Truputį ne į temą...
Gal kam patiks Trumpa mano istorija ir kils noras prabalsuoti ...
QUOTE(*mable* @ 2013 09 18, 08:19)
Sveikos labai sudomino ši dieta,tik nesuprantu kiek tos miesos galima nuotraukose gana nemazos porcijos,as kai edrune didele,sotumo greit nepajauciu.Angliskai neskaitau
galiu rusiskai atsiusti knyga ISWF
Papildyta:
atrodo as priaugau 1 kg!
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 18, 08:51)
grazu!
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 18, 09:51)
Gražu Pabalsavau.
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 18, 09:51)
skaičiau jau prieš kelias dienas tavąją, netyčia užtikau landžiodama po gimdymo temas , labai graži istorija , prabalsavau
[/quote]
Tu tikriausiiai jau bandei tas vietas tepti kokoso aliejumi. Mačiau daug straipsnių kad tai padeda. Bet ar tikrai?
As kokosais tepu viska Plaikus, oda po maudyniu, lupas ir t.t. Dabar uzleidau, reikes vel pameginti. Plaukams labai patinka kokoso kaukes, graziai auga jie:P)
Kodel tokia neteisybe??? As nuo rugsejo 1 d su paleo. |Kaip nukrito 3/4 kg, taip ir sustojo procesas. Kame reikalas??
Vorestele, as juk jau antra savaite ant darzoviu ir mesos, lasinio, kokoso. Net nesinori pienisku produktu.
Nuo vakar pavakares vaikstau kaip kuolu gavusi per makaule - galva svaiguliuoja, as apspangusi, kvepuoti nemalonu, tarsi spaudzia viduje, kazkaip sunkoka. Labai nemalonus jausmas
Siandien nuo pat ryto tokia-kaip migdomuju ikalusi, svaiciojanti ir mieganti, kunas tarsi ne mano. Visa apmirusi, bet pulsas didesnis nei priklauso. Kas cia per reakcijos pas mane?
1. Pasigooglink "paleo"
2. perskaityk bent jau sita tema nuo 1 psl. As kaip tik atsiradau tik sioje temoje. Kas man buvo neaisku, po perskaitytu straipsniu, klausinejau. Merginos noriai man talkino. Todel, jei perskaityti tik sia tema nuo pat pradzios, daug suzinosi, net labai daug, nes man merginos aiskino, dejo nuorodas ka perskaityti.
Tu tikriausiiai jau bandei tas vietas tepti kokoso aliejumi. Mačiau daug straipsnių kad tai padeda. Bet ar tikrai?
As kokosais tepu viska Plaikus, oda po maudyniu, lupas ir t.t. Dabar uzleidau, reikes vel pameginti. Plaukams labai patinka kokoso kaukes, graziai auga jie:P)
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 18, 08:59)
jau pajudėjo... Nieko racione kol kas nekeičiau. Anksčiau pati jaučiau, kad pakūdusi esu, bet svarstyklės nerodė svorio kritimo. Dabar jau krenta po 1kg per parą. Tiesa, vakar, vis tik sugriešijau- išgėriau mažą puodelį kavos ir suvalgiau mažą
Kodel tokia neteisybe??? As nuo rugsejo 1 d su paleo. |Kaip nukrito 3/4 kg, taip ir sustojo procesas. Kame reikalas??
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 18, 09:00)
Nidulia, tikriausiai turi tūpti tik ant mėsos ir daržovių, be pieno produktų. Nebent galima lydytą sviestą. Kitaip nesužinosi ar ne pieno baltymas sukelia tau tokią reakciją.
Vorestele, as juk jau antra savaite ant darzoviu ir mesos, lasinio, kokoso. Net nesinori pienisku produktu.
Nuo vakar pavakares vaikstau kaip kuolu gavusi per makaule - galva svaiguliuoja, as apspangusi, kvepuoti nemalonu, tarsi spaudzia viduje, kazkaip sunkoka. Labai nemalonus jausmas
Siandien nuo pat ryto tokia-kaip migdomuju ikalusi, svaiciojanti ir mieganti, kunas tarsi ne mano. Visa apmirusi, bet pulsas didesnis nei priklauso. Kas cia per reakcijos pas mane?
