Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Dar aplink nosi niezti, paraude, kasusi.
Kad nieko neiprasto su kremais, be to , alkuniu ir po pazastimis netepiau, duse vakar ir sian nebuvau, ner ko drozti t oda muilais be reikalo. Indu plovikliai pas mane ekologiski, bet ir indu siandien neploviau. Nezinau sad.gif
Va ir pas mane galvoje luobos lupasi kai nagus sukisu ir uzkabinu. Sita nesamone mane ir "damuse' negyvai, tada ir atsiradau pas jus. Seboreja, ne seboreja, fig suprasi.
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 09 17, 22:07)
P.S. Megstu, kai i mane kreipiasi "TU"  4u.gif

Noriu padėkoti TAU už pamokymą kaip lydytą sviestą pasidaryti. Ar gerai darau, jei man jis vis tiek lieka sviesto skonio. Tikriausiai karamelinis ar riešutinis prieskonis atsiranda kai baltymai pradeda skrusti? Na, man tai visai patiko taip pat. O darant tavo būdu, jis įgauna labiau tokį kaimiško naminio tikro sviesto skonį. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 18, 00:32)
Dar aplink nosi niezti, paraude, kasusi.

Tu tikriausiiai jau bandei tas vietas tepti kokoso aliejumi. Mačiau daug straipsnių kad tai padeda. Bet ar tikrai?
Papildyta:
Rytorasa, pabandyk bent savaitę be varškės ir kitų pieno produktų. Kartais tiek ir užtenka, kad reikalai pajudėtų. 4u.gif
Man pačiai tai tikrai varškė, nors ir kaip ją mėgstu, yra visiškas stabdis. Ir pilvą pučia, ir jaučiu, kad iš tiesų nevirškinu jos taip lengvai kaip mėsos su daržovėmis.
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 18, 08:15)
Rytorasa, pabandyk bent savaitę be varškės ir kitų pieno produktų. Kartais tiek ir užtenka, kad reikalai pajudėtų.  4u.gif
Man pačiai tai tikrai varškė, nors ir kaip ją mėgstu, yra visiškas stabdis. Ir pilvą pučia, ir jaučiu, kad iš tiesų nevirškinu jos taip lengvai kaip mėsos su daržovėmis.

jau pajudėjo... clap.gif Nieko racione kol kas nekeičiau. Anksčiau pati jaučiau, kad pakūdusi esu, bet svarstyklės nerodė svorio kritimo. Dabar jau krenta po 1kg per parą. Tiesa, vakar, vis tik sugriešijau- išgėriau mažą puodelį kavos ir suvalgiau mažą gabaliuką pyrago. Nei fiziškai, nei psichologiškai blogai po to nesijaučiau, tik tiek, kad pusę nakties po kavos nemiegojau. Svarstyklės ryte rodė -1kg. Šiandien grįžtu į doros kelią ir toliau laikausi Paleo.
Dėl pieno produktų tai aš irgi pagalvoju, kad ne visi man tinka. Na, teks tai išsiaiškinti.
Atsakyti
Nidulia, tikriausiai turi tūpti tik ant mėsos ir daržovių, be pieno produktų. Nebent galima lydytą sviestą. Kitaip nesužinosi ar ne pieno baltymas sukelia tau tokią reakciją.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 18, 07:59)
Dabar jau krenta po 1kg per parą.

ajomajo kas per neteisybe zemeje, kodel man taip nekrenta lotuliukas.gif
man per para nereik, uztektu ir per dvi savaites vieno kg..na gerai gerai, bent per menesi vienas kad butu biggrin.gif o dabar, stop ir ne is vietos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 18, 09:06)
ajomajo kas per neteisybe zemeje, kodel man taip nekrenta  lotuliukas.gif
man per para nereik, uztektu ir per dvi savaites vieno kg..na gerai gerai, bent per menesi vienas kad butu biggrin.gif o dabar, stop ir ne is vietos cool.gif

