Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

reik ir man granato uzprasyt is parduotuves...

del Heels - tai pasirodo turiu pusrskala i nosi, vienintelis kuris man tinka(nepasakyciau kad labai padeda, nes neatkemsa , bet tik ji viena galiu ir tenaudot), bet naudoju jau n metu toki, tikiu kad padeda.
paskutini karta kai sirgau - nuo zaliu snargliu lasinau Coldragan(berods taip), kol viena diena taip sutapo?, kad issauke man jis migrenos priepuoli, ir dar toki, galvojau mirsiu.... tai nuo tos dienos ismeciau as ji, pries tai kazkur paskaiciau kad jis plecia kraujagysles berods.. nu tai ka, nedaug ir reikejo man kad sureaguotu su galva..
nors ji pamenu nuo vaikystes, rudas skystis labai gerai ejo i kova pries ta zalia sekreta.... gaila is tiesu. buvo vaistas nr 1
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 09 24, 14:21)
as atsiprasau, bet neseku kuri cia ka valgo, tai nzn ar pati vartoji pieno pr.?  blush2.gif nes pievagrybius tai paskutini kart idariau su varske+kumpeliu tokiu parukytu, zoleliu, cesnakiuko, kotukai mirksiukas.gif
Kiausiniai galima su tunu, ar lasisa, imaisyt grietines su krienais, cia velgi -nzn ar tiktu taip....

pacio pieno nevlgau, bet grietine-varske - taip!
nu geras, niekad nepagalvociau aks su varske bus skanu!
radau internete tik kad su malta mesa galima ifarsiruot.

aciu uz receptus! reikes pabandyt!

p.s norejau paklaust del krienu?jie leistini? nes garstycios kaip suprantu is etiketes -ne
Papildyta:
na va, uz lango saulyte, tai net gyvent sviesiau! pasigaminau keksu formeliuose kotletuku, salotu uzmaisiau, prisirijau ir eisiu miegot soti ir silta:)

p.s kaip kovoti su kosuliu? anksciau is tiesu padedavo - siltas pienas+borjomi mineralinis .. arba juodas ridiko sultis su medum. db net nezinau.. g.gif
atsikeliau snd su siaubingu balsu ir draskancia gerkle..
Atsakyti
[quote=" voresta ",2013 09 24, 16:44]
nustebinai, iš kur jų tiek pas tave, kai aš, nuolat tarp gyvūnų, neturiu(atrodo) jokių bėdų su jomis. g.gif
Ar tikrai matei jas išėjusias?

Nebūčiau tokia tikra jeigu būčiau nemačius savo akim doh.gif O iš kur tai ką aš žinau, pati esu labai šokiruota, nes galvojau kad su šita mityba viskas bus suvirškinta ir nieks neužsiliks. Gal mano virškinimo sistema dar per silpna tai ir prisigaudau ko nereika....

Wallis, paskaičius tavo postus ir nutariau parašyti, nes simptomai tikrai panašūs. Net ir viduriavimas per paskutinį mėnesį kels kartus buvo užklupęs visai dėl neaiškių priežasčių, tarkim vieną kartą po taurės raudono vyno. Toks žaibiškas efektas buvo - karštis tik išpylė ir į tualetą doh.gif
Bet tikiuosi pas tave nėra tų bjaurybių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 24, 16:56)

p.s kaip kovoti su kosuliu?

arbatmedžio aliejaus inhaliacijos. O tie minėti žali snargliai - ar tik ne sinusų grybelinė infekcija būtų g.gif Taigi, inhaliuokis.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 24, 16:44)
Dar: Mano  skaniajam kokosų aliejui -NUOLAIDA

Ar čia tik internete ar paprastai iš parduotuvės irgi galima pirkti? Pas mane irgi dar beveik puslitris Cecil aliejaus yra. Bet pastebėjau kad kuo tolyn tuo greityn jis nyksta.

