gr, pernelyg daug buvo);
1,5 morkos;
2 v. š. pomidorų pastos;
2v. š. grietinės;
2 stiklinės vandens;
Mėgstamų prieskonių.
Į puodo dugną sudedam kopūstus, ryžius, mėsa ir morkas, pabarstom mėgstamais prieskoniais. Pomidorų pastą ir grietinę sumaišom su vandeniu ir pilam į puodą. Pagal receptą reikia troškinti apie valandą, kadangi pas mane greitpuodis, aš troškinau 30 min.
P.S. ryžius dėjau nevirtus, bet iš vakaro užpiltus vandeniu.
Originalus receptas:
http://mvbook.ru/mai...ltivarke-2.html
Pirmas mano bandymas Tinginių balandėliai.
Reikės:
400 gr. kopūsto;
400 gr. faršo;
100 gr ryžių (aš įdėjau 200 gr, pernelyg daug buvo);
1,5 morkos;
2 v. š. pomidorų pastos;
2v. š. grietinės;
2 stiklinės vandens;
Mėgstamų prieskonių.
Į puodo dugną sudedam kopūstus, ryžius, mėsa ir morkas, pabarstom mėgstamais prieskoniais. Pomidorų pastą ir grietinę sumaišom su vandeniu ir pilam į puodą. Pagal receptą reikia troškinti apie valandą, kadangi pas mane greitpuodis, aš troškinau 30 min.
P.S. ryžius dėjau nevirtus, bet iš vakaro užpiltus vandeniu.
Originalus receptas:
http://mvbook.ru/mai...ltivarke-2.html
QUOTE(melsvaižalia @ 2014 04 03, 11:38)
Vis svarsatau - verta ppirkti tokį daiktą ar ne?
Receptus skaitau - atrodo lyg ir liuks o kaip del el. sąnaudų? ar čia klausimas ne į temą?
Receptus skaitau - atrodo lyg ir liuks o kaip del el. sąnaudų? ar čia klausimas ne į temą?
Pas mane multi/greitpuodis, viskas labai greitai pasigamina. Troškiniai per 15-20 min., plovas per 30 min., sriubos per 15 min., košės per 5 min. (prie to laiko dar reikia prifėti ~5 min., kol susidaro reikiamas slėgis). Aš patenkinta
QUOTE(Beautiful Life @ 2014 03 15, 13:59)
Tapau ir aš laiminga turėtoja multi-grietpuodžio
Pirmas mano bandymas Tinginių balandėliai.
Reikės:
400 gr. kopūsto;
400 gr. faršo;
100 gr ryžių (aš įdėjau 200 gr, pernelyg daug buvo);
1,5 morkos;
2 v. š. pomidorų pastos;
2v. š. grietinės;
2 stiklinės vandens;
Mėgstamų prieskonių.
Į puodo dugną sudedam kopūstus, ryžius, mėsa ir morkas, pabarstom mėgstamais prieskoniais. Pomidorų pastą ir grietinę sumaišom su vandeniu ir pilam į puodą. Pagal receptą reikia troškinti apie valandą, kadangi pas mane greitpuodis, aš troškinau 30 min.
P.S. ryžius dėjau nevirtus, bet iš vakaro užpiltus vandeniu.
Originalus receptas:
http://mvbook.ru/mai...ltivarke-2.html
Pirmas mano bandymas Tinginių balandėliai.
Reikės:
400 gr. kopūsto;
400 gr. faršo;
100 gr ryžių (aš įdėjau 200 gr, pernelyg daug buvo);
1,5 morkos;
2 v. š. pomidorų pastos;
2v. š. grietinės;
2 stiklinės vandens;
Mėgstamų prieskonių.
Į puodo dugną sudedam kopūstus, ryžius, mėsa ir morkas, pabarstom mėgstamais prieskoniais. Pomidorų pastą ir grietinę sumaišom su vandeniu ir pilam į puodą. Pagal receptą reikia troškinti apie valandą, kadangi pas mane greitpuodis, aš troškinau 30 min.
P.S. ryžius dėjau nevirtus, bet iš vakaro užpiltus vandeniu.
Originalus receptas:
http://mvbook.ru/mai...ltivarke-2.html
o koks cia Jusu puodas? pavadinimas koks?
QUOTE(egliene @ 2014 04 03, 15:08)
o koks cia Jusu puodas? pavadinimas koks?
Redmond RMC M110
QUOTE(melsvaižalia @ 2014 04 04, 14:52)
Suprantu, kad čia receptai, o ne apie techninius puodo dalykus tema bet jūs gaminat su šituo puodu, tai geriau žinot negu tos, kurios dar tik ruošiasi pirkti
Į ką reikia atsižvelgt renkantis puodą? T.y. kokios funkcijos labai reikalingos, kokios nepasiteisino, vadinas, nebūtinos?
Ačiū
Į ką reikia atsižvelgt renkantis puodą? T.y. kokios funkcijos labai reikalingos, kokios nepasiteisino, vadinas, nebūtinos?
Ačiū
Čia http://www.supermama...;#entry66310024 greičiau atsakys.
noriu labai labai pagirti patį skaniausią varškės apkepą, nesu skanesnio apkepo ragavus
gaminau pagal šį receptą
Pas mane naminiai kiaušiniai, tai apkepas geltonas buvo, o jau skonis švelnus, kreminis, konsistencija kaip sufle Rekomenduoju Recepte parašyta, kad leisti atvėsti puode, o aš palaikiau gal 1,5 val ant pašildymo, paskui šiek tiek pravėrus dangtį ir dar šiltą išėmiau - niekas nesukrito.
gaminau pagal šį receptą
Pas mane naminiai kiaušiniai, tai apkepas geltonas buvo, o jau skonis švelnus, kreminis, konsistencija kaip sufle Rekomenduoju Recepte parašyta, kad leisti atvėsti puode, o aš palaikiau gal 1,5 val ant pašildymo, paskui šiek tiek pravėrus dangtį ir dar šiltą išėmiau - niekas nesukrito.