Labukas visoms,
ilgai galvojau ar pasakoti, bet manau reikia
Atrodo išaiškėjo mano pilvo pūtimo, nevirškinimo, nevaldomo potraukio saldumynams, galvos skausmo ir dar n simptomų priežastis. KIRMĖLĖS
Prieš kokius metus jau buvau su tuom susidūrusi ir atrodo problema buvo išspręsta, tada irgi buvo analogiški simptomai, bet galvojau su Paleo tikrai negali jų užsiveisti vėl! Dtada gydžiausi pas homeopatę vaistažolių mišiniais ir graikinio riešutmedžio ekstraktu. Dabar neapsikentusi blogumų teko vėl apsilankyti pas homeopatę, tyrimas parodė vėl kirmėles. Nuo penktadienio vėl vartoju žolių mišinius. Jau sekmadienį akyse prašviesėjo, viduriai atsikimšo. Apie smulkmenas tualete geriau nerašysiu
Man tik dabar įdomiausia ar buvo užsikikę kažkokių kiaušinėlių ar aš jų naujai prisigaudžiau. Dabar gydymas ilgai dar truks, pilvą raižo siaubingai, ypač dešinį šoną. Jos tikriausiai ten tulžies latakuose apsigyvenusios. Bet savijauta žymiai geresnė, nes nėra pastovaus galvos skausmo, nuovargio, į toletą vaikštau kiekvieną dieną po kelis kartus kai pastaruoju metu parom neidvau net ir pavartojus laisvinančių vaistų, tik pilvą dar šiek tiek pučia.
Svarbiausia kad metabolizmo tyrimas šitų dalykų neparodo, o dabar galvoju ar mano pakartotinis tyrimas išviso buvo tikslus su mano gyventojais. Ne įtariu kad prasidėjo viskas vasaros pradžioje? Važiuosiu šeštadienį į seminarą rengiamą Žintis.lt, išklausinėsiu tyrėją.....
Norėjau neišsiplėsti