QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 24, 12:07)
Laukinė prerija, 24 Rgs 2013 - 12:07, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
ir aš turiu endo 
ir aš turiu endo
as ir.....
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 09 24, 13:34)
pumpica, 24 Rgs 2013 - 13:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
kaip keista, man visiskai taip nera...
Tasa, tu kazkaip ta maista labau sureiksmini
ir sutapatini su malonumu, soc gyvenimu, na jau cia ir parase merginos
Plius keista, kad tu nerandi ka is savo mitybos ant stalo padet
man kaiptik sita mityba pati tinkamiausia baliam -mesos smotas, salia darzoviu salotu bliudas ir visi laimingi
vistos visokiausiais budais padarytos patiekt galima...ir pan. 
kaip keista, man visiskai taip nera...
Tasa, tu kazkaip ta maista labau sureiksmini

ir sutapatini su malonumu, soc gyvenimu, na jau cia ir parase merginos

Plius keista, kad tu nerandi ka is savo mitybos ant stalo padet

man kaiptik sita mityba pati tinkamiausia baliam -mesos smotas, salia darzoviu salotu bliudas ir visi laimingi

vistos visokiausiais budais padarytos patiekt galima...ir pan.
nu mesos smotuss tikrai negaminsiu.
ikurtuves nebus kaip kokios Kaledos, kur visis susirenka prie stalo ir valgo

o mesa su darzoviu salotom tikrai per svediska stala nelabai patogu valgyt. + manau mesa tikrai daugiau kainuoja nei panasus uzkandziai, kurias priprate matyti zmones ant stalo. todel is finansines puses negaliu sau to leisti.