Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 18, 11:19)
nešauk garsiai ir negąsdink  tų, kurios nežino, kad tau svorio trūkumas ir tau laimė tas pagaliau susigrąžintas kg.  lotuliukas.gif

taigi iš veidelio matosi, kad tas 1kg- laimė didžiausia: assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 18, 11:16)
Man tas maistas irgi šviesina akis. Valgau ir atrodo bile kiek suvalgyti jo galėčiau. Bet staiga ateina sotumo jausmas, kad jau nebegaliu.  smile.gif Na man to sotumo jausmo visuomet labiausiia ir trūko.

O as tik puse suvalgiau to, ka isidejau i darba, soti kaip tuzas:) Isigudrinau ryte, kol maliavojuosi marmuze, pasigaminti, tad, valgiau darbe dar neatsalusi maisteli smile.gif
Bet tie mano svaiguliavimai, man kol kas nesuprantami. Gal ten kokie elektrolitai plaukioja ar dar kas. Manu, kad voresta pakomentuotu talkovai, kol dar as pati ne viska suprantu. Jau nebepuolu kaip nuoga i dilges, kaip sako voresta, pradejau ramiau viska aiskintis, nagrinetis, nes anksciau, tai kaip vetra kokia buvau, skaiciau viska po 5-6 valandas. Bloga jau buvo paciai nuo saves, kad noriu apzioti daugiau nei galiu.
Labiausiai dziaugiuosi del savo mazes. Ji jau antra savaite paleo wub.gif O buvo saldainine/bulkine, as jau nebezinojau ka ir bedaryti. O smagiausia, kad jai patinka ir nesikankina, bent jau kol kas. Labai tikiuosi, kad neuzpuls jos saldumu priepuolis, nes jau kiek ji ede saldumu, tai baisu pagalvoti. Turi antsvorio. Turbut pamaciusi mano akivaizdzius pokycius, patikejo manim ir emesi pati. I mokykla nesasi lasinio ir indeli kokoso. Jei prie mokyklos mesos ir darzoviu nebuna riebalo, uzkerta lasinio ar kokoso. Man patinka, kad ji nestresuoja, kad kazkas pamatys ir pagalvos, kad durna merga, lasinius savo eda ir kazkokius baltus riebalus. Jai po....ik, daro, kaip as paaiskinau. Pasakiau, kad jei nebus leksteje riebalo, jos lasinukas neissijudins.
Kokia laime, kad esat JUS wub.gif ir, kad as jumi radau, kad voresta uzmete jauka visai kitoje temoje, o as ji prarijau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 18, 10:16)
Man tas maistas irgi šviesina akis. Valgau ir atrodo bile kiek suvalgyti jo galėčiau. Bet staiga ateina sotumo jausmas, kad jau nebegaliu.  smile.gif Na man to sotumo jausmo visuomet labiausiia ir trūko. Nes anksčiau turėjau besotizmą - jokio alkio jausmo neturėjau, bet tuo pačiu galėdavau bet kokiais  žvėruškais kiekiais nesustodama valgyti(ryti).

as valgau bet sotumo nejauciu. galeciau est ir est ir est.neretai imu dar! pakylu nuo stalo jau persivalgius ir kartais buna - nu ir kam as tiek edziau? (ypac jei kokoso suvalgau dar prie to (vis bijau kad pasmane riebalu mazai))
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 18, 10:22)
taigi iš veidelio matosi, kad tas 1kg- laimė didžiausia:  assa.gif

zinokit vakar vyras aptiko mano papinikus(sukrautus i a tskira lagamina)... paklause ar jie nerado vietos? ( tik persikraustem)
sakau jo, netilpo ant papu man..... (skaudancia sirdim sudejau juos visus kurie man pasidare pr dideli ...(gerus grazius, naujus)) palauksiu dar menesiuka ir pratestuosiu - gal jau tiks? smile.gif
ir snd pasigiriau kad priaugau! sako nuo kuo? as rodau i sultini-sakau gal nuo sito?smile.gif sako geras- edi sriuba ir storeji! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 18, 11:27)

Bet tie mano svaiguliavimai, man kol kas nesuprantami. Gal ten kokie elektrolitai plaukioja ar dar kas. Manu, kad voresta pakomentuotu talkovai, kol dar as pati ne viska suprantu.