man dvi savaites nei iš vietos nejudėjo, tai jau neviltyje buvau, nors pati jaučiau, kad linijos dailėja... rolleyes.gif Pagaliau pramušė.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 18, 09:12)
man dvi savaites nei iš vietos nejudėjo, tai jau neviltyje buvau, nors pati jaučiau, kad linijos dailėja... rolleyes.gif Pagaliau pramušė..  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif labai sudomino ši dieta,tik nesuprantu kiek tos miesos galima g.gif nuotraukose gana nemazos porcijos,as kai edrune didele,sotumo greit nepajauciu.Angliskai neskaitau verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

aš po dar vienos chirurginės intervencijos, bet antibiotikų nebuvo, tai tikiuosi nekals man per galvą candidų liekanos. Bandau įsilieti į paleo gyvenimą smile.gif

Va kokią info radau, visiška tiesa rolleyes.gif

Mokslininkai patvirtino tai, kas mes jau seniau pastebėjome - uodus ir kitus įkyrius vabzdžius geriausiai nubaido tinkamas žmogaus kvapas, o netinkamas - stipriai vilioja. Pastebėta, kad katabolius nukrypimus turinčius žmones uodai kanda rečiau nei anabolinius, tačiau toks skirstymas tinka tik nedaug išsiderinusios organizmo būklės žmonėms.

http://news.national...ampaign=Content
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2013 09 18, 09:19)
Sveikos 4u.gif labai sudomino ši dieta,tik nesuprantu kiek tos miesos galima g.gif nuotraukose gana nemazos porcijos,as kai edrune didele,sotumo greit nepajauciu.Angliskai neskaitau verysad.gif

Sveika, 4u.gif .
Iš tiesų tai čia ne dieta, o tiesiog tokia mityba. Kiek mėsos galima - kiek nori, kada pasisotini ir pan. Bet svarbesni dalykai už mėsos kiekį yra tai, ko reikia atsisakyti šioje mityboje - įvairūs grūdai, krakmolingos daržovės ir vaisiai, cukrus. Daug kad peino atsisako. Bet visus niuansus tikrai atrasi ir sužinosi skaitydama ankstesnes temas. Ir tuomet apsispręsi ar tu norišitaip maitintis. mirksiukas.gif Šiaip čia turime laaabai gerų pavyzdžių, kad Paleo maitintis verta. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 18, 08:15)
Noriu padėkoti TAU už pamokymą kaip lydytą sviestą pasidaryti. Ar gerai darau, jei man jis vis tiek lieka sviesto skonio. Tikriausiai karamelinis ar riešutinis prieskonis atsiranda kai baltymai pradeda skrusti? Na, man tai visai patiko taip pat. O darant tavo būdu, jis įgauna labiau tokį kaimiško naminio tikro sviesto skonį.  4u.gif

Labai malonu, kad patinka mano lydymo budas 4u.gif Jei norisi labiau to riesutu skonio ir kvapo, tai tiesiog reikia ilgiau pakaitinti, bet ar bus sveikiau, tai abejoju. Sito sviesto lydymo budo esme ir yra ta, kad gaunam rezultata(t.y. atskirtus riebalus nuo pieno baltymo) minimaliai kaitindami smile.gif Jei kaitinsi tiesioginiu budu, tai tikrai atsiras tas karameles skonis, net ir noredama to neisvengsi. Bet tada jau nesiulyciau tu atsiskyrusiu baltymu vartoti maistui, nes jie bus jau stipriai perkaitinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 09 18, 09:31)
Jei kaitinsi tiesioginiu budu, tai tikrai atsiras tas karameles skonis, net ir noredama to neisvengsi. Bet tada jau nesiulyciau tu atsiskyrusiu baltymu vartoti maistui, nes jie bus jau stipriai perkaitinti.  smile.gif

Ech, o prie visų bėdų kadaise kaitindama tiesioginiu būdu sugadinau savo gerą keptuvę. Išdegė paviršius ir ji dabar traukia viską ką kepu. sad.gif

Atsakyti