Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Wallis @ 2013 09 24, 12:26)
O mintant paleo, regis kiekvienas agliavandeniu, kad ir leistinu vaisiu, gramas eina tiesiai ant pilvo, kuris ir taip nuo sios mitybos kasdien issiputes. Svoris krenta krenta krenta, uzvalgai vaisiu, vel per pora dienu uzvaro i savo buvimo vieta ar netgi daugiau.

kaip keista, man visiskai taip nera... unsure.gif

Tasa, tu kazkaip ta maista labau sureiksmini smile.gif ir sutapatini su malonumu, soc gyvenimu, na jau cia ir parase merginos mirksiukas.gif Plius keista, kad tu nerandi ka is savo mitybos ant stalo padet g.gif man kaiptik sita mityba pati tinkamiausia baliam -mesos smotas, salia darzoviu salotu bliudas ir visi laimingi biggrin.gif vistos visokiausiais budais padarytos patiekt galima...ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 24, 12:07)
ir aš turiu endo doh.gif

as ir..... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 09 24, 13:34)
kaip keista, man visiskai taip nera... unsure.gif

Tasa, tu kazkaip ta maista labau sureiksmini  smile.gif ir sutapatini su malonumu, soc gyvenimu, na jau cia ir parase merginos  mirksiukas.gif Plius keista, kad tu nerandi ka is savo mitybos ant stalo padet g.gif man kaiptik sita mityba pati tinkamiausia baliam -mesos smotas, salia darzoviu salotu bliudas ir visi laimingi biggrin.gif vistos visokiausiais budais padarytos patiekt galima...ir pan. smile.gif

nu mesos smotuss tikrai negaminsiu.
ikurtuves nebus kaip kokios Kaledos, kur visis susirenka prie stalo ir valgo smile.gif
o mesa su darzoviu salotom tikrai per svediska stala nelabai patogu valgyt. + manau mesa tikrai daugiau kainuoja nei panasus uzkandziai, kurias priprate matyti zmones ant stalo. todel is finansines puses negaliu sau to leisti.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 24, 13:40)

ikurtuves nebus kaip kokios Kaledos, kur visis susirenka prie stalo ir valgo smile.gif
o mesa su darzoviu salotom tikrai per svediska stala nelabai patogu valgyt. + manau mesa tikrai daugiau kainuoja nei panasus uzkandziai, kurias priprate matyti zmones ant stalo. todel is finansines puses negaliu sau to leisti.

idaryti kiausiniai, vistienos krutineles verinukai (vista, paprika, cukinija), idaryti pievagrybiai kepti orkaitej, mesyciu visokiu lekste su darzovem, vistos sparneliu lekste biggrin.gif
as pati dabar galvoju ideju, ka stalui paruosti, nes arteja mazelio gimtadienis, o is sveciu bus tokiu, kurie irgi maitinasi kaip as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 24, 14:13)

oi, kas čia?

Malus prunifolia
juoe ne cukrus, kaip kultūriniuose, o vertingos organinės rūgštys.

Aš tai praėjusį savaitgalį šešis kilogramus gudobelių prisiskyniau. Dabar džiovinu... nes neturiu supratimo, ką su jomis daugiau veikti biggrin.gif

jose irgi tos pat vertingos rūgštys. Galėsi arbatą darytis ar šiaip pakramtyt.
Kaip vaistas širdininkams
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 24, 13:46)
idaryti kiausiniai, vistienos krutineles verinukai (vista, paprika, cukinija), idaryti pievagrybiai kepti orkaitej, mesyciu visokiu lekste su darzovem, vistos sparneliu lekste biggrin.gif
as pati dabar galvoju ideju, ka stalui paruosti, nes arteja mazelio gimtadienis, o is sveciu bus tokiu, kurie irgi maitinasi kaip as smile.gif

tikrai labai faina!

o kuo idarynejat pievagrybius? niekad nesu gaminus.
ir kuo idarynejat kiausinius?

reik kazko super greito, nes tikrai neturesiu laiko po darbo dar gamint..

