Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(nomore @ 2013 09 17, 17:13)
sako, google visagalis, žino atsakymus į visus klausimus biggrin.gif Aš esu dariusi aguoninį pyragą.

eisiu klausti google'o.. tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 17, 16:47)
Siandien neturejau nieko pusryciam, na iprastai valgau kiausinius, neturejau...tad isgeriau kavos, galvoju gal patempsiu iki pietu..ne velnio, negalejau net nieko galvot, kad skrandis pyko ant manes, begau troskintis vistos su darzovem. Tas buvo apie 10 ryto...ir mano nuostabai po tokiu "pusryciu" isalkau tik dabar, t.y. 16.30. Pavalgiau, tad gavos du valgymai dienoje, nes daugiau neplanuoju valgyt...nuo kiausiniu tokia soti nebunu g.gif hm, butu faina pereit prie tokiu dvieju valgymu, bet gerai kai esu namie, bet jei darbe?  g.gif truputi be rysio bus valgyt 10 biggrin.gif
zodziu nekreipkit demesio, cia truputi su savim pasikalbejau, pamasciau garsiai  lotuliukas.gif

Man normaliai. Beveik. Aišku aš daug anksčiau rytinį maistą valgau - apie 8.15 -8.20. Tai iki darbo prad=ios. Bet stengiuosi tikrai sočiai. Tada iki keturių laisvai išbūnų. Gal ir ilgiau. Na, pats tas pilnas sotumas ryte nėra labai labai malonus. Bet jis gana greitai praeina. Ir dar stengiuosi kavą jau ne ryte, bet per pietus kai užsinoriu gerti. Nes sotus maistas su kava kažkaip man nebesiderina visiškai! tongue.gif
Papildyta:
Apie sočoų pusryčių pranašumus šiame straipsnį visai įdomiai rašo. SOČIŲ PUSRYČIŲ ĮTAKA SVORIUI
Atsiprašau, jei kas dalinotės juo jau, nemačiau.
Atsakyti
Rytorasa, sveikinu wink.gif

Siandien likau be pusryciu, nespejau. Uztai su vakariene atsigriebiau. Garnyrui pasidariau labai skania moliugo ir kalafijoro kose, vyras lapnojo net ausys linko. Su mesa idomus dalykai darosi, jeigu ner kraujo man neskanu biggrin.gif virstu vampyru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 09 17, 18:21)
Su mesa idomus dalykai darosi, jeigu ner kraujo man neskanu biggrin.gif virstu vampyru biggrin.gif

ne, virsti tikru paleo žmogumi. thumbup.gif greit galėsi tokioj puotoj dalyvauti .
Silpnų nervų asmenims, (dar ne visai paleo) nuorodos geriau nežiūrėti. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 17 rugsėjo 2013 - 17:52
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 17, 16:54)
Ačiū, mergiukai, už sveikinimus..  4u.gif

Nidulia, Plungė.

QUOTE(rytorasa @ 2013 09 17, 17:00)
tai jums iki Kauno netoli, o man kiek...  doh.gif  biggrin.gif

rytorasa, as irgi is plunges blink.gif

is mazo miesto ir taip susitikom tokioj temoj:)
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 17, 17:05)
gal man rimtai uzprasyt is uzsienio  dovanu tos druskos rugsties.....
kaip ji angliskai -Hydrochloric acid?
ar palaukt metobolizmo tyrimo/atsakymo?

Galiu duoti kokių 10 kapsulių pabandyt, aš parsisiunčiau pavartojau kelias dienas ir supratau kad man jos nereikia;) o atsiuntimas brangus. Gal iš Vilniaus esi?
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 17, 16:56)
Su tuo ir sveikinam  bigsmile.gif  Aš tai bjauri, per savo gimtadienį, kaip ir per visokias kitokias šventes, gaminu tai, ką pati galiu valgyti biggrin.gif Tiesa, aplinkai dar darau kokį paleo saldumyną, bet pati kol kas nevalgau  biggrin.gif Visi svečiai pas mus turi apsieiti be duonų ir kitokių man nevalgomų reikalų  biggrin.gif

Prašom apie meniu svečiam plačiau 4u.gif Gresia greitai pas mane irgi svečiai, tai jau dabar galvą suku kuo vaišint reiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 17, 20:04)
Prašom apie meniu svečiam plačiau  4u.gif  Gresia greitai pas mane irgi svečiai, tai jau dabar galvą suku kuo vaišint reiks  smile.gif

Iskepk parsioka, pakaisyta morkomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 17, 17:51)
ne, virsti tikru paleo žmogumi. thumbup.gif  greit galėsi tokioj puotoj dalyvauti .
Silpnų nervų asmenims, (dar ne visai paleo) nuorodos geriau nežiūrėti. tongue.gif

Primine vaikyste, kai stovedavau su puodu salia kiaules paskerstos, o i ji pildavo krauja samciu, bet niekas gerti nedave. Inksto tai nenoreciau ragauti, nepatinka kvapas, o raumens tai neatsisakyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2013 09 17, 18:26)
Galiu duoti kokių 10 kapsulių pabandyt, aš parsisiunčiau pavartojau kelias dienas ir supratau kad man jos nereikia;) o atsiuntimas brangus. Gal iš Vilniaus esi?

jo is vilniaus!
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 17, 19:11)
rytorasa, as irgi is plunges blink.gif

is mazo miesto ir taip susitikom tokioj temoj:)

va, kaip įdomiai... g.gif Nežadat metabolizmo tyrimo daryti?

QUOTE(LumiLumi @ 2013 09 17, 20:49)
Primine vaikyste, kai stovedavau su puodu salia kiaules paskerstos, o i ji pildavo krauja samciu, bet niekas gerti nedave. Inksto tai nenoreciau ragauti, nepatinka kvapas, o raumens tai neatsisakyciau  biggrin.gif

o, siaube... swoon.gif Man tai nuo pat vaikystės siaubą varė, košmariška procedūra.. unsure.gif
p.s. nuorodoje įkelto video nežiūrėjau... biggrin.gif

LumiLumi, ačiū... 4u.gif
Atsakyti
Ple, kaip susinervinau, tai negaliu doh.gif Kokiu durnu yra bobu, tai truksta zodziu. Seria 4-iu metu vaika saldainiais, sausainiais ir stebisi, kad pas ji dantys ispuve. O kai pasakai, jog tai siaubas, motera stebisi, kad as siaubinuosi , tipo - nieko cia baisaus tie saldainiai pypliui. Na, as daviau sladiniu vaikams, bet tai jokios info nebuvo, kad vyksta organizme ir kaip jis ardomas. O dabar, idedi nuorodas, viska sukramtai, tai net nesiteikia atidaryti, nekalbant jau apie perskaityma, bet vos ne pirstu prie smilkinio sukioja, tipo, is dangaus tu durne gal isgriuvai.
Susipjausciau smulkiai jautiena, meginsiu pasigaminti, kad nebutu stipriai pakites baltymas:)
Atsakyti