Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(taša @ 2013 09 24, 13:53)

o kuo idarynejat pievagrybius?  niekad nesu gaminus.
ir kuo idarynejat kiausinius?

as atsiprasau, bet neseku kuri cia ka valgo, tai nzn ar pati vartoji pieno pr.? blush2.gif nes pievagrybius tai paskutini kart idariau su varske+kumpeliu tokiu parukytu, zoleliu, cesnakiuko, kotukai mirksiukas.gif
Kiausiniai galima su tunu, ar lasisa, imaisyt grietines su krienais, cia velgi -nzn ar tiktu taip....
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 24, 15:18)
O dėl kokoso aliejaus, tai man nepasiteisino, bet gal dėl to, kad pas mane namie visada šalta ir jis iškart sustingsta, net sumalt neišeina biggrin.gif

Ar jis skystam pavidale turi būti malant ar pas tave tiek žiauriai šalta kad net nesimala?
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 24, 15:18)
user posted image
Mes šituos vadiname rojaus obuoliais. Bet nežinau, gal neteisingas pavadinimas. Jei Vorestos dar mažesni obuoliukai.  4u.gif
Bet kaip jie gražiai kompotuose atrodo!

eik tu sau koks grožis. Kur man jų dabar gauti? Nu tikra rudens/žiemos pasaka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 24, 15:23)
Ar jis skystam pavidale turi būti malant ar pas tave tiek žiauriai šalta kad net nesimala?
biggrin.gif

biggrin.gif ne ne, jis skystas turi būti biggrin.gif na, skystyje lengviau malasi viskas, bet pas mane ant tiek šalta, kad jis sustingsta. Nors nenustebčiau, jei vieną dieną blenderis atsisakytų dirbti motyvuodamas, kad per daug šalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 24, 15:18)
user posted image
Mes šituos vadiname rojaus obuoliais. Bet nežinau, gal neteisingas pavadinimas. Jei Vorestos dar mažesni obuoliukai.  4u.gif
Bet kaip jie gražiai kompotuose atrodo!

tie rojaus obuoliukai- miškinė obelis skiriamasis ženklas nuo kokios puslaukinės, kotelio ilgis didesnis nei obuoliuko skersmuo. Va tokius obuoliukus ir reikėtų valgyti.
Tik ne iš kompoto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 24, 14:28)
Tik ne iš kompoto  lotuliukas.gif

biggrin.gif man mama irgi situ privakavus, tai as juos papuosimam sunaudoju kur ant torto biggrin.gif taip taip, vis dar pakepu kam nors torta. Ne, nevalgau pati biggrin.gif
Papildyta:
dar labai fainai atrodo tokie suktinukai, dariau kazkada mirksiukas.gif
vistiena, cukinjija, morka -viskas juostom ir susukta, susmeigta ir iskepta smile.gif
user posted image

is CIA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 24 rugsėjo 2013 - 14:41
Labukas visoms,

ilgai galvojau ar pasakoti, bet manau reikia g.gif Atrodo išaiškėjo mano pilvo pūtimo, nevirškinimo, nevaldomo potraukio saldumynams, galvos skausmo ir dar n simptomų priežastis. KIRMĖLĖS doh.gif
Prieš kokius metus jau buvau su tuom susidūrusi ir atrodo problema buvo išspręsta, tada irgi buvo analogiški simptomai, bet galvojau su Paleo tikrai negali jų užsiveisti vėl! Dtada gydžiausi pas homeopatę vaistažolių mišiniais ir graikinio riešutmedžio ekstraktu. Dabar neapsikentusi blogumų teko vėl apsilankyti pas homeopatę, tyrimas parodė vėl kirmėles. Nuo penktadienio vėl vartoju žolių mišinius. Jau sekmadienį akyse prašviesėjo, viduriai atsikimšo. Apie smulkmenas tualete geriau nerašysiu doh.gif

Man tik dabar įdomiausia ar buvo užsikikę kažkokių kiaušinėlių ar aš jų naujai prisigaudžiau. Dabar gydymas ilgai dar truks, pilvą raižo siaubingai, ypač dešinį šoną. Jos tikriausiai ten tulžies latakuose apsigyvenusios. Bet savijauta žymiai geresnė, nes nėra pastovaus galvos skausmo, nuovargio, į toletą vaikštau kiekvieną dieną po kelis kartus kai pastaruoju metu parom neidvau net ir pavartojus laisvinančių vaistų, tik pilvą dar šiek tiek pučia.

Svarbiausia kad metabolizmo tyrimas šitų dalykų neparodo, o dabar galvoju ar mano pakartotinis tyrimas išviso buvo tikslus su mano gyventojais. Ne įtariu kad prasidėjo viskas vasaros pradžioje? Važiuosiu šeštadienį į seminarą rengiamą Žintis.lt, išklausinėsiu tyrėją.....

