Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 23, 20:28)
Rytorasa,
ir anksciau turejau akne, bet tokia baisi nebuvo, dabar lyg kokia raupsuotoji, ar tai  kokia alergine reakcija, abu zandai baltais spuogeliais nulieti, na ir giluminiu skausmingu daugeja.

Be to, tas viduriu uzkietejimas, prasilenkia su sveika mityba doh.gif

vaje... Net nežinau, ką pasakyti... rolleyes.gif
WC reikalai man irgi nelabai patinka, na nėra labai blogai, tačiau einu ne kasdien. Kai sveikai maitinantis tuštintis reiktų tiek kartų, kiek valgoma.
Atsakyti
Klausimas daržininkaujančioms (-tiems) - iki kada galima moliūgus darže laikyt?
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 23, 20:43)

iki šalnų. Jau laikas nuimti derlių.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 23, 19:41)

o man jos rasymo stilius ir maniera sneketi zudo unsure.gif

ai manes tai niekas nezudo smile.gif turiu omeny, kad manes kazkaip neerzina zmones, jeigu tik jie nera piktybiniai..o kad ten maniera kitokia, ar kalba, ar paziuros kitos -nu tebunie, kazkaip manes neerzina...kas man neidomu, as neskaitau, neziuriu, ir tiek biggrin.gif

QUOTE(cushy @ 2013 09 23, 19:43)

speju kad iki salnu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 23, 20:43)
vaje... Net nežinau, ką pasakyti...  rolleyes.gif
WC reikalai man irgi nelabai patinka, na nėra labai blogai, tačiau einu ne kasdien. Kai sveikai maitinantis tuštintis reiktų tiek kartų, kiek valgoma.

As pradedu galvoti, kad kai as nuolatos galvoju, kad to ir ano negalima, sukelia stresa ir viduriu kietejima, atsimenu studiju laikais, kai gyvenau barake, (stresas buvo) galedavau savaite neeiti rimto reikalo. g.gif
Papildyta:
dar galvoju, kad man netinka raudona mesa, kaip kiauliena, jautiena, kad ir po sio vakaro tirstos jautienos sriubos jauciuosi kaip balionas ir kazkas "stovi" stempleje, ir dirgina pilvo apacia schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, retai rašau, bet skaitau tai viską, nuolat čia kabau 4u.gif
Pasisuko kalba apie "draudžiamų" produktų norėjimą, tai parašysiu, kaip aš sprendžiau šią problemą. Aš labai didelių problemų su sveikata neturiu, tai tokie pasakymai, kad prisimink kaip blogai buvo kai valgei tą ir tą, manęs neveikia. Ir be to žinau, jei šiandien kažko neleistino užsimaniau, bet iškentėjau ir nevalgiau, tai tas noras anksčiau ar vėliau sugrįš.
Paleo pradžioj buvo tokia situacija, kad dukra baisiai užsimanė keptų sumuštinių ir tėtis jai iškepė. Nu kaip man jie kvepėjo ir kaip man jų reikėjo biggrin.gif , nors anksčiau nelabai aš juos ir mėgau. Patogu būdavo kur į kelionę įsimest prie arbatos ir tiek. Tai sėdau, išsikepiau sau ir privalgiau tų sumuštinių. Dviejų jau buvo gana, bet specialiai suvalgiau dar du. Žinokit, net dabar rašant kažkaip neskanu prisimint lotuliukas.gif Nebuvo nei bloga, ne kažką, bet tikrai nenoriu net pagalvot ir žinau, kad vargu ar dar aš jų kada užsimanysiu.
Tą patį vėliau padariau su chalviniais saldainiais. Šitie tai būdavo mano silpnybė. Žinodama, kad mano valia nėra labai stipri, o argumentų kai reikia greit prisigalvoji biggrin.gif , priėdžiau vieną dieną tų saldainių daugiau nei norėjosi. Ir ramu.

Fermentavau širdis pagal Vorestos receptą. Nu liuks gavosi, pakaitinau vėliau tik tol, kol kraujus paviršiuj aptraukė - buvo minkštos ir labai skanios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 23, 16:37)
nu bet zmones, tai ar dabar visas pasaulis turi suktis apie jus ir taikytis prie jusu mitybos?  tongue.gif tai visi tie kulinarai gamina nesamones taip iseina...
As nieko pries Beata neturiu, man ji miela, silta moteriske. O kad raso knygas, kuria laidas -jos reikalas, zmogus dirba ir uzsidirba is to, kas jai miela  mirksiukas.gif

