del Heels - tai pasirodo turiu pusrskala i nosi, vienintelis kuris man tinka(nepasakyciau kad labai padeda, nes neatkemsa , bet tik ji viena galiu ir tenaudot), bet naudoju jau n metu toki, tikiu kad padeda.
paskutini karta kai sirgau - nuo zaliu snargliu lasinau Coldragan(berods taip), kol viena diena taip sutapo?, kad issauke man jis migrenos priepuoli, ir dar toki, galvojau mirsiu.... tai nuo tos dienos ismeciau as ji, pries tai kazkur paskaiciau kad jis plecia kraujagysles berods.. nu tai ka, nedaug ir reikejo man kad sureaguotu su galva..
nors ji pamenu nuo vaikystes, rudas skystis labai gerai ejo i kova pries ta zalia sekreta.... gaila is tiesu. buvo vaistas nr 1
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 09 24, 14:21)
as atsiprasau, bet neseku kuri cia ka valgo, tai nzn ar pati vartoji pieno pr.? nes pievagrybius tai paskutini kart idariau su varske+kumpeliu tokiu parukytu, zoleliu, cesnakiuko, kotukai
Kiausiniai galima su tunu, ar lasisa, imaisyt grietines su krienais, cia velgi -nzn ar tiktu taip....
Kiausiniai galima su tunu, ar lasisa, imaisyt grietines su krienais, cia velgi -nzn ar tiktu taip....
pacio pieno nevlgau, bet grietine-varske - taip!
nu geras, niekad nepagalvociau aks su varske bus skanu!
radau internete tik kad su malta mesa galima ifarsiruot.
aciu uz receptus! reikes pabandyt!
p.s norejau paklaust del krienu?jie leistini? nes garstycios kaip suprantu is etiketes -ne
Papildyta:
na va, uz lango saulyte, tai net gyvent sviesiau! pasigaminau keksu formeliuose kotletuku, salotu uzmaisiau, prisirijau ir eisiu miegot soti ir silta:)
p.s kaip kovoti su kosuliu? anksciau is tiesu padedavo - siltas pienas+borjomi mineralinis .. arba juodas ridiko sultis su medum. db net nezinau..
atsikeliau snd su siaubingu balsu ir draskancia gerkle..