Norėjau neišsiplėsti
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 24, 15:26)
heart.gif  eik tu sau koks grožis. Kur man jų dabar gauti? Nu tikra rudens/žiemos pasaka smile.gif
Papildyta:
heart.gif heart.gifbiggrin.gif ne ne, jis skystas turi būti biggrin.gif na, skystyje lengviau malasi viskas, bet pas mane ant tiek šalta, kad jis sustingsta. Nors nenustebčiau, jei vieną dieną blenderis atsisakytų dirbti motyvuodamas, kad per daug šalta biggrin.gif

heart.gif Gal pabandyk turguje? Kartais būna. Jei ką, ir jei pas tėvus į sodą iki šalnų šalnų šalnų nuvažiuosiu, priskinsiu ir palaikysiu lotuliukas.gif
heart.gif heart.gif lotuliukas.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 24, 15:28)
tie rojaus obuoliukai- miškinė obelis skiriamasis ženklas nuo kokios puslaukinės, kotelio ilgis didesnis nei obuoliuko skersmuo. Va tokius obuoliukus ir reikėtų valgyti.
Tik ne iš kompoto  lotuliukas.gif

Tai tie geltoni tikrieji rojaus? Et ne mičiurininas esu. blush2.gif Bet matyti pagal paveikslą ir žiūrint skanios mintys apie juos kyla. biggrin.gif

QUOTE(pumpica @ 2013 09 24, 15:41)
dar labai fainai atrodo tokie suktinukai, dariau kazkada  mirksiukas.gif
vistiena, cukinjija, morka -viskas juostom ir susukta, susmeigta ir iskepta smile.gif
user posted image

heart.gif Čia tu darei? Nenustoji stebinti savo gurmaniška estetika. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 24, 15:03)
:
heart.gif Čia tu darei? Nenustoji stebinti savo gurmaniška estetika.  thumbup.gif

oi ne, ne as biggrin.gif parasiau ten apacioj is kur paimta, nu bet manieji irgi taip atrode tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2013 09 24, 15:44)
Norėjau neišsiplėsti

nu shakes, beveik visi simptomai ir man yra, kuriuos aprasee, gal ir pas mane kokios grazuoles gyvena g.gif Na bet abejoju, nes tuoj pasimatytu. Be to, uzsikresti labai paprasta, salotos lapa negerai nuplauni ir vsio, tikimybe didele.
Isgeriau siandien granatu arbateles, na ka Tu, nueme kaip ranka, nebeviduriavau smile.gif stebuklas koks. Liko dar puse stiklines, manau isgersiu profilaktiskai dar. O kita puse zaibiskai sudziuvo ant saulytes.
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2013 09 24, 15:44)
Labukas visoms,

ilgai galvojau ar pasakoti, bet manau reikia  g.gif  Atrodo išaiškėjo mano pilvo pūtimo, nevirškinimo, nevaldomo potraukio saldumynams, galvos skausmo ir dar n simptomų priežastis. KIRMĖLĖS  doh.gif

nustebinai, iš kur jų tiek pas tave, kai aš, nuolat tarp gyvūnų, neturiu(atrodo) jokių bėdų su jomis. g.gif
Ar tikrai matei jas išėjusias?
Važiuosiu šeštadienį į seminarą rengiamą Žintis.lt, išklausinėsiu tyrėją.....

mano dukra ten irgi vyks, parvažiavus papasakos.
Papildyta:
Dar: Mano skaniajam kokosų aliejui -NUOLAIDA
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 24, 14:21)
Aš vis užmetu akį į juos. Bet dar nesubrendau išbandymui. biggrin.gif Bet būtų nerealus įkurtuvių patiekalas Tašai  thumbup.gif

cia tai butu issukis! va, va kodel man reikia tikrojo sokolado! biggrin.gif
jei sveciams nepatiktu- bet jau pati suvalgyciau.
einu studijuoti recepto.

Elata, o kaip valgosi? imanoma atsikast to gerio ar tysasi visas?(pati esu su breketais tai man daznas klausimas kyla ar sukramtysiu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 24, 16:44)
Papildyta:
Dar: Mano  skaniajam kokosų aliejui -NUOLAIDA

siaubas, aš dar jo pusę litro turiu, nu bet kai akcija, nu kaip nepirkti.
p.s. man beje Sveikuose Produktuose pardavėja aiškino, kad kokoso aliejui pas juos niekada niekada niekada nebus akcijos, nes jis ir taip perkamas. Melagė.
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 09 24, 16:46)
cia tai butu issukis! va, va kodel man reikia tikrojo sokolado!  biggrin.gif
jei sveciams nepatiktu- bet jau pati suvalgyciau.
einu studijuoti recepto.

Elata, o kaip valgosi? imanoma atsikast to gerio ar tysasi visas?(pati esu su breketais tai man daznas klausimas kyla ar sukramtysiu) smile.gif

nesitąso, nes aš pirmiausią tą šoninę ant pagaliukų sumovus orkaitėje pakepiau, kad ji traški būtų, o po to šokoladu apliejau. Tai toks traškus užkandis smile.gif
Atsakyti