tai jo, svarbiausia kad man butu mesyciu ar ko valgomo, o visa kita jos atsines wink.gif
Atsakyti
Kalbėjot apie endo. Aš irgi ją turiu. Tiksliau nežinau kaip dabar, bet kiek privargau kol pirmą kart pastojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 24, 13:33)
Nu, nebent blenderį galingesnį atsineštum man kokoso drožlėms malt  biggrin.gif

thumbup.gif sito gerio ir as noriu. nors imk ir uzsisakyk svenciu proga dovanu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 24, 14:46)
verinukai

thumbup.gif
Tai mano dažnas išsigelbėjimas. Visokie vėrinukai - ir kiaulių, ir vištų ir spirgų. Svarbiausiai kad tie iešmukai kaip nors gražiai pateikti(juos faina į ką nors susmaigstyti) įspūdingai ir sočiai atrodo. Labai labai pasiteisinęs dalykas ne kartą.
Papildyta:
Mano Scarlet blenderis 300W. Atrodo iki sviesto nesumala, bet tik kartą bandžiau. Esu skaičius, kad norint pagelbėti silpnesniam blenderiui reikia į sausu kokosus šiek tiek kokosų aliejaus įdėti. Bet nžn ar tai pasiteisina. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 24 rugsėjo 2013 - 14:14
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 24, 14:50)
Malus prunifolia
juoe ne cukrus, kaip kultūriniuose, o vertingos organinės rūgštys.
jose irgi tos pat vertingos rūgštys. Galėsi arbatą darytis ar šiaip pakramtyt.
Kaip vaistas širdininkams

aš tą medį pirmą kartą gyvenime matau biggrin.gif nors, aišku, gudobelė sodybos kieme 15 metų augo ir aš tik šiemet ją "pamačiau", tai nieko čia keisto biggrin.gif o rusiškoj wikipedijos versijoj tikrai rašo, kad žmonės tuos vaisius райских яблочек vadina smile.gif Aš ir rojaus obuoliukų nesu mačius, tai man viskas tokia naujiena biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Mes šituos vadiname rojaus obuoliais. Bet nežinau, gal neteisingas pavadinimas. Jei Vorestos dar mažesni obuoliukai. 4u.gif
Bet kaip jie gražiai kompotuose atrodo!
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 24, 15:13)
thumbup.gif
Tai mano dažnas išsigelbėjimas. Visokie vėrinukai - ir kiaulių, ir vištų ir spirgų. Svarbiausiai kad tie iešmukai kaip nors gražiai pateikti(juos faina į ką nors susmaigstyti) įspūdingai ir sočiai atrodo. Labai labai pasiteisinęs dalykas ne kartą.
Papildyta:
Mano Scarlet blenderis 300W. Atrodo iki sviesto nesumala, bet tik kartą bandžiau. Esu skaičius, kad norint pagelbėti silpnesniam blenderiui reikia į sausu kokosus šiek tiek kokosų aliejaus įdėti. Bet nžn ar tai pasiteisina.  ax.gif

Vėrinukai tikrai super smile.gif Ir kaip gražiai atrodo, jei spalvingas daržoves suveri smile.gif Nors man tai geriausias vėrinukas šitas buvo. biggrin.gif Nors jautiena neliko sužavėta biggrin.gif
O dėl kokoso aliejaus, tai man nepasiteisino, bet gal dėl to, kad pas mane namie visada šalta ir jis iškart sustingsta, net sumalt neišeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 24, 15:18)
Vėrinukai tikrai super smile.gif Ir kaip gražiai atrodo, jei spalvingas daržoves suveri smile.gif Nors man tai geriausias vėrinukas šitas buvo. biggrin.gif Nors jautiena neliko sužavėta biggrin.gif

Aš vis užmetu akį į juos. Bet dar nesubrendau išbandymui. biggrin.gif Bet būtų nerealus įkurtuvių patiekalas Tašai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 24 rugsėjo 2013 - 14:21