Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(rytorasa @ 2013 09 17, 17:00)
tai jums iki Kauno netoli, o man kiek...  doh.gif  biggrin.gif

Vilniuje ir as prisideciau, jei daugiau norinciu butu smile.gif Nors ir iki Kauno pavaziuot ne kazka, tik kad as kaip supratau, reikia turet tam Kaune vieta, kur tas konsultantas atvyktu. Kaip supratau, nera taip, kad galetum pas ji atvaziuot. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 09 17, 21:28)
Vilniuje ir as prisideciau, jei daugiau norinciu butu smile.gif Nors ir iki Kauno pavaziuot ne kazka, tik kad as kaip supratau, reikia turet tam Kaune vieta, kur tas konsultantas atvyktu. Kaip supratau, nera taip, kad galetum pas ji atvaziuot.  g.gif  g.gif

Galite I Kauna vaziuoti, kainuos 200, nereikes moketi uz kelione. Bet nevalgius, nelakus teks varyti:) O Vilniuje, sutari kokiai 9 valandai, kad atvaziuotu, pati miegi iki 8.30, tai ir nespeji uzsimanyti valgyti ir gerti:) Galima ir nuotoliniu budu, bus 100 be papildomu konsultaciju.
Jei ka, junkites prie manes, bus kelione per puse:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 17, 21:41)
Jei ka, junkites prie manes, bus kelione per puse:)

O kada planuojat darytis?
P.S. Megstu, kai i mane kreipiasi "TU" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 09 17, 21:28)
tik kad as kaip supratau, reikia turet tam Kaune vieta, kur tas konsultantas atvyktu. Kaip supratau, nera taip, kad galetum pas ji atvaziuot.  g.gif  g.gif

Iš kur ištraukei, kad nėr kur atvažiuoti? žinau, kad anksčiau turėjo savo biurą Laisvės alėjoj. A dabar nebe?
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 17, 21:41)
Galite I Kauna vaziuoti, kainuos 200, nereikes moketi uz kelione. Bet nevalgius, nelakus teks varyti:)

naje, ir pavalgius ir palakus, čia gi ne cukrų kraujyje tikrina. Tik prieš pat tyrimą negalima valgyt, nes seilių pH bus netikslus.
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 09 17, 22:07)
O kada planuojat darytis?
P.S. Megstu, kai i mane kreipiasi "TU"  4u.gif

Butu gerai labai netraukti gumos:) Galim aptarti, kad abiems butu tinkama diena. Pas mane namie nieko nebus, tai galetumem is pat ryto sutvarkyti ta reikaliuka:) As eiciau pirma, nes po to begciau prie pc dirbti, o tu galetum sau kaifuoti su tyreju, klausimus usdavineti ir ramiai tirtis:)
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 17, 22:20)
Iš kur ištraukei, kad nėr kur atvažiuoti? žinau, kad anksčiau turėjo savo biurą Laisvės alėjoj. A dabar nebe?
Papildyta:

naje, ir pavalgius ir palakus, čia gi ne cukrų kraujyje tikrina.  Tik prieš pat tyrimą negalima valgyt, nes seilių pH  bus netikslus.

Maziausiai 24 valandos turi buti nelakta kava ir vaistai, nebnt jie gyvybiskai reikalingi. As jau geriau busiu nelakus ir nevalgius, kad tik tikresni tie ph butu biggrin.gif Jei ko reikia del sveikatos, tai galiu ir akmeni grauzti:)
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 17, 22:20)
Papildyta:

naje, ir pavalgius ir palakus, čia gi ne cukrų kraujyje tikrina.  Tik prieš pat tyrimą negalima valgyt, nes seilių pH  bus netikslus.

Na zintis.lt raso taip:
Tyrimo ir konsultacijos kaina:
200 Lt
+ kelionės išlaidos: 1 Lt už 1 km atstumą nuo Kauno (Kauno miesto ribose atvykimas nemokamas)
​Privalumai:
Tyrimas atliekamas užsakovui priimtiniausioje aplinkoje.
Užsakovui nereikia niekur vykti iš namų.
Nereikalauja metodiškumo ir nuoseklumo ir užsakovo
Su tyrimu kartu atliekama ir 1 val. trukmės asmeninė konsultacija.
Trūkumai:
Reikia derinti laiką.
Didesnė kaina, nes reikalauja daugiau laiko sąnaudų iš OBReM eksperto.