QUOTE(taša @ 2013 09 24, 16:46)
(pati esu su breketais tai man daznas klausimas kyla ar sukramtysiu) smile.gif

Tai breketams suteiks dar didesnį patrauklumą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2013 09 24, 16:57)

Nebūčiau tokia tikra jeigu būčiau nemačius savo akim  doh.gif 

tada- OHO blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 24, 17:14)
Ar čia tik internete ar paprastai iš parduotuvės irgi galima pirkti?

nežinau, nes man jų parduotuvės toli.
Atsakyti
O gali būti kad tos kirmėlės gydant ne visos pasišalina, bet tampa nebejaučiamos, o po kiek laiko prisidaugina ir vėl jautiesi blogai. Šiaip man keista kad jų kokiais stipriais antiparazitiniais vaistai nenunuodija, o tik žolelėm. Ar nėr tokių? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 24 rugsėjo 2013 - 16:22
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 24, 14:01)
tačiau tokie pusryčiai užtraukia rankinį stabdį tavo persivertimui  link geresnės savijautos.
Galima suvalgyti tą obuolį, ypač, jei jis nėra saldus, kai neturi disbalansų. Tavo atveju tai stabdys ir tu niekaip neįsivažiuosi  su užtrauktu stabdžiu.

aha, suprantu... ax.gif

QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 24, 15:18)
Bet kaip jie gražiai kompotuose atrodo!

et, kokie dar kompotai.. irnesakyk.gif biggrin.gif

QUOTE(pumpica @ 2013 09 24, 15:41)
dar labai fainai atrodo tokie suktinukai, dariau kazkada  mirksiukas.gif
vistiena, cukinjija, morka -viskas juostom ir susukta, susmeigta ir iskepta smile.gif
user posted image

kabai skaniai atrodo... bigsmile.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(JolkitaS @ 2013 09 24, 15:44)
Labukas visoms,

ilgai galvojau ar pasakoti, bet manau reikia  g.gif  Atrodo išaiškėjo mano pilvo pūtimo, nevirškinimo, nevaldomo potraukio saldumynams, galvos skausmo ir dar n simptomų priežastis. KIRMĖLĖS  doh.gif

nu va, o ką aš sakiau dėl kirmėlių... rolleyes.gif unsure.gif Buvau temoje užklaususi, tie, kurie valgu žalią/pusžalę mėsą/žuvį, ar nebijo užsikrėsti parazitais. voresta užtikrino, kad pavojaus nėra... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 24 rugsėjo 2013 - 16:40
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 24, 17:28)
Buvau temoje užklaususi, tie, kurie valgu žalią/pusžalę mėsą/žuvį, ar nebijo užsikrėsti parazitais. voresta užtikrino, kad pavojaus nėra...  rolleyes.gif

tai aš jų ir neturiu, nors senai pusžalę mėsą valgau. Net neaišku kada jos atsirado pas Jolkitą? Ir kokios jos- per žolę, ar per mėsą "ateinančios"?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 24, 16:13)
arbatmedžio aliejaus inhaliacijos. O tie minėti žali snargliai - ar tik ne sinusų grybelinė infekcija būtų g.gif  Taigi, inhaliuokis.

aha, siandien jau pradejau. vienos i diena uztektu?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 24, 18:55)
aha, siandien jau pradejau. vienos i diena uztektu?

jei kosti smarkiai, reik dviejų- trijų per dieną. ir tęsti ~3 paras. Bet kokie peršalimo simptomai- darykis inhaliacijas, peršti gerklę ar kaista nosyje- darykis inhaliacijas.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 24, 18:01)
jei kosti smarkiai, reik dviejų- trijų per dieną. ir tęsti  ~3 paras. Bet kokie peršalimo simptomai- darykis inhaliacijas, peršti gerklę ar kaista nosyje- darykis inhaliacijas.

supratau. tao snd vakarop dar viena pasidarysiu
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 09 24, 15:50)

nesitąso, nes aš pirmiausią tą šoninę ant pagaliukų sumovus orkaitėje pakepiau, kad ji traški būtų, o po to šokoladu apliejau. Tai toks traškus užkandis smile.gif

nu reikes tikrai pabandyt! veliau papasakosiu sveciu ispudzius thumbup.gif
Atsakyti
voresta, o ka man daryti su gyvulines kilmes riebalu?? Pieno produktu nevalgau, tai grietines ner. Pagal reikalavimus alergikams, turiu atsisakyti kiaulienos su visais lasiniais. Vista ir zuvis su jautiena, ne kazi ka turi to riebalo. Kol kas gaunu tik augalini - kokosas, alyvuogiu aliejus, avokadai.
Atsakyti