tu gi skydliaukės problemų lygtais turi, panašu, čia jos darbas. Angliavandenių kiekis turi įtakos skydliaukės darbui, tad pasižiūrėk, gal per mažai jų dabar tavo mityboje .
Ir nemanyk, kad aš apie tai išmanau, aš tik ant kelio užvedu, o jau paskui tapnok pati
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 18, 11:14)
man taip būna, kad svarstyklės stovi, stovi, o apimtys mažėja. tai aš jas nugrūdau nuo akių, ir nesisveriu, bet rūbai mažėja, tai ir nesuku galvos  biggrin.gif poilsis nuo jų, nes tik atsistoji, ir susinervini, jei nekrenta. nors ir su naujom, mažesnėm kelnėm stovi, o psichologiškai vis tiek negerai jautiesi. tai kam nervintis tada be reikalo? biggrin.gif
thumbup.gif

tai, kai eigoje nustoja kristi, tai čia kitas reikalas. Bet kai pradedi laikytis dietos ir dvi savaites jokių pokyčių, pradedi galvoti, ar tie pokyčiai iš viso bus... ax.gif

QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 18, 11:16)
Man tas maistas irgi šviesina akis. Valgau ir atrodo bile kiek suvalgyti jo galėčiau. Bet staiga ateina sotumo jausmas, kad jau nebegaliu.  smile.gif Na man to sotumo jausmo visuomet labiausiia ir trūko. Nes anksčiau turėjau besotizmą - jokio alkio jausmo neturėjau, bet tuo pačiu galėdavau bet kokiais  žvėruškais kiekiais nesustodama valgyti(ryti). Dabar tai jau tvarkosi. Įdomiausia, kad net proto balsas įsijungia sudrausminti, kai daugiau nei vieną obuolį taikausi sugraužti.  thumbup.gif

man sotumas irgi greitai ateina, bet aš greitai išalkstu. Valgau 3 kartus ir beveik visada laukiu sekančio valgymo, nes jaučiuosi alkana... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 18, 10:45)
man sotumas irgi greitai ateina, bet aš greitai išalkstu. Valgau 3 kartus ir beveik visada laukiu sekančio valgymo, nes jaučiuosi alkana...  rolleyes.gif

as irgi. valgau 8, 12:30 ir vakare kaip jau papuola - 19 -21.
lengviausia sulaukt pietu, nes gan greit
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 18, 11:45)
tai, kai eigoje nustoja kristi, tai čia kitas reikalas. Bet kai pradedi laikytis dietos ir dvi savaites jokių pokyčių, pradedi galvoti, ar tie pokyčiai iš viso bus...  ax.gif
man sotumas irgi greitai ateina, bet aš greitai išalkstu. Valgau 3 kartus ir beveik visada laukiu sekančio valgymo, nes jaučiuosi alkana...  rolleyes.gif

Tai neturi gal idomios veiklos, kad apie tuos valgymus galvoji? as kita syki taip uzsiemus bunu, kad pavalgius socius pusrycius alki tik 18 val pajuntu, bet ir tai, tik tada, kai apie maista pagalvoju... Svarbiausia veikti kazka, tai tas laikas greitai prabega ir nereikia kito valgymo tik pavalgius laukti...
Atsakyti
voresta, jo, skydliauke neveikia o nuo L Tiroksino sirdis makaluojasi ir jauciu, kaip ji musa kaklo duobuteje. Gerai tu cia mane uzvedei. Ryt nuvarysiu TTH ir FT4 tyrimus padaruti, seniai bedariau, gal jau is normu isgriuvau. Darzoviu valgau daug. Bet gal nepakanka?
voresta, isitikinai zmoniu bukumu? Ple, istiesi ranka o tau kerta per ja bizunu, tfu, kad as ten daugiau prasiziociau, duros.........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 18 rugsėjo 2013 - 12:30
Nidul, ant ko teip sirsti?

Rytorasa prabalsuota, lb grazu...

Koks man skanus aniros kokosas..

Sen plakti trys kepti kiausai, lasisos 109 gramu sudytos, kopustu morku zaliu salotos, su alyv.aliejum ir majoneeezu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 18, 13:14)
voresta, jo, skydliauke neveikia o nuo L Tiroksino sirdis makaluojasi ir jauciu, kaip ji musa kaklo duobuteje. Gerai tu cia mane uzvedei. Ryt nuvarysiu TTH ir FT4 tyrimus padaruti, seniai bedariau, gal jau is normu isgriuvau. Darzoviu valgau daug. Bet gal nepakanka?
voresta, isitikinai zmoniu bukumu? Ple, istiesi ranka o tau kerta per ja bizunu, tfu, kad as ten daugiau prasiziociau, duros.........

Turiu tą pačią bėdą, pradėjus gyventi su paleo ir nustojus "valgyti" tiroksiną visi kaklo maršai baigėsi.
Bet geriau darykis FT3 ir FT4
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 18, 13:14)

Skirtumas tarp protingo ir kvailo yra tas, kad protingas žmogus tikrina info, o kvailas iškart atmeta, nes ji yra kitokia ir netelpa jo rėmuose.
Nemėtyk perlų ..... biggrin.gif
Atsakyti
vidurius paleido, matyt nuo vakarikscio 'ozkos surio'
veeeeee
(nu nuo sultinio kad ir du kart dienoj gi neturetu?) g.gif
Atsakyti