QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 23, 18:20)
velniava
merginos, prisipazinkite negi nenorite nieko saldaus? kaip sprendziate si reikala?
merginos, prisipazinkite negi nenorite nieko saldaus? kaip sprendziate si reikala?
noriu. snd paemiau ir surijau medaus su gripoliu.
taip uzsisaldinau kad galvojau vemsiu....
nezinau, as nelabai megeja sokoladu ir saldumynu buvau, bet perejus prie Paleo - toks ispudis kad uzsinorejau ju dar labiau. esu valgius tik viena karta torto per ta laika - jis buvo laaaaaaaaaabai skanus
nezinau kaip reikia nebenoret nieko skanaus(nebutinai saldaus), kazkaip manes vaisiai nedomina..
ir dar - kai taip salta- man taip norisi silto maisto... o jo nevisada buna - na kiausinis tik siltas. visos kitos puryciu variacijos pritaikytos vasarai...
mano nuotaika siknoj. matyt del ligos. visiskai nieko nesinori
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 09 23, 22:02)
stresas? aš irzli būnu ir jaučiu, kad nervų sistema pervargus, kai neišsimiegu, kai valgau per daug angliavandenių (arba per mažai) ir kai pasirenku per sudėtingą sporto programą. Viskas po truputį susideda ir net menkiausi niekai erzina
Ta proga einu miegoti, kad nors kažkiek ilgėliau pamiegočiau
Ta proga einu miegoti, kad nors kažkiek ilgėliau pamiegočiau
matyt ir tas...
labanakt!
as pramiegojau snd visa diena, db jau nebenoriu.... ir nosis nebekvepuoja kai atsigulu.
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 23, 17:50)
man irgi žiauriai norisi saldumynų.. Nu, žinau, kad gausiu pylos, tačiau man kažkoks nemielas gyvenimas patapo, nebėra tų smulkių malonumo akimirkų su puodeliu kavos..
man buvo tas pats. pirmos 3 savaites sunkiausios. vengiau zmoniu, draugiu, net mamos. anksciau svtgaliais visada susitikdavom, eidavom puodelio kavos.. arba su draugem kazka tokio. arba vakarais kai liudna/salta ir pan....
nieko nebeliko. su mama susitinkam, ji geria/valgo - as ziuriu. (dazniausiai nesinori), nes ismokau prisivalgyt sociai pries kur nors einant. darbe irgi kolegos eina arbateles su kuo nors 2kart dienoj. nepasakyciau kad buna sunku. buna visaip. gursknoju savo arbata ir tik viduj - tau tik i nauda, tu pasveiksi ir galesi dziaugtis gyvenimu....
dar kartais mane glumina mintis kad as niekada daugiau nebevalgysiu nieko skanaus/saldaus. kaip ir sakai - nebebus tu ritualu su kava, su drauge, rytu su kruasanu ir pan.. (su nostalgija prisimenu kaip draugystes pradzioje man MB atnesdavo bandeliu.. arba kai man reikejo anksti keltisbet neturejau nei laikrodzio nei tel, jis atejo mane ryte zadinti, su kava ir spurgytem mano megstamiausiom....)
jetau, net asaros kaupiasi ta prisiminus...
db gi pries vienus turiu vaidinti kad nenoriu, pries kitus - nutyleti kad noriu. ir nereiskiu noro, tampu abejinga(kartais ir apsimestinai), bet manau tai geriau nei rekti visiem KAIP AS noriu, bet negaliu! kaip ir sako voresta- esk jei nori. niekas nedraudzia....
nzn man mano ligos didziausias stabdys yra..
(kartais pagalvoju - va, tik pasveiksiu ir gal man galima bus ko nors uzvalgyt.... na po metu kokiu, ar daugiau.....) guodziu save tokiom nesamonem....
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2013 09 23, 19:19)
nezinau, neatsimenu..buvau kaip kosmose..ir dar antra zviegianty gaudziau ir raminau..kad bent kazka isgirst ir suprast.. gal leukocitu daug, ar kas ten po ju eina... ir dar kazkas 60 proc.. pakite..
Nu kaip ta imuniteta stiprinti????
***** ka mes jo visai neturim, ir spec.prie juros 2 x buvom, ir vaisus, morkas, obuolius valgo.. darzoves jau eme zymiai daugiau ir geriau valgyt...sriubytes..mesa ir zuvy, avokadus, kokoso aliejaus paciulpt duodu.. Pieno produktus ir saldumynus labai riboju, gerimui vanduo, retai kada sulciu (per balius ar su mociutem nebent)... nezinau..kazkokia neviltis
pirmi metai buvoistisailigos,virusai... dabar jau antri eina... ir ne tai kad virusai o dar ir bakterijos,nu graziai grazu.. :
ir taip problemu kruva turiu gyvenime, bet vaikai svarbiausi..
jau darbe beveik nebunu, ir be pabaigos...sorry negaliu nusiramint..
Kazkaip skamba ausyse "galima ir iki sepsio "dasizaist" " tai savijauta nekokia visa vakara kaip neramu...
Nu kaip ta imuniteta stiprinti????
***** ka mes jo visai neturim, ir spec.prie juros 2 x buvom, ir vaisus, morkas, obuolius valgo.. darzoves jau eme zymiai daugiau ir geriau valgyt...sriubytes..mesa ir zuvy, avokadus, kokoso aliejaus paciulpt duodu.. Pieno produktus ir saldumynus labai riboju, gerimui vanduo, retai kada sulciu (per balius ar su mociutem nebent)... nezinau..kazkokia neviltis
pirmi metai buvoistisailigos,virusai... dabar jau antri eina... ir ne tai kad virusai o dar ir bakterijos,nu graziai grazu.. :
ir taip problemu kruva turiu gyvenime, bet vaikai svarbiausi..
jau darbe beveik nebunu, ir be pabaigos...sorry negaliu nusiramint..
Kazkaip skamba ausyse "galima ir iki sepsio "dasizaist" " tai savijauta nekokia visa vakara kaip neramu...
nusiramink.....
vaikui reikia sveikos mamytes....
as labai tave surantu ir kartais pagalvoju kad negalciau tokia silpna tureti vaika ir ji priziureti.. o jei ir jis sirgs? as kai sergu as nepasikeliu is lovos.. o cia... nors kiti sako - kai turi vaiku- jau pats 'nebesergi', neturi tam laiko....nu ka as zinau..
jei tave paguos - as vaikystej, ka jau - iki pat 20 turbut, ziauriai sirgau.. neidavau menesiais i mokykla. buvo labai sunku. bet.. galiu pasakyt- isaugoma! arba....eliminavus visus bacilu saltinius(mokykla, viesasas transportas, tie patys draugai, susiburimai ir svarbiausia isejau is namu, kur mama dirbdama medike parnesdavo kruva bakteriju, kuriom as butinai uzsikresdavau)... dabar tikrai geriau!
stiprybes