Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Fudži @ 2013 09 17, 15:22)
"Skaitytojau,

perskaitęs šį straipsnį, nepulk ieškoti galimybės įsigyti druskos rūgšties ir pradėti aklai eksperimentuoti, nes norint papildomai pradėti ją vartoti tikslingai, reikia žinoti savo organizmo elektrinį laidumą. Jei jis yra per didelis, druskos rūgšties vartojimas gali pasibaigti infarktu ar insultu, širdies darbo sutrikimais. Susirgimai visada turi vieną iš dviejų pradžių – arba padidėjusį kūno laidumą, arba sumažėjusį. Tiems, kuriems laidumas yra padidėjęs, druskos rūgštis yra tabu, tiems, kuriems laidumas sumažėjęs, druskos rūgštis – gyvybės eliksyras.
Kur kas protingiau bus, jei skatinsi simpatinę VNS dalį, maitinsiesi ir elgsies taip, kad neišbalansuoti VNS, ir druskos rūgštį tau organizmas gamins pats tiek, kiek reikia jo reikmėms."
Buvau bebėganti ieškoti tos rūgšties, ale labai patiko paskutinė pastraipa biggrin.gif Geriau daugiau judėsiu smile.gif

jo jo smile.gif
Papildyta:
uzsisakiau naminiu vistu thumbup.gif
dar kad kiaule papjautu kas...
ir radau vienoj parduotuvelei sveiku produktu(gal taip ir vadinas?) labai skaniu lasiniu. pirkau paskui ir turgely - bet man su mano dantim biski per kieti buvo.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 17, 16:18)

snd  snekejau su drauge, kuriai skauda galva pastoviai, pasidomejo mano mityba, ka valgau. ir pasake, kad negaletu gyvent be bulkuciu, nes kasryta pusryciauja jom... ir liudna ir graudu.

todėl ir skauda, kad negali gyvent be bulkučių lotuliukas.gif
daugelis asmenų nepripažįsta to fakto, kad gali būti kalti maisto produktai, kuriuos žmogus vartoja. Pavyzdžiui, galvos skausmas gali būti susijęs su glitimo netoleravimu, o dietos be glitimo laikymasis gali sumažinti tokį nuolatinį galvos skausmą.

bet jei dabar tu sutrikimu neber?
ty paleo maitiniesi ir gerai?

Valgant daugiau baltymo geriau skiriasi druskos rūgštis, todėl gali būti kad jos dabar ir pakanka. Nepakako, kol baltymo trūko. Tačiau kodėl tave vis dar mėšlungiai trauko?

mano tik nyksciai banguoti. o siaip naagai , stiprus , geri, ilgi, auga laaaaaabai greitai. tad nesiskundziu
aš tik spėlioju pagal simptomus....
Atsakyti
Siandien neturejau nieko pusryciam, na iprastai valgau kiausinius, neturejau...tad isgeriau kavos, galvoju gal patempsiu iki pietu..ne velnio, negalejau net nieko galvot, kad skrandis pyko ant manes, begau troskintis vistos su darzovem. Tas buvo apie 10 ryto...ir mano nuostabai po tokiu "pusryciu" isalkau tik dabar, t.y. 16.30. Pavalgiau, tad gavos du valgymai dienoje, nes daugiau neplanuoju valgyt...nuo kiausiniu tokia soti nebunu g.gif hm, butu faina pereit prie tokiu dvieju valgymu, bet gerai kai esu namie, bet jei darbe? g.gif truputi be rysio bus valgyt 10 biggrin.gif
zodziu nekreipkit demesio, cia truputi su savim pasikalbejau, pamasciau garsiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū, mergiukai, už sveikinimus.. 4u.gif

Nidulia, Plungė.
Atsakyti
Ex, tikejausi, kad Vilnius, tai kooperuotumems:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 17, 16:58)
Ex, tikejausi, kad Vilnius, tai kooperuotumems:)

tai jums iki Kauno netoli, o man kiek... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 17, 15:40)
todėl ir skauda, kad negali gyvent be bulkučių  lotuliukas.gif 
Valgant daugiau baltymo  geriau skiriasi druskos rūgštis, todėl gali būti kad jos dabar ir pakanka.  Nepakako, kol baltymo trūko. Tačiau kodėl tave  vis dar mėšlungiai trauko?

aš tik spėlioju pagal simptomus....

jo, idomu kodel..kad mg nepasisavina tai tikrai...as visa gyvenima ji vartojau kai nepamirsdavau. bet jau senokai netrauke pries tai..

jo, man turbut susipyne daug dalyku. nes visut beveik 99% galiu atpazinti savo simptomus.

gerai as idarbinau visa seimyna-mama sultini verda is kaulu. tetis sviesto lydymo meistras(pasirodo jis ir anksciau zinojo apie tai) , bet nesiule, nesake nieko...
Papildyta:
kaista veidas. koleges sirguliuoja, ju vaikai neina i mokykla.....sad.gif blem blem... o tik ruduo prasidejo......
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 17, 15:56)
Su tuo ir sveikinam  bigsmile.gif  Aš tai bjauri, per savo gimtadienį, kaip ir per visokias kitokias šventes, gaminu tai, ką pati galiu valgyti biggrin.gif Tiesa, aplinkai dar darau kokį paleo saldumyną, bet pati kol kas nevalgau  biggrin.gif Visi svečiai pas mus turi apsieiti be duonų ir kitokių man nevalgomų reikalų  biggrin.gif

nu ir koks gi jis? g.gif
Atsakyti
gal man rimtai uzprasyt is uzsienio dovanu tos druskos rugsties.....
kaip ji angliskai -Hydrochloric acid?
ar palaukt metobolizmo tyrimo/atsakymo?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 17, 17:05)
gal man rimtai uzprasyt is uzsienio  dovanu tos druskos rugsties.....
kaip ji angliskai -Hydrochloric acid?
ar palaukt metobolizmo tyrimo/atsakymo?

aš tai laukčiau atsakymo... rolleyes.gif
Atsakyti
o kaip rukyti gaminiai? negalimi?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 17, 17:04)
nu ir koks gi jis?  g.gif

sako, google visagalis, žino atsakymus į visus klausimus biggrin.gif Aš esu dariusi aguoninį pyragą.
Atsakyti