QUOTE(juliciukas666 @ 2013 10 01, 10:34)
Norejau paklausti,koki modeli turite?
O kaip su mesa-ar iseina gerai iskept?

Ta prasme,apskrunda gerai?
Puodas
Mano štai šis puodas.
Dėl apskrudimo. Nelabai apskrunda. Daugiau gaunasi minkšta plutele. Na, pvz, šiandien kepiau žuvį džiuvesėliuose. Tai plutelė tikrai nesigavo traški, o tokia minkštutė. Pliusas tas, kad neprisigėrus aliejaus, nes aliejaus ten pyliau vos vos, lašiuką.
Daugiausia troškinius gaminame, sriubas, kepto maisto nelabai (nes vaikas nevalgo).
Šiaip gaminant troškinius, plovą, košes, sriubas tas puodas labai liuks. Ir maistą pašildo greitai ir gerai. Bet va, norint išsikepti bulvių, man jos nesigauna kaip keptuvėje, ta prasme tokios traškios ir apskrudusios. Ir išvirtos bulvės nesigauna normalios, o tokios labiau sukritusios. Bet išvada, kai įsirengsim virtuvę, šį puodą tikrai naudosiu košėms, troškiniams, sriuboms gaminti ir maistui šildyti.
Ai, beje, man nepatiko jame keptas pyragas. Nežinau ar dėl to, kad į tešlą dėjau kepimo sodos ir ragaudama turėjau "kabliuką" prie ko prisikabinti, nes nepakenčiu sodos jokios kepiniuose, aš ją tiesiog jaučiu. Ar dėl to, kad tas pyragas gavosi toks kitoks negu orkaitėje keptas - pyrago viršus nebuvo lengvai apskrudęs kaip orkaitėje, o toks minkštas, truputį drėgnu viršumi nuo garų kurie susidaro puode esant karščiui.
Ką jūs gaminate šiame puode? Kas pasiteisino ir kas ne?