QUOTE(pumpica @ 2013 09 23, 16:37)
nu bet zmones, tai ar dabar visas pasaulis turi suktis apie jus ir taikytis prie jusu mitybos?
tai visi tie kulinarai gamina nesamones taip iseina...
As nieko pries Beata neturiu, man ji miela, silta moteriske. O kad raso knygas, kuria laidas -jos reikalas, zmogus dirba ir uzsidirba is to, kas jai miela
Ne, tai man jos gaminimas, tegu tik gamina
Va dabar apie daržovių patiekalus naują knygą išleido, tikrai gerų minčių ir idėjų yra. Bet aš jos kaip vedėjos ir asmenybės nemėgstu
Nenatūrali man ji, dirbtinai overexcited
bet čia asmeninis pasirinkimas, nes va man pvz. Oliveris patinka, Nigella patinka, Bouradain'as patinka, Malarkey patinka, o va žinau, kad kitiems nei Oliveris, nei Nigella ne prie širdies.
Papildyta:
Šiandien per žinias sakė, kad prasidėjo kvėpavimo takų ligų epidemija ir gydytoja pareiškė, kad po vasaros žmonės dar neturi imuniteto. Tai mes su mama taip ir likom nesupratę... sakom, tai mes per vasarą pailsėjom, valgėm daug daržovių, vaisių ir prisigaminom daug D vitamino, o čia mums sako, kad mes imuniteto neturim. Matyt norėjo pasakyt, kad atsparumo toms ligoms neturim, bet ir tai abejoju. Jei imunitetas nenusilpęs, jis susidoros su tom bakterijom, puolančiom organizmą.
Kas ten dejavosi, jog labai saldaus norisi. Reik iškentėti savaitę ar dvi, praeina po to tas noras
lugne, prisiminiau situaciją According to Jim seriale, kai jo dukra išmoko keiktis ir vis pavartodavo tą žodį, tai jis nusprendė "išgydyti" dukrą tokiu pat metodu: leisdamas jai be perstojimo kartoti tą žodį. Tikėjosi, kad padės, kaip padėjo jo draugui, surūkius du pakelius cigarečių, mesti cigaretes. Tai va, baigėsi tuo, kad dukra tris dienas nesikeikė, o ketvirtąją per baleto pasirodymą pargriuvo ir ant visos salės suklykė tą keiksmą
Man tai tikrai toks metodas nepadėtų, deja