Ne, tai man jos gaminimas, tegu tik gamina smile.gif Va dabar apie daržovių patiekalus naują knygą išleido, tikrai gerų minčių ir idėjų yra. Bet aš jos kaip vedėjos ir asmenybės nemėgstu biggrin.gif Nenatūrali man ji, dirbtinai overexcited smile.gif bet čia asmeninis pasirinkimas, nes va man pvz. Oliveris patinka, Nigella patinka, Bouradain'as patinka, Malarkey patinka, o va žinau, kad kitiems nei Oliveris, nei Nigella ne prie širdies.
Papildyta:
Šiandien per žinias sakė, kad prasidėjo kvėpavimo takų ligų epidemija ir gydytoja pareiškė, kad po vasaros žmonės dar neturi imuniteto. Tai mes su mama taip ir likom nesupratę... sakom, tai mes per vasarą pailsėjom, valgėm daug daržovių, vaisių ir prisigaminom daug D vitamino, o čia mums sako, kad mes imuniteto neturim. Matyt norėjo pasakyt, kad atsparumo toms ligoms neturim, bet ir tai abejoju. Jei imunitetas nenusilpęs, jis susidoros su tom bakterijom, puolančiom organizmą.

Kas ten dejavosi, jog labai saldaus norisi. Reik iškentėti savaitę ar dvi, praeina po to tas noras smile.gif

lugne, prisiminiau situaciją According to Jim seriale, kai jo dukra išmoko keiktis ir vis pavartodavo tą žodį, tai jis nusprendė "išgydyti" dukrą tokiu pat metodu: leisdamas jai be perstojimo kartoti tą žodį. Tikėjosi, kad padės, kaip padėjo jo draugui, surūkius du pakelius cigarečių, mesti cigaretes. Tai va, baigėsi tuo, kad dukra tris dienas nesikeikė, o ketvirtąją per baleto pasirodymą pargriuvo ir ant visos salės suklykė tą keiksmą biggrin.gif
Man tai tikrai toks metodas nepadėtų, deja smile.gif
Atsakyti
Siandien ryte valgiau kalafiora virta, avokada, du kiausinius ir sviesto. kava su kokosu pienu. pietums suvalgiau tris nemazas zalias morkas su vistienos krutinele, koki 60 gr ir lasiniais. Vakare buvo malta jautiena, trumpai patroskinta su puse agurko ir saukstu grietines... pries geras dvi valandas pakramciau svieziu granatu zieviu.... o va ka tik nusitustinau galima sakyt morku sultim... shakes, ner taip buve gyvenime. Idomu dar viduriuosiu siandien nakti ar cia tik vienkartinis "pasileidimas" buvo. Sorry, kad as cia tokiom temom ir frazem... labai keisti tie mano WC reikalai. Taip norisi normalaus shuduko, o ne kazkokiu pliurzu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 09 23, 22:29)
Siandien ryte valgiau kalafiora virta, avokada, du kiausinius ir sviesto. kava su kokosu pienu. pietums suvalgiau tris nemazas zalias morkas su vistienos krutinele, koki 60 gr ir lasiniais.

60 gr vištienos? čia tavo tokios porcijos??? blink.gif
pries geras dvi valandas pakramciau svieziu granatu zieviu.... 

o kodėl ne žievelių užpilas?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 23, 22:43)
60 gr vištienos? čia tavo tokios porcijos??? blink.gif

o kodėl ne  žievelių užpilas?

na taip, mesos daug nevartoju, nes man pastoviai gaunasi per daug baltymu, o juos valgau juk 3 kart per diena, tai susidaro. ne zieveliu uzpilas, nes skaiciau, kad zieveles dziovintas uzpilinejo, o as tik siandien jas nusiskutau. nera namuose radiatoriu, nera kaip padziovint, i orkaite kist nenoriu, tai laukiu rytojaus saules.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 23, 19:46)
ai manes tai niekas nezudo smile.gif turiu omeny, kad manes kazkaip neerzina zmones, jeigu tik jie nera piktybiniai..o kad ten maniera kitokia, ar kalba, ar paziuros kitos -nu tebunie, kazkaip manes neerzina...kas man neidomu, as neskaitau, neziuriu, ir tiek biggrin.gif
speju kad iki salnu g.gif

esi labai tolerantiska 4u.gif

mane daug kas biesina, ir paskutiniu metu, ypac siais metais pasidariau pikta, erzli ir pavydi kazkokia.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 23, 22:57)
esi labai tolerantiska 4u.gif

mane daug kas biesina, ir paskutiniu metu, ypac siais metais pasidariau pikta, erzli ir pavydi kazkokia.... unsure.gif

stresas? smile.gif aš irzli būnu ir jaučiu, kad nervų sistema pervargus, kai neišsimiegu, kai valgau per daug angliavandenių (arba per mažai) ir kai pasirenku per sudėtingą sporto programą. Viskas po truputį susideda ir net menkiausi niekai erzina smile.gif
Ta proga einu miegoti, kad nors kažkiek ilgėliau pamiegočiau smile.gif
Atsakyti