Va is sito teksto ir istraukiau, kad ne pas ji vaziuoji, bet jis atvaziuoja. Tik Kaune tas atvaziavimas nemokamas, o kitur jau reikia moketi.

Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 17, 22:26)
Butu gerai labai netraukti gumos:) Galim aptarti, kad abiems butu tinkama diena. Pas mane namie nieko nebus, tai galetumem is pat ryto sutvarkyti ta reikaliuka:) As eiciau pirma, nes po to begciau prie pc dirbti, o tu galetum sau kaifuoti su tyreju, klausimus usdavineti ir ramiai tirtis:)

Na as taip greit darytis, tai dar negalvoju - turiu dabar daug kitu uzsiemimu. Sveikatos bedu neturiu, svoris vorestos deka pajudejo, tai man nedega. As spalio pabaigoj busiu laisvesne, tai tada gal ir susruosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 17, 20:22)
Ple, kaip susinervinau, tai negaliu  doh.gif 

Sveika atvykus biggrin.gif
Atsakyti
sveikos! smile.gif

vis dar dziaugiuosi, kad gerkles DAR neskauda ir sanariu nemaudzia, nepaisant to, kad kol kas dar gyvenu pajury, kur dregna ir saltoka smile.gif

keli klausimai:
1. isskaiciau toki teigini, kad sultinys didinadruskos rugsties skyrimasi, o riebalai mažina druskos rūgšties skyrimąsi

2. kokia jusu nuomone, kad keptos darzoves ardo dantu emali ? ta prasme keptos, bet ne troskintos ? ner ko baimintis ? taip ?

3. kokia nuomone apie jonizuota vandeni, apie osmosini (ostmosinio filtro valyta) vandeni ?
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 09 17, 23:15)
Sveika atvykus  biggrin.gif

Neklausk doh.gif
Mergos, man kazkas ne taip. Pamenat, jau gyriausi, kad psoriazinis plotelis po alkune visai nurimes, neserpetoja, neiskiles, net pamirsau apie ji. Tai va, siandie niezti, nuariau iki kraujo. Galvos oda irgi ariu nagais. Turiu dvi alergiskas, niekad per du metus neuzgyjancias, vietas ant ranku vidines puses, is karto zemiau pazasties. Tai ir jas siandien ariu. Viska ariu, viska niezti ir ant kaklo kazkoks nedidukas, bet nieztintis spuogeliukas.
Nieko negriesijau, as juk net pienisku produktu antra savaite nevalgau. Kas man? verysad.gif Vorestaaaaaaa .....
Atsakyti
Nidulia, gal nuo nervu. Man ant kaklo islipes toks nieztintis sausulys, bet as dabar strese, daede nesamones darbe.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 09 17, 23:57)
Nidulia, gal nuo nervu. Man ant kaklo islipes toks nieztintis sausulys, bet as dabar strese, daede nesamones darbe.

Kad as kaip tik atkutau. Sekmadieni tai nudvesusi buvau. Nuo pirmadienio visa darbinga, patenkinta viskuom, laiminga. Darbe ramiai sau darbavausi, padejusi ant visu - jokiu nervu. Ir kas cia man daba?
Atsakyti
O gal koks isorinis alergenas, kremas, sampunas, buitine chemija? Manau praeis, bet suprantu kaip nemalonu. Man anksciau ziauriai budavo, sutrukdavo iki kraujo keliu linkiai, tarpupirsciai ir pazastys, uch... Ir nesuprasdavau nuo ko. O vaikystej tai isvis, galvoj luobas o pati nuberta. Dievazi, kai pagalvoju tai nedraugavau su pieno produktais ir glutenu. Bet info tokios anais laikais ne su ziburiu nerasi.
Atsakyti