QUOTE(*mable* @ 2013 09 18, 09:19)
Sveikos labai sudomino ši dieta,tik nesuprantu kiek tos miesos galima nuotraukose gana nemazos porcijos,as kai edrune didele,sotumo greit nepajauciu.Angliskai neskaitau
1. Pasigooglink "paleo"
2. perskaityk bent jau sita tema nuo 1 psl. As kaip tik atsiradau tik sioje temoje. Kas man buvo neaisku, po perskaitytu straipsniu, klausinejau. Merginos noriai man talkino. Todel, jei perskaityti tik sia tema nuo pat pradzios, daug suzinosi, net labai daug, nes man merginos aiskino, dejo nuorodas ka perskaityti.
Nidulia, tai gal nebėra kam kristi? Berods, skaičiau, kad jau nebenorit, kad kristų...
Mergaitės, ačiū už balsus...
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 18, 10:37)
Nidulia, tu praėjusioje atsiradai. Ši dar šviežia. Ooooo, kaip bėga laikas
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 18, 10:41)
Nidulia, tai gal nebėra kam kristi? Berods, skaičiau, kad jau nebenorit, kad kristų...
Ka reiskia, nenoriu?????? O pilviuks dar pupso Kokius 5 kg dar nirec, ale daugiau gal nereikia.
Reikia preso pratimus pradeti aktyviai daryti, nes nuo sonkauliu pakrito viskas ir issiryskyno preso buvimo vieta (o jo niema:) ) Talija paliekneji. Ale kai jau ne 24, o 44 ,metai, oda nera tokia elastinga, tai reikia sportuko, kad nebuciau kaip saltiena.
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 18, 10:41)
Nidulia, tu praėjusioje atsiradai. Ši dar šviežia. Ooooo, kaip bėga laikas
Tiksliai
Tada taisaui: Perskaityti reikia priespaskutine tema nuo pat 1 psl
Dabar valgau trumpai patroskinta jautiena+lasinio+ kruva pavirtu darzoviu= akyse svieseja
QUOTE(cushy @ 2013 09 17, 20:04)
Prašom apie meniu svečiam plačiau Gresia greitai pas mane irgi svečiai, tai jau dabar galvą suku kuo vaišint reiks
Vasarą - gabalas mėsos ant laužo, įvairiais būdais marinuotas, smulkintas, ir pan., arba gabalas mėsos orkaitėj. Ir salotos. Paprastai, neįmantriai, svečiai pas mus paprasti būna Papjaustyti lašinukai, daržovės šiaudeliais, kokie nors mirkalai (tie labiau primal, nes su varške ir prieskoniais įvairiais), iš saldaus - grietinėlės - bananų ledai,elatos aguoninis pyragas, jautienos obuolinius keksiukus dar esu darius, burokėlių šokoladinis keksas. Viskas.
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 18, 08:59)
jau pajudėjo...
man taip būna, kad svarstyklės stovi, stovi, o apimtys mažėja. tai aš jas nugrūdau nuo akių, ir nesisveriu, bet rūbai mažėja, tai ir nesuku galvos poilsis nuo jų, nes tik atsistoji, ir susinervini, jei nekrenta. nors ir su naujom, mažesnėm kelnėm stovi, o psichologiškai vis tiek negerai jautiesi. tai kam nervintis tada be reikalo?
QUOTE(taša @ 2013 09 18, 09:59)
atrodo as priaugau 1 kg!
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 18, 11:05)
Dabar valgau trumpai patroskinta jautiena+lasinio+ kruva pavirtu darzoviu= akyse svieseja
Man tas maistas irgi šviesina akis. Valgau ir atrodo bile kiek suvalgyti jo galėčiau. Bet staiga ateina sotumo jausmas, kad jau nebegaliu. Na man to sotumo jausmo visuomet labiausiia ir trūko. Nes anksčiau turėjau besotizmą - jokio alkio jausmo neturėjau, bet tuo pačiu galėdavau bet kokiais žvėruškais kiekiais nesustodama valgyti(ryti). Dabar tai jau tvarkosi. Įdomiausia, kad net proto balsas įsijungia sudrausminti, kai daugiau nei vieną obuolį taikausi sugraužti.
QUOTE(taša @ 2013 09 18, 09:59)
atrodo as priaugau 1 kg!
nešauk garsiai ir negąsdink tų, kurios nežino, kad tau svorio trūkumas ir tau laimė tas pagaliau susigrąžintas kg.