https://www.google.l...sGovasgbk7ICoBg
Sveikos!!!
Lietuvoje tai naujiena,bet daugeja isigijusiu si prietaisa "1in10" Tad kvieciame pasidalinti receptais ir patarymais-kaip skaniau,gardziau ir greiciau pagaminti maista seimai
Grietininis pyragas
2 kiaušiniai
150 g sviesto/margarino ištirpinto
200 g grietinės (neliesos)
2 stiklinės miltų
1,5 stiklinės cukraus
0,5 arbatinio šaukštelio sodos
Viską sumaišyti ir kepti Kepimo rėžimu valandą (ar daugiau, pagal poreikį )
Tik labai saldus pyragas gaunasi, rekomenduočiau cukraus kiekį bent iki stiklinės sumažint, o aš saldumynų mėgėja
Originalus receptas
2 kiaušiniai
150 g sviesto/margarino ištirpinto
200 g grietinės (neliesos)
2 stiklinės miltų
1,5 stiklinės cukraus
0,5 arbatinio šaukštelio sodos
Viską sumaišyti ir kepti Kepimo rėžimu valandą (ar daugiau, pagal poreikį )
Tik labai saldus pyragas gaunasi, rekomenduočiau cukraus kiekį bent iki stiklinės sumažint, o aš saldumynų mėgėja
Originalus receptas
Aciukas!
Dar daugiau receptu,prasom
Dar daugiau receptu,prasom
Valio, kokią temą atradau.
Turim ir mes šį puodą. Kol kas gyvenam be el viryklės, tad praktiškai viską tenka gaminti jame. Labai laukiu jūsų receptų, o aš žadu pasidalinti savaisiais ką išbandžiau, kas tiko ir patiko. Beje, žirnių košė gaunasi nereali tame puode Ir šiaip vargo mažiau gaminant jame. O pyragas kapetas jame nepatiko.
Turim ir mes šį puodą. Kol kas gyvenam be el viryklės, tad praktiškai viską tenka gaminti jame. Labai laukiu jūsų receptų, o aš žadu pasidalinti savaisiais ką išbandžiau, kas tiko ir patiko. Beje, žirnių košė gaunasi nereali tame puode Ir šiaip vargo mažiau gaminant jame. O pyragas kapetas jame nepatiko.
Norejau paklausti,koki modeli turite?
O kaip su mesa-ar iseina gerai iskept? Ta prasme,apskrunda gerai?
O kaip su mesa-ar iseina gerai iskept? Ta prasme,apskrunda gerai?
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 10 01, 10:34)
Norejau paklausti,koki modeli turite?
O kaip su mesa-ar iseina gerai iskept? Ta prasme,apskrunda gerai?
O kaip su mesa-ar iseina gerai iskept? Ta prasme,apskrunda gerai?
Puodas
Mano štai šis puodas.
Dėl apskrudimo. Nelabai apskrunda. Daugiau gaunasi minkšta plutele. Na, pvz, šiandien kepiau žuvį džiuvesėliuose. Tai plutelė tikrai nesigavo traški, o tokia minkštutė. Pliusas tas, kad neprisigėrus aliejaus, nes aliejaus ten pyliau vos vos, lašiuką.
Daugiausia troškinius gaminame, sriubas, kepto maisto nelabai (nes vaikas nevalgo).
Šiaip gaminant troškinius, plovą, košes, sriubas tas puodas labai liuks. Ir maistą pašildo greitai ir gerai. Bet va, norint išsikepti bulvių, man jos nesigauna kaip keptuvėje, ta prasme tokios traškios ir apskrudusios. Ir išvirtos bulvės nesigauna normalios, o tokios labiau sukritusios. Bet išvada, kai įsirengsim virtuvę, šį puodą tikrai naudosiu košėms, troškiniams, sriuboms gaminti ir maistui šildyti.
Ai, beje, man nepatiko jame keptas pyragas. Nežinau ar dėl to, kad į tešlą dėjau kepimo sodos ir ragaudama turėjau "kabliuką" prie ko prisikabinti, nes nepakenčiu sodos jokios kepiniuose, aš ją tiesiog jaučiu. Ar dėl to, kad tas pyragas gavosi toks kitoks negu orkaitėje keptas - pyrago viršus nebuvo lengvai apskrudęs kaip orkaitėje, o toks minkštas, truputį drėgnu viršumi nuo garų kurie susidaro puode esant karščiui.
Ką jūs gaminate šiame puode? Kas pasiteisino ir kas ne?
As redmonde kepiau ir zuvi, ir kotletus. Gaunasi apskrude lygiai taip pat kaip ir keptuveje. Svarbu ijungti tinkama rezina ir geriau kepti atidarius dangti. Zodziu galima sgauti tai ko nori, tik reikia eksperimentuoti, kokia programa parinkti, kad uzdarius gaminti, kada atidarius ir pan.
As dar jo neturiu, Ieskau pirkt. Bet gi kainos Lietuvoi Tai ir renku "+" ir "-"
GITULIA,butent Redmonda ir ziuriu,tai kaip sakot-gerai? Nes kur su fritiuru-iskart dfadek 200lt... O mano vaikai megsta visokius ceburekus,fry bulvytes ir t.t.
GITULIA,butent Redmonda ir ziuriu,tai kaip sakot-gerai? Nes kur su fritiuru-iskart dfadek 200lt... O mano vaikai megsta visokius ceburekus,fry bulvytes ir t.t.
Čia juk receptų tema, apie puodus čia diskutuojama http://www.supermama...;#entry64159565
Geriau turinčios pasidalinkit, kaip košytes, sriubytes ir pan. gaminti..
Geriau turinčios pasidalinkit, kaip košytes, sriubytes ir pan. gaminti..
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 10 02, 07:01)
As dar jo neturiu, Ieskau pirkt. Bet gi kainos Lietuvoi Tai ir renku "+" ir "-"
GITULIA,butent Redmonda ir ziuriu,tai kaip sakot-gerai? Nes kur su fritiuru-iskart dfadek 200lt... O mano vaikai megsta visokius ceburekus,fry bulvytes ir t.t.
GITULIA,butent Redmonda ir ziuriu,tai kaip sakot-gerai? Nes kur su fritiuru-iskart dfadek 200lt... O mano vaikai megsta visokius ceburekus,fry bulvytes ir t.t.
Redmondas gerai, pas mane 70 modelis, viskas verda ir kepa puikiai, apskrunda, pasitusina Draugems dviems vyras parveze po 90 modeliuka, jos irgi patenkintos.
Koses, sriubas verdu gana iprastai, kaip ir kituose katiluose, viska dedu is akies. Gaunasi puikiai. I pieniskas koses svarbu tik nepamirsti sviesto koki sauksta idet (ar aliejaus kas megsta) ir piena skiesti vandeniu, kad neliptu is puodo
GITULIA,o kaip mesa gaminat? pirmai tusinat,paskui apskrudinat?
Ziurint kokia. Kotletus pirma kepu, paskui tusinu. Jautienos guliasa dariau irgi taip - paskepinau, paskui uzdejau "tusenie" ilgesniam laikui, gavosi puikiai, minksta.