QUOTE(katinone @ 2013 09 17, 22:07)
P.S. Megstu, kai i mane kreipiasi "TU"
Noriu padėkoti TAU už pamokymą kaip lydytą sviestą pasidaryti. Ar gerai darau, jei man jis vis tiek lieka sviesto skonio. Tikriausiai karamelinis ar riešutinis prieskonis atsiranda kai baltymai pradeda skrusti? Na, man tai visai patiko taip pat. O darant tavo būdu, jis įgauna labiau tokį kaimiško naminio tikro sviesto skonį.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 18, 00:32)
Dar aplink nosi niezti, paraude, kasusi.
Tu tikriausiiai jau bandei tas vietas tepti kokoso aliejumi. Mačiau daug straipsnių kad tai padeda. Bet ar tikrai?
Papildyta:
Rytorasa, pabandyk bent savaitę be varškės ir kitų pieno produktų. Kartais tiek ir užtenka, kad reikalai pajudėtų.
Man pačiai tai tikrai varškė, nors ir kaip ją mėgstu, yra visiškas stabdis. Ir pilvą pučia, ir jaučiu, kad iš tiesų nevirškinu jos taip lengvai kaip mėsos su daržovėmis.